Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

zostawil mnie przez łóżko

Polecane posty

Byłam z facetem,ktory mial rozne oczekiwania w zwiazku.Na poczatku zdobywal mnie,bylo bardzo milo.Ale kiedy odmowilam lozka,bo stwierdzilam,ze to jednak za wczas dla mnie,zostawił mnie. Najpierw mnie rozkochal,zeby zaciagnac do lozka,a pozniej zostawil. Strasznie sie czuje,jak mozna tak sie bawic ludzkimi uczuciami? :(

Gość sold soul
mialam identyczna sytuacje, ciesz sie ze sie z nim nie przespalas widac chodzilo mu tylko o to no i dobrze ze tak sie stalo bo zobaczylas jaki naprawde jest

Gość cyrk sidoni
przez łóżko przechodzi wiele kobiet, zbyt wcześnie. a potem się dziwią i lamentują, że ktoś je zostawia. :P

zrobiłem to samo, z litości, zbyt duże poroże nosiła na głowie, dzięki mnie, a że sam nie miałem ochoty zostać rogaczem, pożegnałem głupią babę bez słowa, bo i po co, poszła pomodlić się .....

Gość cyrk sidoni
bmblondyn - a skąd wiesz, że ona już wcześniej nie prZyprawiła ci większego poroża ? :P nie bądź śmieszny, tego przecież nie wiesz na pewno :D

Gość Ciesz się że cie zostawił
przed pojsciem do łóżka a nie po, wtedy to dopiero byś się czuła :)

i się nie dowiem, bo jest mi to niepotrzebne. Ale wpadłem na jeszcze bardziej diabelski pomysł. Znalazłem na N-K to moje dziewicze dziewcze , czekające do slubu, a także dziewczyny z którymi ją zdradzałem, aby mi powiedziała czy podobają się jej dziewczyny z którym przyprawiałem jej rogi. Nie zdziw się autorko, jak w swojej poczcie znajdziesz coś podobnego.

Gość ignorantka0
bmblondyn myslalaz ze Ty porzadny facet jestes:O

Gość faciooo
A jakie to dokładnie łóżko było? Bo ostatnio żona mojego kumpla zrobiła mu awanturę o jakąś kanapę z Ikei. Kretynka.

Też się nie dziwię że ciebie zostawił. Sama nie zeżre, a innej nie da. Gdzie tu logika? Skoro nie chcesz być z partnerem, to pozwól mu spędzać czas w ten sposób z innymi kobietami. Natomiast jeśli chcesz go na wyłączność, to należy zdecydować się na związek, ze wszystkimi zjawiskami. Związek to porozumienie dwóch stron, a nie że wyciągasz sobie z niego to co tobie odpowiada lub czego potrzebujesz. Może na przyszłość wyciągniesz wnioski.

więcej niż porządny, w swoich dwóch małżeństwach, nie zdradziłem , żon ani razu i nie zamierzam. A to dziewcze z było moją wielką miłością, i sama tą miłość zniszczyła, więc to będzie moja zemsta....słodka.

Gość ignorantka0
bmblondyn- nie wiedzialam, ze Ty takie ziolko jestes;)

dlaczego ziółko, byłem z dziewczyną 3 lata, na 2, 3i 4 roku, a ona cały czas robiła wszystko by czekać do ślubu. Koledzy moi chodzili z dziewczynami, żyli z nimi, a po studiach pożenili się, a ja z kutasem po prośbie latałem, Francuzi mawiają , takie jest życie

Widać tylko o to mu chodziło. Na pewno jest ci przykro, ale z II strony ciesz się, że go dzięki temu poznałać, jaki jest naprawdę i że nie zostawił Cię dopiero po "spróbowaniu". Bo gdyby naprawdę Cię kochał, to by Cię nie zostawił z tego powodu, że nie chcesz pójśc z nim do lóżka.

widzisz pablo, jesteś cieńki Bolek, zostawił ją , bo jakby ciągnął dalej ten katolicki związek, i oczekiwał że wszystko zmieni sie po ślubie, mógłby się nieżle zawieść.

