Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moe

Czy Wasi rodzice...

Polecane posty

Gość ehheeh to zamnkiete kolo
wy sie dziwicie ze wasi rodzice uprawiaja seks a rodzice sie dziwa ze juz ich dzieci uprawiaja seks... Norma tak zawsze bylo jest i bedzie :D

Gość Melpomena...
Ja sie nie dziwie... ja nawet marze, zeby w tym wieku fikac z mezem... tylko to nie o to chodzi... Matko z corka... czyta tu ktos te tematy zanim cos naskrobie??

Gość a jaaaaaaa
moi rodzice swego czasu ( jak mieli po czterdzieści parę lat ) może nawet koło 50 to sie bzykali :) Generalnie to słyszałam wszsystko ale tak jakoś nie fajnie to znosiłam. Pomimo, że miałam już 17 czy 18 lat i pełną wiedze na ten temat to gdy słyszałam te odgłosy to jakiś dziwny lęk, strach mnie dopadał :O sama nie wiem dlaczego. :O :O A i powiem wam że wiem kiedy moi rodzice płodzili brata. Miałam wtedy 9 lat ( to było 25 lat temu) :) około godz 0.00 mama przyszła sprawdzić czy spię :) Ja ostro spałam - udając. Ona szli do dużego pokoju zamykali drzwi i przy dużym świetle jechali z tym światem :) Szczerze powiem nie było w tym romantyzmu ale jakaś taka "produkcja" ojcioec zrobił co swoje i pa! I tak chyba przez 2 tygodnie :) a potem ?? przerwa aż do rozwiązania. Szczerze to nie wspominam tego mile :O :O takie jakieś to było prostackie moim zdaniem

Gość Melpomena...
No i wlasnie o tym pisze... youuuuuuuupiiiiii!!!! Przynajmniej jedna osoba, ktora czyta przed pisaniem... dzieki a jaaaaaaaaaaa!!!

Gość git majonez
To jak rozwiazac problem seksu przy dzieciach w takim razie? he?