Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12ewa

czy mozna przestac kochac?? POMOCY

Polecane posty

Gość 12ewa

czy to mozliwe zeby nagle przestac kogos kochac??:( po 3 latach poprostu przestalam kochac chlopaka:( nie wiem czy to mozliwe ani dlaczego nie chce go ranic pomocy!

Gość sold soul
widocznie mozna, zyj w zgodzie ze soba i nie zmuszaj sie do tego zwiazku bo i tak jestes juz nieszczesliwa poprostu sie z nim rozstan bo nie ma sensu tego dluzej ciagnac jak go nie kochasz, tak czy innaczej go zranisz. powodzenia

Gość Ja jestem z eswoim ponad trzy
i tez coraz czesciej przychodza mi takie odczucia, mysle ze to kwestia znudzenia soba przyzwyczajenia i monotonii ktora jak wiadomo pojawia sie w kazdym zwiazku po takim czasie

Poradze Wam tylko jedno: dobrze się zastanówcie, zanim coś zrobicie, bo potem możecie nie miec odwrotu. Ja też kilka miesięcy temu miałam takie myśli jak Wy, identyczne,że mi się znudziło,że jest mi obojętne. Po jakimś czasie zaczęły się kłótnie, aż mnie zostawił. Dopiero po tym zrozumiałam, jak mi na nim zależy. Teraz on się z kimś spotyka, ja się z kimś spotykam, mamy kontakt. Tylko zastanówcie się 10razy, bo jak później będziecie chciały wracac, to chłopak może już nie chciec.