Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoszukującyyOnn

Szukam kobiety z szerokimi biodrami, która ma na czym siedzieć !

Polecane posty

Gość też........
uważam że są piękne:-D

Gość a te grube uda tez ci sie
podobaja?:O

Gość to jest beyonce
Jesli tak to jej figura bardzo podoba się mojemu facetowi. Ja jestem szczuplejsza choć też mam krągłe biodra i tyłek ale na szczęście nie grube:)

Gość Bbeyonccee
a nie boisz się komentarzy, że masz zaniedbaną/grubą żonę/dziewczynę/kochankę:P?

Przyjedz do Londynu. Tu mnostwo takich. Nie maja powodzenia, z tego co widze.

Gość mi się wydaje
,że takiej figury nie można nazwać zaniedbaną. Jest raczej kobieca. Powiedzmy sobie szczerze. Kobieta bez pupy,bioder i biustu(mowa tu o takiej np http://perfectgirl.blox.pl/resource/Bardzo_chuda.jpg) to nie kobieta. Jest zwyczajnie męska. A jeśli dziewczyna kocha jeść i czuje się z tym swobodnie a przy okazji nie doprowadza się do sytuacji w której mogłaby wyglądać tak: http://i.demotywatory.pl/uploads/1253311286_by_ajoj222_500.jpg to to jest wspaniałe:)

Gość Riccardo
Chwileczkę... nie zakumaliscie o co chodzi autorowi. Jemu chodzi o pelniejsze bioderka, okrągły sterczący tyleczek i pełniejsze uda oraz... plaski brzuch i cienką talie, a nie grube pasztety londynskie bądź polskie. Tu chodzi o seksowną figure klepsydry, a nie tęgi pień bez wyrazu. Uwielbiam takie babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PoszukującyOnn
Oczywiscie nie chodzi o otyłe kobiety ! zaniedbane itp. przecież o J.Lo , Kim Kardashian, czy Beyonce nie mozna powiedzieć, że sa zaniedbane. Wlasnie podobaja mi sie pełne bioderka, szerokie... duża pupa. uwielbiam taka budowe u kobiet.

Kto szuka, znajduje :classic_cool:, a kto pisze w necie ma na pocieche co poczytac :P

Gość Cheyenn
Ja mam taką figurę. Własnie taką jak pokazałeś i opisaleś. Nie wszyscy na nia leca, sa gusta i gusciki - wiadomo, ale naprawdę mam duże powodzenie, a jednak w srodku lekkei kompleksy sa,że nie jestem super-szczupła. Jednak ten stercący tyłek ma cos w sobie, jak mawiał mój były i za nic w swiecie nie pozwalał mi sie odchudzac... ;)

Gość Bbeyonccee
takie kształty to grube uda:P I co?:P zresztą dla większości kobiet i mężczyzn taki typ kobiet to..grube kobiety:)

Nie wiem co ma w sobie zbytnio sterczacy tylek ? Mozliwe, ze sluzy do stawiania piwa. ;) Z drugiej strony tak Ci zabranial sie odchudzac, ze w konsekwencji zostalas bez niego :P

Gość Cheyenn
Ale co ty opowiadasz takie głupstwa?? Dla jednego Kaśka, dla drugiego Maryska, rozumiesz??? O gustach sie nie dyskutuje i kazdego kreci co innego... Ja tez mam JEDEN wyłącznie typ facetów, kóry uwielbiam i koniec kropka, gdzie dla wiekszosci pań on nie odpowiada... :)

Gość Cheyenn
Ale się beznadziejnie czepiacie? Czy ja neguje Wasze gusta i rodzaje tyłków badź Wasze tyłki?? Daję tylko dowód na to, ze taki typ figury jest lubiany przez męzczyzn. I ja jako kobieta smiem stweirdzic,ze lepszy jest sterczący tyłeczek niz oklapły bez miesni poślad...

Gość OOOOOO tak
Są świetne i baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ponętne!!

Gość krerjff
to idz do biura matrymonialnego tam napewno ci pomoga..

Gość a dlaczego zaraz
Nie wiedzialam że ona ma takie grube uda :O Ja też mam takie i chcę odessac, bo już oinaczej nie mogę ich zwalczyc a robiłam duzo o ile nie wszystko co możliwe.

Gość a co konkretnie
robilas ? po prostu jestes leniwa ! ja mam jędrny odstający tyłek cos a'la Kim Kardashian a uda szczuple i płaski brzuch !

Gość onkol
Wow figura osyyyyyy to jest tooooo. Tylko pomarzycccc, mniammmm

Gość cocojambo
no nie wiedziałam że Beyonce jest taka zapuszczona z tyłu, jej tyłek nie wygląda jędrnie, właściwie tyłek kardasian wygląda odrobinę lepiej, a wiecie dlaczego? bo ona pewnie nigdy się nie głodziła a Beyonce tak. Myślę że dziewczyny które się głodziły mają gorszą figurę niż te które odchudzały się mądrze bez głodzenia się. Głód sprzyja tyciu i rozrastaniu tkanki tłuszczowej i to jest poważny błąd w odchudzaniu sie, którego wiele kobiet nie dostrzega

Gość Gość
Dnia 28.09.2010 o 12:29, Gość cocojambo napisał:

no nie wiedziałam że Beyonce jest taka zapuszczona z tyłu, jej tyłek nie wygląda jędrnie, właściwie tyłek kardasian wygląda odrobinę lepiej, a wiecie dlaczego? bo ona pewnie nigdy się nie głodziła a Beyonce tak. Myślę że dziewczyny które się głodziły mają gorszą figurę niż te które odchudzały się mądrze bez głodzenia się. Głód sprzyja tyciu i rozrastaniu tkanki tłuszczowej i to jest poważny błąd w odchudzaniu sie, którego wiele kobiet nie dostrzega

No

Gość Gość

Po co to wygrzebales? Z dupy se coś wygrzeb.