Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuńka

Paraca dla studentów Poznań

Polecane posty

Gość martuńka

Eh muszę sobie, trochę ponarzekać. Jestem studentką 1. roku zaoczną. Z Pracą jest ciężko. Mam 4mies doświadczenie w telemarketingu, rok na promocjach i pół roku na ulotkach heh. Gdzie szukać pracy. Byłam na rozmowie w Holiconie, ale jestem sceptycznie nastawiona. Ponoć atmosfera jest niezbyt przyjemna, poza tym szkolenie trwa 12 dni. Gdzie studentka ma szukać pracy? Niekoniecznie za 4zł na godzine?

Gość martuńka
up

Gość he-he-he-he
ja tam pracowałam i mi sie podobało, atmosfera tez :) poza tym wierz mi, ze w porównaniu z innymi firmami to Holicon jeszcze dobrze placi. i zawsze kasa jest na czas, sa premie i mozna pracowac ile sie chce. no a praca, jak praca nic szczegolnego i trzeba miec dystans do klientow i tyle. ale ja sie duzo tam nauczylam i polecam :)

Gość he-he-he-he
aha, no i co do stawki to za moich czasow (prawie rok temu) bylo 7,5/h na reke + premia (max tyle zlotych ile godzin miesiecznie przepracujesz). od znajomych, ktorzy tam andal pracuja slyszalam, ze kasa jest troche wieksza :)

Gość ministerxxxxxx
podaje stronke na, której za obejrzenie reklam sie zbiera punkty i można za nie doładować konto we wszystkich sieciach lub też wymienić na inne usługi telekomunikacyjne oraz ciekawe produkny. wpisz w google Otineo i przy rejestracji podaj mój nr 48 511466415 jako osoby polecającej, 20 punktow przy rejestracji dostajesz odrazu. po rejestracji trzeba na chwile zadzwonic ze swojego telefonu żeby aktywować konto połączenie trwa kilka sekund i kosztuje 6groszy. rekamy są codziennie, nie są długuie ani nudne ps: przy wypełnianiu profilu najlepiej zaznaczyć jak największe miasto gdyż wtedy przychodzi na konto najwięcej reklam