Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Zalezy od szpitala i rodzaju znieczulenia, po zzo pozwalaja gdzieniegdzie wstawac po 6h - w innych miejscach dopiero po 12.Po narkozie musisz polezec.

Ja wstałam po 26 godzinach i to z wielkim bólem :( ale wiem, że w niektórych szpitalach kobitki wstają już po 8 godzinach. oczywście po znieczuleniu podpajenczynówkowym (w kręgosłup)

Gość droga naturalna
a po porodzie zaraz za 4-5 godz! i to po zazwyczaj cieciu krocza-operacji jak dla mnie!!!!!!!!

ja lezałam 24 h potem ok godziny musialamsiedziec na łózku i dopiero mogłam chodzic o ile nazwac mozna to chodzeniem ale dalam rade acha szpital w Łodzi

Marakuja, spokojnie. Zakładasz codziennie jakiś topik, nie denerwuj się tak! Trafisz do szpitala to tam Ci wszystko powiedzą. Każdy szpital ma inne zasady...nastawisz się na jedno a potem okaże się, ze u Ciebie będzie zupełnie inaczej . To po ilu godzinach będziesz mogła wstać zależy od wielu czynników więc spoko wrzuć na luz :) Powodzenia życzę 🌻

Ja miałam cc o 16 wstałam o 6 rano. dodam,że miałam znieczulenie w kręgosłup które u mnie nie zaczęło działać i skończyło się narkoza. ostatni lek przeciw bólowy wzięłam o 3 nad ranem i nie było najgorzej. grunt to duzo chodzić.

Hej!1 Ja miałam cc o 12:40, próbowałąm wstać o 24 ale mi nie wyszło, około 5 rano poszłam już sama do wc-jakieś 20m do przejścia, a już następnego dnia "normalnie" chodziłam... No ale ciężko było wstać, jak kazały mi wstać p[o 12 godzinach to z strasznym bólem i w wielkich cierpieniach usiadłam na łóżko i o mało co nie zemdlałam....

musisz sie dopytac jak jest w tym szpitalu gdzie rodzic bedziesz ja miał cc zniueczulenie zzo i 24 h lezałam plackiem