Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllllooo

co bys zrobila gdyby mąz mial romans w internecie?

Polecane posty

Gość lllllllllllooo

Gość lllllllllllllloooooooooooooooo
kurwa odpowie mi któras

Gość tak ja ci odpowiem
nic bym nie zrobila. powiedzialabym ze wiem i go olala.skutecznie przestalabym zauwazac jego osobe. jesli na sile szuka romansu w internecie , to jest strasznie leniwym dupkiem ,bo nie chce mu sie nawet ruszyc dupy zeby kogos na zywo poznac,albo jest taki paskudny i zdaje sobie z tego sprawe i wie ze w realu nie mialby z zadna sznas.... wspolczuje mezczyzny, bo domniemywam, ze masz taka sytuacje.

Gość Załamany_mąż2009
Pewnie lekarz widział więcej, niż Ty?

Gość lllllllllllllloooooooooooooo
mylisz sie on zna ja z reala,naprawde jest atrakcyjny i takie młode zdziry leca na niego

Gość tak ja ci odpowiem
przeczytaj swoje wypowiedzi i sama sobie odpowiedz dlaczego twoj maz ma romans, jesli chcesz to ci pomoge :) bo jestes prymitywna i szuka wyzwania- kobiety z klasa byc moze,przede wszystkim KOBIECEJ.Takiej jaka nie jest jego zona. przykro mi ,ze pisze tak ostro,ale przynajmniej szczerze.

Gość llllllllllooooooooooo
co ??? nie wiem o co ci chodzi dlaczego mnie odrazu obrazasz?

Gość tak ja ci odpowiem
nie chce cie obrazac, takie sprawilas wrazenie.jeszcze nikt nie zdazyl ci odpisac ,a juz bluzgasz domagajac sie odpowiedzi,a poza tym wyzywasz mlodsze dziewczyny od zdzir.Postaraj sie spojrzec obiektywnie na relecje damsko-meskie i zauwazyc, ze jesli dochodzi do romansu to nie zawsze kobieta musi byc winna.moze to sam maz kombinowac i zabiegac,utrzymywac ciagly kontakt i moze przede wszystkim probowac wszelkich sposobow,zeby spelnic pragnienie,a kobieta moze sie opierac takiej bliskiej znajomosci.nie zawsze musi mu chetnie wskakiwac do lozka,jesli zaczelabym kogos obwiniac to zaczelabym od malzonka.Bo gdyby nie chcial, nic by nie bylo. skoro zna ja nie tylko przez internet, to w takim razie to nie wylacznie romans internetowy...

Gość lllllllllllloooooooo
gdybys była na moim miejscu nie dziwilabys sie ze jestem zdenerwowana i bluzgam zrozum co moze czuc kobieta kiedy cos takiego odkryła,oczywiscie ze na pierwszym miejscu obwiniam meza,dlatego chce sie doradzic co z tym zrobić a jesli chodzi o te dziewczyne to jak inaczej nazwac laske która wie ze facet jest zonaty i robi takie świństwa

Gość lllllllooooooooooo
przeciez to sie wyda ze pisze z nia jako on

Gość lllllllloooooooo
dla mnie jest cos takiego jak romans w internecie,wysylanie sobie nagich fotek,flirt

Gość tak ja ci odpowiem
rozumiem cie ale nie koniecznie musi byc to tak prosta sprawa z ta dziewczyna jak ci sie wydaje. Jesli chcesz wyjsc z honorem i chcesz okazac sie kobieta z klasa to absolutnie nie probuj sie kontaktowac z dziewczyna.twoim zadaniem jest teraz zrobic tak, zeby maz zaczal zabiegac o ciebie a mloda olal. powiedz ze wiesz i jestes ciekawa co ci teraz powie i go zacznij olewac.nie wiem jaka jest sytuacja wiec za bardzo nie umiem doradzic,. ale najwazniejsze jest teraz zebys okazala mu pewnosc siebie i swoja dominujaca pozycje.a jak dlugo ma ten romans i kiedy sie o nim dowiedzialas?

ja mialam podobnie,moj maz kiedys cos tam sciemnial do jakiej malolatki a zeakurat mam kochanego synka i powiedzial mamie ze tata rozmawia z jaks pania to odrazu wyszlam tam i krutko jej i jemu powiedzialam

Gość lllllllllllllooooooooo
smKUNIAon nie wie ze wiem,wyda sie jak bede do niej pisac przeciez on wroci do domu i bedzie z nia pisal,widzialam kiedys jego gg i zauwazyłam rozmowe przeczytałam archiwum jakis miesiac to trwa

eej no to dziewczyno na co ty czekasz:O powiedz mu ze wiesz wygarnij mu co otym myslisz bo talim zachowanie dajesz mu pozwolenie a co jesli sie juz znia spotkal skoro to juz troche trwa

sluchaj ja mialam takasytuacje ze sama osobiscie sprawdzilam mojego meza przez drugie gg podawalam sie za magde

Gość lllllllllllooooooooo
on jej fotki wysyl nagie:(

Gość llllllllooooooooooo
ona jest z tego samego miasta najgorze jest to ze miedzy nami jest wszystko tak jak zawsze super jestesmy mlodym malżenstwem mam dosc najchetniej bym odeszla od niego

powiedz mu ze wiesz,nie zostawiaj tak tego ja nawet nie dopuszczam mojego by mog robic co chcebo zadobrze by mial jesli zaowazam ze cos jest lub mogloby byc nie tak odrazu przygladam sie temu mowie ci powiedz mu ze wiesz i zrob mu awanture

Gość lllllllllloooooooooooo
kochana ja nie chce robić awantur jesli on mnie juz chce zdradzac co bedzie potem ja nie tak wyobrazałam sobie życie,myslalam ze sie kochamy ze tylko ja sie licze,tak mi z tym ciężko,ja wieddzialam ze faceci zdradzaja ale nigdy nie przypuszczałabym ze on cos takiego zrobi wierzyłam ze nasza miosc jest inna ze jestem dla niega tą jedyna a teraz nie chce mi sie zyc :(

Gość llllllllloooooo
przeciez jestem młoda ladna szczupla wiec nie wiem co on widzi w tej panience,wyszalał sie wybawil gdy bylk młodszy myślałam ze jest dojrzały

nie chodzi o taka prawdziwaawanture tylko oto zebys mu stannowczo powiedzial a jesli nic z tym nierobisz to dajesz mu pozwolenie na to:O

Gość llllllllllllloooooooooo
napewno cos z tym zrobie stad to pytanie w temacie,w zyciu nie pozostawiłabym tego tak,ja jestem kobieta która oczekuje szacunku od męza a on mnie poniza w tym momencie,ja juz nie widze naszego malzenstwa to co on robi dla mnie go skresla janie wybaczam zdrad

naraziecie nie zdradzil wiec zrob cosz tym jak najszybciej nim on cos ztym zrobi:O