Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F11

najgłupsze stwierdzenia kobiet

Polecane posty

Sam jesteś puśćiutki :O I nie móiłam tutaj nicego na podstawie tego tekstu o gazecie :O Jesteś puściutki, bo nie rozumiesz tego, co pisze. Jeśli facet sobie olewa babe, to niech nie ma później pretensji i niech nie gada, że ona marudzi i tyle.

Gość jaaasne odwracaj kota ogonem
@Chwilowa irytacja - ale temat sie zamknal na razie wokol tej scenki, wiec mozna to bylo tak odebrac. kumasz teraz?

A Ty cruel von lex, nie uogólniaj, bo nie każda kobieta jest taka, na jakie akurat Ty trafiałeś. Widocznie nie zasługujesz na to, żeby kobieta sie starała. Albo jest coś z Tobą nie tak, bo nie miała na to ochoty. Albo ją olewałeś. TO działa w dwie strony. Jak Ty sie starasz, to ona też. Jak Ty ją olewasz, to ona ma fochy.

Kumam. Ale ten wątek jest o "najgłupszych stwierdzeniach kobiet" a nie o czytaniu gazety przez faceta. Jakbym chciała wspomnieć o gazecie, to zrobiłabym to. Z resztą temat gazety skończył się wczoraj.

Gość big bad penis
" jestem do czegos wiecej niz do sexu" "faceci nie potrzebuja kobiet tylko po to, aby miec sie w czym spuszczac"

Gość a to nie jest czasem tekst z
Male zbrodnie małżeńskie, albo Tektonika uczuc??/ Erica Emmanuela Schmita???

Gość taki temacik na damskim
forum? I wzajemnie podpieszczajace sie krypto geje... To jakis nowy eksperyment, zobaczymy jak sie zakonczy dla autorow. Poki co podaruje wam prezencik: Jak zabic mezczyzne? Namowic go, zeby skoczyl ze swojego ego na IQ. Buziaczki onany!

Gość Nie na temat ale zawsze
Mogę do ciebie przyjśc wieczorem. Możemy się wykąpać. Nie bardzo. Karpia pływa w wannie. Jaki karp?? :/ No wielkanoc się zbliża, nie? Ale karpia sie na gweiazdkę je :D No to w wannie kurcze zając biega. Odwal się!

Gość Uderz w stol a nozyce
;)

Iza 90> Mogę do ciebie przyjśc wieczorem. Iza 90> Możemy się wykąpać. Schreck> Nie bardzo. Karpia pływa w wannie. Iza 90> Jaki karp?? :/ Schreck> No wielkanoc się zbliża, nie? Iza 90> Ale karpia sie na gweiazdkę je :D Schreck> No to w wannie kurcze zając biega. Odwal się!

Gość BO TY MNIE NIE SLUCHASZ

Gość aaaaaaaaazzzzzzzz
"Jak zabic mezczyzne? Namowic go, zeby skoczyl ze swojego ego na IQ." łaaaaaaaaał, ale NOWOŚĆ! super dowcip, gdzie przecyztalas? na innym forum? a pani domu?:D

Gość kobiety to pistolety
mężczyźni do toalety

kobiety kochaja supermarkety,mezczyzni kochaja kobiety

kobiety lubią kulturę i sztukę, faceci to podobno nie.. 3:0 bang bang

Nie ma to jak rozmowy mesko-meskie;) zerco> oczywiście że kobiety udają w łóżku Kepper> odezwal sie spec zerco> Powaga zerco> Moja obecna ukochana udaje w łóżku bez przerwy! Nawet wczoraj tak chamsko udawała! zerco> siedze przy kompie i gadam z wami a ona: zerco> "No choć do łóżka! No wyłącz to! No choć do mnie" dzięki bogu za słuchawki zerco> w końcu zasypia, ja kładę sie obok tak cicho jak tylko się da zerco> a ona nagle "NO NARESZCIE!" i zaczyna się do mnie dobierać!! A myślałem, że już śpi!! zerco> zboczona udawaczka

Gość tretre
Hehe.. Zajebisty top ;) Prócz komentarzy durnych lasek oczywiście wzburzonych że odkrywa się ich najdurniejsze zagrania ;)

Gość hkjhhhkhkhkkk
Poszłam z nim do łóżka. Było super. Chyba się zakochałam. ;)

>>Poszłam z nim do łóżka. Było super. Chyba się zakochałam On był taki słodki i czuły, ale dlaczego teraz nie dzwoni i nie odpisuje?? :( buhahahaha :D:D

Gość tretre
miał zadzwonić a mija już godzina i nie dzwoni ! powinnam być zła ? może ma kogoś na oku ? hahaha

"mieliśmy luźny układ, ale ja się zakochałam...myślisz, że on też? Przecież świetnie nam w łóżku"

Gość tretre
Buahaha I niby to faceci tylko o seksie ;) A jak poczyta się kafe, to wynika, że kobiety tak samo jak faceci tylko o bzykaniu ale jak coś, to że nie :)

Gość mlodaona
Ona - gospodyni domowa, strazniczka domowego ciepła On - cięzko pracuje, aby gospodyni domowa mogła spokojnie pełnic swe zacne funkcje domowe. Dialog: Ona: W domu to ja pracuję. Pranie, sprzatanie, prasowanie, obiad, kolacja, dzieci itd. Wynieś smieci. On: Wróciłem z pracy, chcę odpocząć. Ona: To Twój obowiazek. I tu jest absurd. Kobieta niepracujaca zawodowo twierdzi, że jej praca to dom. O swym pracującym zawodowo mężu twierdzi, że w domu to on ma takze obowiazki. Wobec powyższego- kobieta obowiązków nie ma :-) I najglupsze stwierdzenia to: "Bo Ty wiecznie" "Bo Ty ciągle" "Bo Ty nigdy" "Bo Ty zawsze"

Gość tretre
No właśnie: Bo Ty wiecznie, bo Ty ciągle, bo Ty zawsze ;)

Gość gfghffg
hehe