Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henrrniek

TVN to stacja dla.. Moje przemyślenia. Czekam na opinie.

Polecane posty

Gość gość
stacja platfory po prostu zero

Gość gość
stacja platformy po prostu zero

Gość gość
zla wiadomosc dla Polski-to dobra wiadomosć -oto motto tvn!!

Gość gość
Tragedia!!!! Jak dla mnie to niech zaszczepia się na pneumokoki i kupią sobie foteliki bo jak widać do foteli nie dorośli pokazując takie bzdury!!!! Zresztą dla pieniędzy to i szczotkę druciana dadza sobie w dusze wsadzic bez wazeliny. Ale fakt zawsze można ich nie ogladac;-)

Gość gośćtoja
Wieczór wyborczy w Usa popsuty[kraśko i pieńkowska],DDTVN popsuty[knur i prokop przygłup],w niedziele kraśko i rusin[totalne dno],.Wszędzie tylko pełno rozenek,majdana,siwiec,całkowicie oderwanej od rzeczywistości nowak-ibisz,pseudo serialików[szpital,szkoła itp,itd]w filmie który wg.opisu trwa 2,5h,1,4h to reklamy,porażka za porażką,azja flagowy produkt wg.miszczaka,dno i metr mułu,wojewódzki ponizej poziomu,gesler brak słów,broni się tylko Krupa z top model,Kożuchowska z drugą szansą,wiadomości z JPR,Anitą,Kajdanowiczem i kilkoma innymi,jędzrzejak i skóra w pogodzie to masakra[gdzie styl i dowcip Zubilewicza?],.Propozycje programowe miszczaka są tak dalece żenujace,że mam wrażenie że sami głosowali na pis,gdyż całą widownie uważaja za debili i półmózgów,serwując im papke pod nazwą tvn.Wejchert w grobie się przewraca.Nie pozdrawiam.

Gość gość
tvn to stacja ktura potrafi oszukiwac tylko ludzi dla pieniedzy sprubuj obejrzrec jaki kolwiek film nawet platny to trafi cie szlag po pewnej chwili wypelnij to i tamto a w koncu nici z tego bo musisz podac numer karty gozej niz sb sory cala ta stacja to byli ageci sb i ub teraz to tuska petru i po

Gość gość
dla tuska i jego poplelcznikow sa wstani zrobic wszystkpo nawet sprzedac nasz kraj aby zarobic 30 srebrnikow

Gość gość
tak tvn i polsat to jesdt jedno dno nie pisze tego jako zwolenik tvp czy pis leczxz jako polkk kturyt zarabia prawdziwa poska srednia to jest 1000 ztoty na reke a nie tak jak wy po pare tysiecy i tak bardzo zmeczeni sprubuj przezyc za te pieniadze

Gość gość
Żeby zrozumieć politykę programową tvn i polszmatu należy poczytać kim są założyciele tychże stacji, a raczej kim byli przed 89' ;-) zarówno Walter i Wejchert oraz Solorz to byli uchole SB-cji. Układ, układ i raz jeszcze układ gdzie ręka rękę myje.

Gość gość
Najgorsze jest to ,że reklamy przerywają filmami:) zróbcie coś z tymi reklamami,bo to to jest Parodia!! ! REKLAMY!! !

Gość gość
Zbocz. Chora "stacyjka"

Gość gość
tvn jest zalozona przez sluzby specjalne jeszcze te post-PRL

Gość gość
TVN stała się stacją tak płytką, małostkową, zbudowaną na zasadzie skandalu, na zasadzie ogłupiających serialii, że nie rozumiem dlaczego ludzie to oglądają. Po pierwsze: - Seriale niosą duze przeklamanie ( pokazują tylko piekne kobiety, wszystkie prawie ze zamozne, majace samochod, odszprycowane od nog do glow nawet jak budza się rano- czy tak wyglada kobieta budzaca się rano? -Te wszystkie showy, gdzie kazdy ruch kazda mina jest sto raqzy przemyslana.. - Nawet fakty staly sie jednym wielkim burdelem i wiecej w nich plotek niz czegos konkretnego TVN to stanowoczo oglupiajaca stacja, która manipuluje ludzmi. Najgorsze jest to ze ludzie tego nie widza.. i slepo podąrzaja za tym co w TVN-ie powiedzia- zapowiedza reklame takiego a takiego filmu- to miliony ludzi idzie na niego, bo przeciez jest reklamowany wiec zapewne to cos wyjatkowego. A potem okazuje sie ze to kolejne "wymiociny TVN-owskiej mafii".

Gość gość
Ale hujnia Sopot rok w rok to samo litości

Gość gość
tvn to dno zajmują się tym czym nie powinni

Gość gość
Ostatni odcinek Masterchefa to jakaś kpina z widza. Urąga to przyzwoitości widza...gotowanie dla psa wegana i te panie jak klauny. Rany, czy producent nadal jest przy zdrowych zmysłach, czy uważa widzów za kompletnych kretynów. Pozdrawiam serdecznie wszystkich normalnych widzów...gdyby nie moje dzieci, bez żalu zrezygnowałabym z tej stacji. TVP z powodów ideologicznych, tvn z powodów merytorycznych

Gość gośDarek
To prawda TVN to dno.

Gość gość
Nowy żart na temat Smoleńska to kompletne dno. Jaka stacja takie żarty.

