Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nenad32

Ona nie chcę sie z nikim wiązać!

Polecane posty

Gość no to klops i po ptokach

Gość Nenad32
No nie powiem ze jest beznadziejenie ale jest zle! ja tylko nie wiem jak mam rozumiec to jest na mnei zdenerwowana ale zmiękcza moje imie jak pisze i wlasnei to ze pisze to mnie tez zastanawia. Bo jakby byla zla na mnie strasznie to by nie odpisywala wiem bo juz mialem tak ale jzu dawno. A teraz odpisuje tak jakby hcciala sie pogodzic ale np jak hccialem to wyjasnic i sie psotkac napisala raz ze nie ma czasu a drugi raz ze ma ale zle sie czuje ble ble. wiem ze to wal ale co sadzicie o jej zachowaniu?? chyba nie jets do konca zla tak jak to wyglada?

Gość Nenad32
ackzolwiek chcialem dodac ze bardzo zaluej tego co powiedzialem mimo tego ze hccialem tylko cos zasugerowac zostalo to zle odczytane i teraz masz babo placek :/ a jutro mikoolaj to dostalem prezent od zycia na mikolaja ;]

Gość nie jestem pewna ale
jeśli masz dla niej jakąś niespodziankę, to może jednak ją odwiedź

Gość Nenad32
Mialem sie z nia jutro zobaczyc a wiem ze moim prezentem w tym roku od zycia jest to ze sie z nia nie zobacze. :|

Gość Nenad32
Co mam o tym sadzic teraz? Rozmawialem z jej kolezanka ona powiedziala ze chyba raczej ta moja ex ma to w dupie co jej powiedzialem i raczje nie posmutniala a dla mnie jek byla tak ciagle jest niedostepna jesli chodzi o przeprosiny ? z Baby nie ywjdziesz xD chce sie powiedziec