Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henrrniek

TVN to stacja dla.. Moje przemyślenia. Czekam na opinie.

Polecane posty

Gość Henrrniek

TVN stała się stacją tak płytką, małostkową, zbudowaną na zasadzie skandalu, na zasadzie ogłupiających serialii, że nie rozumiem dlaczego ludzie to oglądają. Po pierwsze: - Seriale niosą duze przeklamanie ( pokazują tylko piekne kobiety, wszystkie prawie ze zamozne, majace samochod, odszprycowane od nog do glow nawet jak budza się rano- czy tak wyglada kobieta budzaca się rano? -Te wszystkie showy, gdzie kazdy ruch kazda mina jest sto raqzy przemyslana.. - Nawet fakty staly sie jednym wielkim burdelem i wiecej w nich plotek niz czegos konkretnego TVN to stanowoczo oglupiajaca stacja, która manipuluje ludzmi. Najgorsze jest to ze ludzie tego nie widza.. i slepo podąrzaja za tym co w TVN-ie powiedzia- zapowiedza reklame takiego a takiego filmu- to miliony ludzi idzie na niego, bo przeciez jest reklamowany wiec zapewne to cos wyjatkowego. A potem okazuje sie ze to kolejne "wymiociny TVN-owskiej mafii". LUDZIE miejsce swoj rozum, nie opierajcie swojego swiatopogladu na tym co widzicie w telewizji

Gość zycie na wybiegik
ZGADZAM SIE dlastego nie ogladam serialii

ja tam lubię tvn zawsze leci z rana uwielbiam dzień dobry tvn. szczególnie jak prowadzącymi sa wellman i prokop

TVN, TVN 24, Wyborcza, Zet, TOK FM...wszystko jedna klika, usiłująca pogrążyć wszelkie przejawy samodzielnego myślenia (czyli wszystko co łączy się z prawicą i sceptyzmem wobec UE). Wobec powyższych ww. olewam.

Gość TVN to głupia stacja
wiecie co z nią zrobić chłopcy!

Gość ja oglądam na tvn tylko
dedektywi, w11,brzydule :classic_cool: i jestem z siebie niewspółmiernie dumny:)

Gość mnie denerwuje ze sa
protuskowe tak samo wyborcza

TVN to stacja dla ludzi, którzy nie potrafią myśleć samodzielnie, lecz potrzebują do tego wsparcia. TVN pomaga im myśleć i dlatego poziom pustactwa w naszym kraju drastycznie rośnie:(

Gość .alice in chain.
wiesz, ja wole ogladac seriale z pieknymi i bogatymi ludzmi, ktorzy robia cos wiecej oprocz gotowania obiadow i zaganiania dzieci do mycia raczek 🖐️

Gość .AlicjaBeata.27.
tvp w ogole nie ogladam, zwlaszcza programow publicystycznych w stylu warto rozmawiac gdzie promuje sie zasciankowe myslenie godne ciemnogrodu :O poza tym tvp naprawde nie ma nic ciekawego do zaprezentowania potencjalnemu widzowi. bo programy religijne, historyczne, czy pozal sie boze tasiemce nie sprawiaja, ze widz ma ochote na dluzej zatrzymac sie na tym kanale. rozumiem, ze jest to telewizja publiczna, ale brakuje w niej programow kulturalnych (jest jeden, ktory jest puszczany przed polnoca), programow dla dzieci w stylu ciuchcia 5-10-15, co ciekawa te programy zdjeci z anteny a ziarno caly czas jest :O. suma summarum, wole ogladac tvn niz beznadziejna polska telewizje 🖐️

Gość nie mam nickaaa
Do publicznej mam wątpliwościs swoją droga, ale gdy chodzi o tvn, czytałam dobry artykuł o matriksie w TVNie, czyli o świecie, jaki ta stacja kreuje... zwróćcie uwagę, że tam wciąż jest recycling tych samych nazwisk: - jest Wojewódzki, który obowiązkowo zaprasza twarze tvnu, i nic to, ze te twarze nie mają za dużo do powiedzenia, musi ich promować czy jak? - jest bodaj najgłupszy program rozrywkowy XXI wieku w polskiej tv, jakim jest Majewski show, poziom żartów na zasadzie głupich rymowanek, dobór gości - jak wyżej, - Fakty - to już informacujne kuriozum, raz - obiektywizm, trochę się ociągali z podaniem informacji o Weronice MP, dwa, zaniżanie poziomu, np. news o tanecznej grupie barmanek, które nota bene występowały w mam talent, informacja zaprawde na poziomie telewizji śniadaniowej w głównym wydaniu faktów, jako jeden z wielu przykładów, - a propos zaklinania rzeczywistości, wypuszczą pierwszy odcinek jakiegoś głupiego serialu i od razu mianują go określeniem kultowego :D albo gdy ogłaszają, że ich festiwal w Sopocie to najwazniejsze muzyczne wydarzenie roku, mówią tak, bo pewnie są ludzie, którzy w wierzą w tę kultowość i wyjątkowość sopockiego festiwalu, - każdy film kinowy zrealizowany pod szyldem tvnu który widziałam, to dno dna, promowany dzięki tej stacji z siłą torpedy banalny i odmóżdżający gniot, widzieliście np. kochaj albo tańcz? to wiecie o czym mówię

