Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja taka jedna

Mój chłopak był w agencji towarzyskiej. Wasi też?

Polecane posty

Gość nie byłabym z dziwkarzem
nigdy w życiu po pierwsze pewnie ma syfa aids ale inne wirusy :o po drugie jak ktos napisał młody przystojny chłopak nie musi płacić za takie rzeczy więc to jakiś desperat albo skrzywiony psychicznie więc wcześniej czy później tam wrócić uciekaj dziewczyno!

"ja chodze do burdelu nie raz w miesiącu, tylko raz w tygodniu...a luksus kosztuję.... ale taka nie zabierze mi połowy domu, samochodu i nie ogoloci konta..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Teraz to już tylko pusty smiech.............. Co tydzień co w burdelu za 2000zł ? :D:D:D:D:D Czyli 8000 zł/mc na dziwki :D:D:D:D Fakt.... Po co ci wstrętna żona, która próbuje cię pozbawić samochodu? skoro dziwkom dobrowlonie oddajesz co miesiąc niezłą ratę na Ferrari, a rocznie z twojego konta na konto dziwek trafia prawie 100tys? Toś sobie, chłopie, przeliczył....... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość no tak bo lepiej wziac
jakas z torunskiej za 50 zl + lodzik gratis, z syfem, wulgarna geba :)

jak nie musis zza to płacić to sie ciesz, a jak musisz..to lepiej zapłać za coś innego. Ja już wiele razy walczylem,żeby ie iść.. i jakoś mi sie udawało..bo albo pojawiała sie wtedy kobieta...albo naczytałem sie o AIDS..póki co jestem na ,,nie''

Gość prostytutkom powinno sie na
wlosy spuszczac i sikac im w usta. to najgorsze szmaty

Gość seniorilas
ja powiem tak-lepiej że był tam przed waszym związkiem,niż w trakcie.Nie zdradzał cię,więc się tym nie stresuje,ale martwi mnie coś innego-nie boisz się tych wszystkich chorób?Przebadaj się,dobrze ci radzę,prezerwatywa nie chroni w 100%

Gość seniorilas
a i jeszcze jedno-facet potrzebuje seksu,a nie każdemu nadarzy się okazja pobzykać za darmo,nie ma sensu osądzać,lepiej zrozumieć motywację.Znam przystojniaków którzy pojechali do burdelu bo np.żona była po porodzie i nie mogła się kochać,albo się pochlali z kumplami i wpadli na ten pomysł,często młodzi przystojni,aż dziwne....wiadomo-dziwka za kasę zrobi wszystko,żona lub dziewczyna czasem ma opory

Gość seniorilas
a do tych które się oburzają że ich chłopak,facet nigdy nie był....nigdy nie mówcie NIGDY.Po pierwsze nie każdy się do tego przyzna co robił w przeszłośći i lepiej nie wnikać dla własnego dobra,lepiej zrobić test.Po drugie że nie był kiedyś,nie znaczy że nie pójdzie

Gość ja też nie widzę w nic złego
w tym, że facet był w burdelu a jakby zaliczał panienki na dyskotekach to byłby lepszy? Akurat mój mąż nie był w burdelu bo jak go poznałam to był bardzo młody i bez grosza przy duszy, jednak miał na swoim koncie kilka dyskotekowych panienek. jednak mi to nie przeszkadza bo przecież był młody i ciekawy życia, nie zrobił mi tym nic złego bo mnie jeszcze nie znał. Ludzi czy Wy nie robicie różnych głupich rzeczy? i do tych co pomyślą że też jestem łatwa to muszę uprzedzić, że mój mąż był moim pierwszym partnerem i jak na razie ostatnim a już kupę lat minęło.

Gość seniorilas
miał albo i nie miał,faceci lubia się przechwalać swoimi podbojami,często chcą zaimponować.Nie ma sensu wnikać w szczegóły i rozdrapywać coś co nas przecież nie dotyczyło.Ja też nie wypytuję mojego męża o takie rzeczy,raz pytałam go o jego byłą,to awantura tylko się zrobiła,złość i nienawiść.To bez sensu,lepiej żyć chwilą obecną i cieszyć się soba,bo życie jest krótkie.Ale test zrobiłam....chcieliśmy mieć dziecko...

,,zolzy niech sobie doja marnych frajerów, goscie z kasa kupuja sa luksusowe lalki w drogich agencjach, a tanim zolzom niech gula skacze'' hahaha jesteś bardziej naiwny niż panienka z gimnazjum..myślisz że taki kozak z ciebie bo wchodzisz do agencji rzucisz 2 tys i bierzesz sz*atę która chcesz?a my niby mamy ci zazdroscić?buhahaha poczytaj sobie możesz jakąś książke ,,czarodziejki.com'' czy inną przez dziwki napisaną to przekonasz się jak oni ,,wielbią'' tych swoich klientów..mają was za zwykłych frajerów..wychodzisz a one jadą po tobie jak po zwykłym śmieciu a ty myślisz że pana Boga za nogi złapałeś bo stać cię na worek na spermę w ładnym opakowaniu... i nie ośmieszaj się tanimi tekstami o bogatych panach bo żałosny jesteś koleś

mój też niestety ,mam pytanie a który tam nie chodzi?

Gość każdy robi jak chce
Że mi by przeszkadzało. Nigdy nie byłabym z kimś o kim wiedziałabym że był. Obrzydzało by mnie to potwornie po prostu. Oczywiście można nie wiedzieć. Ale jeśli komuś to nie przeszkadza to spoko.

Gość Alicja taka znana
a mój chłopak to zrobił mi bachora, a poza tym to spraszał sobie panienki z burdeli i nawet sex taśmy sobie kręcili. W necie można pooglądać jak się zabawiał.

....chyba skorzystam.......ale kobieta z kobietą....wkoncu za kase wszystko robią................

żartuje rzecz jasna.........wolę........normal.....

ja nie wiem po co kolesie tam chodzą galerianki zrobią loda za majtki a za bluzke to nawet dadzą sie w anala wyruchać no chyba aż tak źle nie jest ???