Przewidujący jesteś bmblondyn, i niestety masz rację. Kobiety oczekują od partnera wierności, ale same nie czynią starań aby w tej wierności partnera utrzymać. A potem taki jeden biedak z drugim zdradza, bo musi, bo chwilę jego słabości wykorzystuje inna, mądra kobieta, spragniona przytulenia, ciepła, i bliskości... :)

niestety, tak było ze mną. Zamieszakałem na stancji, a ona w akademiku. Uczyłem się do sesji, siedziałem a naprzeciw mieszkała studentka z uniwerka. Zaszła na chwilę po łyżkę cukru, i tak od słowa do słowa zrobił się wieczór i księżycowa majowa noc. Gdybym miał to co chłopak chce od swojej dziewczyny, nie stałoby się to co się stało...... a jak się raz spróbowało, dalej już poszło bez problemów......

Gość takie zycie
bmblondyn - no i co Ci przyszlo z tych odskokow, skoro w sumie i tak byly nieudane? A tak jakbys poczekal to mialbys przy boku jedyna kobiete , ktora naprawde kochales. Teraz przez cale zycie mozesz zalowac ze z nia nie jestes.

a czy ja napisałem, że były nieudane???. Niekiedy nazywamy takie romansiki na boku miłoskami.... Była to wielka miłość, ale nie potrafiłbym żyć w pełnym hipokryzji katolickim świecie, która ona reprezentowała, miłość ta zamieniłaby się w toksyczny związek i nienawiść, a tak została tylko pięknym wspomieniem, choć gorzkim.

Gość takie zycie
gorzkim - bo nie bzyknales?

Gość zvzxvzxv
autorko w czym problem, ciesz się że wyszło w praniu

możliwe, podczas nocnych rozmów z żoną, najbliższą mi kobietą, dowiedziałem się , że nie była to miłość prawdziwa, która oddaje wszystko by być ze swoim ukochanym najbliżej jak to tylko możliwe...

Gość takie zycie
zona nie jest nigdy wiarygodnym zrodlem takich super zlotych mysli. Kazda zona , nawet naj.... jest strona a nie obiektywnym swiadkiem w takiej sprawie. Co Ci miala powiedziec? Ze tamta kochala Cie bardziej niz ona? Czy z milosci zrobilbys z siebie szmate w oczach osoby , ktora kochasz?Z ryzykiem , ze Cie po tym zostawi? Wiesz, jest cos takiego jak twarz. Jesli sam nie szanujesz swoich uczuc to nie wymagaj aby inni je szanowali.

żona nie jest wiarygodnym żródłem , ale jest kobietą i powiedziała mi że zakochana kobieta jest zdolna do wszystkiego i aby być z ukochanym wszelkie przekonania religijne się nie liczą tylko , ten jeden jedyny.... Jeśli dla zakochanej kobiety łóżko stanowi problem, więc nie jest zakochana tylko jej sie tak wydaje...

Gość takie zycie
Ciekawe bmblondyn czy Twoja kochajaca zona tak samo by spiewala jakbys ja zdradzil? No bo skoro kochajaca kobieta zrobi wszystko to powinna wtedy przytaknac i kochac dalej. Albo gdybys chcial od niej formy seksu , ktorej ona sama nie lubi? Zahamowania , w tym zahamowania na tle religijnym to zlozony temat. Sa ludzie, ktorzy nie sa w stanie tego przeskoczyc.

Gość te bmblondyn
wciales sie Ilonce w temat, brylujesz, a ona w odstawce. Jak mogles, chwalipieto??!!

nie chwalę się, jest mi smutno, że swoje uczucia ulokowałem w dziewczynie z problemami, zablokowaną. Byliśmy narzeczeństwem, kupiliśmy nawet obrączki i ślub by się po studiach, więc na co mieliśmy czekać? Lubię miłość fizyczną i kochać sie nawet codziennie, a z nią co bym miał???? Jeśli miałbym liczyć, że poślubie się odmieni, bardzo bym sie przeliczył, i co miałbyś sobie znaleźć kochankę i żyć w tym pełnym zakłamaniu, w jakim żyją katolicy, licząc na to, że mi zostanie odpuszczone na spowiedzi??????

Gość takie zycie
Ilonce wszystko to co tu napisane na pewno bardzo sie przyda.

Gość asfsdf
"zakochana kobieta jest zdolna do wszystkiego" ale rozsądna to już chyba nie