Gość florencja **
ciesza mnie wasze opinie, bo to znaczy ze jeszcze ludzie nie oduczyli sie myslec, uff Ja osobiscie bylam w szoku jak w tvn 24 w normalnym pasmie informacji ze swiata ( nie z show bizu) powiedzieli ze ,, PARIS HILTON WYSZLA Z WIEZIENIA,, no dno i w ogole w porownaniu z CNN czy BBC to cienko, cieniutko ale pana Jacka Palasinskiego bardzo lubie i specjalnie wlaczam na niego o 9,40 i 16,50

A ja się pochwalę oglądam non stop tvn i tvn 24 na zmianę.Tvn ma o wiele więcej do zaoferowania niż inne stacje.Ciekawe skąd mają tyle nagród,dlaczego dziennikarze tvn są tak wyróżniani ?Jasne moherki najlepiej włączcie kanał trwam-to najlepszy wybór.Ta stacja jest profesjonalna.Znależli się ''mądrzy'',ciekawe dlaczego tvn ma taką oglądalność?bo nie potrafimy myśleć-tak?Brawo w takim razie większość Polaków to głąby a reszta to inteligenci.

Gość ukf
SłodkaCzekolado, bo tak jest..większość polaków to głąby...wiesz po co ludzie oglądają np wiadomości? 60% z nich po to, aby wychwycić jakiś błąd w wyglądzie/zachowaniu/wypowiedziach prowadzących... jak człowiek który kilka godzin dziennie wgapia się w to pudło może nie być głąbem? ja rozumiem jest coś co mi się podoba i to oglądam, jakiś serial, czy inny program, ale ludzie jak np mój ojciec, sobota/niedziela, cały dzień przed tv ogląda wszystko jak leci...

Gość nie mam nickaaa
Niektórzy to mają powód do dumy :D Jeśli wg takich osób jak SłodkaCzekolada jedyną przeciwwagą dla TVNu jest telewizja trwam, to tylko potwierdza informacyjny potencjał twojej ukochanej stacji. A propos nagradzanych dziennikarzy, chyba ominęła cię dyskusja na temat Rymanowskiego jako dziennikarza roku, ale skoro w tvnie nie podali, to się nie wydarzyło, prawda?

A ja lubię telewizję śniadaniową w tvn - wszyscy są tacy wyluzowani i jest fajna atmosfera

Gość odppowiedz
TVN juz lepszy niz Polsat

Gość TuskVisionNetwork
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z oczekiwaniami to Majewski, za udział w kampanii reklamowej banku otrzyma ponad 3,3 mln złotych.

RwT, Usta Usta (juz się kończą niestety), Kuba W. - tyle oglądam na tym kanale. Nic nie ogłupia. Jak się ma łeb, to gówno się w nim nie zalęgnie z powodu mediów.

RwT, Usta Usta (juz się kończą niestety), Kuba W. - tyle oglądam na tym kanale. Nic nie ogłupia. Jak się ma łeb, to gówno się w nim nie zalęgnie z powodu mediów.

Gość marisz
tvntodobrainformacyjnastacia

Gość gość
mineło 7 lat i co? TVN jeszcze głupsza. Zobaczcie jakie s teraz komentarze lektora w programach typu Szpital " A teraz 30 latka idzie do lekarza, bo chce z nim porozmawiac i zapytac co jej dolega" :(

Gość gość
Tvn Kilka krotnie prosiłem program uwaga ,o pomoc, są głusi na problemy zwykłych ludzi,ale głupoty ciągle pokazują .wstyd dla TVNu

sprawy zwykłych biednych ludzi ich nie obchodzą ,szczególnie tvn uwaga ,same głupoty