Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Theres something strange

Dziwne, niedojrzałe zachowanie kolegi.

Polecane posty

Poznałam faceta za pomoca naszej-klasy, czesto pisalismy do siebie, mielismy sie spotkac na kawke; wiedzialam ze ma dziewczyne ale mi to nie przeszkadzalo bo to tylko kolega i tylko takie relacje wchodza w gre.Dzis otwieram strone a tu komunikat ze usunal mnie ze znajomych. Jak to rozumiec??? przyznam ze dziwnie sie poczulam. Moze on uznal ze ja na niego lece?? ale wystarczylo napisac a nie od razu usuwac z listy :( Dodam ze on ma 36 lat a zachował się jak gówniarz

olej:) moj kolega tez mnie usunal z listy jak sie z nim nie umowilam:) troche inna sytuacja, ale wniosek jeden:faceci sa zalosni:)

Co o tym myśleć?

oj pewnie laska sie dowiedziala i specjalnie usunal :) czy to wazne? nie umawiaj sie z zajetymi facetami na spotkania we 2 prawie zawszew wychodza z tego glupie sytuacje

Podejrzewam ze jego kobieta mu kazala bo jaki inny moze byc powod?? przeciez nie narzucalam sie ani nic w tym stylu. Nawet nie pisalam komentarzy zeby jego pani nie miala pretensji. Odzywalam sie tylko w prywatnych. Hmm moze i lekko flirtowalismy ale nic poza tym a zwykly niewinny flirt to przeciez nic zlego. Facet ma 36 lat- myslalam ze ejst dojrzaly

Pewnie jego dziewczyna przeczytala Wasze emaile jak sie umawiacie na przyslowiowa kawke i musiac tak postapic. :) Apropo: jak sie jest w zwiazku, to kawki wchodza tylko jesli na spotkanie idzie sie ze swoja druga polowka. Bo wiadomo, moze zaiskrzyc cos i.....

jakby mial honor to by napisal do Ciebie i wyjasnil przed usunieciem moja kolezanka miala taka sytuacje i wlasnie kolega ja usunal z kontaktow ale wczesniej przeprosil i wyjasnil swoja droga tez tzreba byc udanym zeby pozwolic komus decydowac kogo moze miec na glupim nk

Tamari masz racje ale kultura wymagalaby zeby napisal ze laska sie dowiedziala i zebym nie odzywala sie. A nie tak kogos skreslic od razu bez podstaw. Traktowalam go jak kumpla a nie jak obiekt pożądania.

W tych mailach nie bylo nic co mogloby ja zdenerwowac. Pisalam tylko ze ma przyjemna galerie, ladne zdjecia, poza tym to pisalismy o ksiazkach, filmach i muzyce. Szkoda ze niektórym od razu wszystko kojarzy sie z pozadaniem itd :(

Gość ddfghgh
ja mialam taka sytuacje...mialam goscia na nk...kiedys pracowalismy razem...potem dlugo sie nie widzielismy, spotkalismy sie przypadkowo po ponad roku, pogadal ze mna normalnia, a potem usunal z nk, gosc jest po 40 ...ale smiesznie i o co mu chodzilo??

Gdybym ja się dowiedziała, że moje Kochanie na nk umawia się z jakimiś laskami, to też bym kazała zerwać znajomość. Czemu Ty się dziwisz, kobieto?

Cholera wie, brak kultury i tchorzostwo to na pewno. Przypomnialo mi sie jak kolezanka miala podobna sytuacje z tym ze do niej napisala dziewczyna jej kolegi i nawrzucala jej ze ma sie odczepic od jej ukochanego- on byla w szoku bo sama ma faceta a tamten to tylko zwykly znajomy byl :) pozniej kolega ja przeprosil ale wyszedl totalny galimatias

Gość there s something strange
Nawet sie nie widzielismy jeszcze, poza tym on nie tylko mnie usunal ale tez zablokowal haha. teraz weszlam na jego profil i okazalo sie ze jestem zablokowana! Szok! Cieawe czy to on zablokowal mnie cZy jego laska! Jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam u 36 latka. Przeciez sie nie poklocilismy :) wyszlo na to ze jestem jakas psychopatka ktora trzeba blokowac :)