Gość gość marek
rezydenci to mlodzi ludzie ktorzy chca juz zarabiac krocie bo wynajmuja mieszkanie itp no a sprzataczka czy inne zawody zarabiaja po 1200 zl no i odziwo tez wynajmuja mieszkanie i co na to powiecie.kraj biedy dla roboli

Gość gość
Jak już jesteśmy przy TVN, to trzeba wspomnieć o TTV, stacji TVN. Mam tu na myśli program "Królowe życia" gdzie tv promuje jedną z bohaterek która siedziała w pierdlu, za stręczycielstwo i udział w grupie przestępczej. Zwykłą burdel mamę, promuje się jako "królową" :O. Tak nisko już upadła telewizja. Już nie wspomnę o innych stacjach czy programach gdzie proponuje się widzom dno mułu. Jedynie jeszcze TVP Historia i TVP Kultura trzyma jakiś poziom, bo reszta....szkoda gadać.

Gość gość
W TVN promowany jest lekarz, który nieodwracalnie okaleczył pacjentkę. W dodatku występuje w programie "Życie bez wstydu", co brzmi to jak ponury żart. Właśnie przez ingerencje p. Dębskiego z powodu wycięcia koszmarnych 2,5 cm blizn na policzku i zdeformowania twarzy zaczęłam po raz pierwszy w życiu wstydzić się swojej twarzy - od 1,5 roku siedzę zamknięta w 4 ścianach, musiałam zrezygnować z życia osobistego, towarzyskiego i ulubionego hobby (taniec), planów życiowych, straciłam całą radość życia, wydałam ok. 150 tys. na próbę usunięcia skutków tej tragicznej operacji (jedynie niewielką część tych kosztów wypłacił ubezpieczyciel, który uznał nieprawidłowość operacji), a skutków i tak odwrócić się nie da - zostało wycięte za dużo skóry i tkanek, klinowo cały fragment mięśnia okrężnego oka (co widocznie pomniejszyło oczy, szczególnie jedno po tej bardziej pociętej stronie, które teraz jest wyraźnie mniejsze), blizn usunąć się nie da, można tylko próbować poprawiać ich wygląd, a cięcia zostały poprowadzone niesymetrycznie i niezgodnie z fizjologicznymi napięciami skóry, skóra została zrotowana, przez co tworzą się tzw. psie uszy, uskoki i deformacje twarzy. Miałam ładną buzię z niewielką przepukliną pod oczami, a p. Dębski wbrew uzgodnieniom wyciął blizny 2,5 na policzkach – głębokie, tworzące rowek i wzniesienie, w dodatku po każdej stronie inne o nieregularnym przebiegu i zdeformował twarz (u młodej osoby przed 40). Dodatkowo, bez zgody pacjenta zainstalował grudkami parę warstw nierozpuszczalnych (tak – dożywotnio nierozpuszczalnych!) szwów, które ciągnęły, bolały i dodatkowo deformowały twarz, raniły skórę i były widoczne przez skórę – musiały być usuwane w dwóch operacjach w znieczuleniu ogólnym. Blizny miały iść na skronie i do ok 1 cm, dostałam nawet schemat cięć. Dębski twierdzi, że wyszły takie długie bo podczas operacji (!) ujawnił się duży nadmiar skory podczas gdy 2 lekarzy nie widziało w ogóle wskazań do operacji ze względu na brak nadmiaru skory. Po operacji mówił mi, że cięcie jest na skroniach (wbrew oczywistym i widocznym faktom), że za 2 tygodnie blizny będą praktycznie niewidoczne – minęło prawie 1,5 roku ponad rok, a blizny strasznie speca twarz, są bardzo widoczne i wstydzę się wyjść do ludzi, mam głęboką depresję. Mówił jeszcze, że blizna schowa się w naturalnej zmarszczce – gdzie miałaby być naturalna zmarszczka na policzku u młodej osoby przed 40 (!) Nie poczuł się do niczego, żeby zaproponować leczenie tych blizn pokrycie kosztów leczenia blizn; jeszcze w pakiecie dostałam wycięte w dół kąciki oczu, małe spłaszczone oczy i klinowate zagłębienia z boku oczu z powodu nadmiernego wycięcia tkanek, a operacja nie dała żadnego pozytywnego efektu. Wyraźnie uzgadniałam kilko-mm blizny położone na powiekach, gdzie goją się bezbliznowo, (nawet poprosiłam o schemat cięć, który dostałam w smsie), szczególnie że pierwszy termin operacji odwołałam bo dopiero przypadkiem dowiedziałam się od Dębskiego, że w ogóle będą jakieś blizny wychodzące poza linię rzęs. Zachowanie po oszpecającej operacji było jeszcze bardziej szokujące mówił np. że blizny poza okiem mają 1,5 cm, potem: „no może 2 cm”, a mają 2,5 cm, ze po 3 tygodniach od ściągnięcia szwów będą praktycznie niewidoczne; że nie wysyłał mi schematu cięć, tylko schemat początku cięć, że się bardzo dobrze goję, myślał że będzie gorzej, że blizny są udane i operacja jest udana Twierdził, że jest zadowolony z blizn i zabiegu, a pieniędzy za ten zabieg mi nie odda, bo zabieg jest udany, straszył prawnikami i prokuratorem mnie i inne uczestniczki dyskusji na forum internetowym. Nasłał na mnie policję do miejsca pracy za to, że opisywałam zabieg na forum internetowym, bo rzekomo nie znał mojego adresu (oczywiście adres posiadał). Rozpowszechnił po moim środowisku zawodowym wrażliwe dane medyczne, tj. informacje o przeprowadzonym zabiegu chirurgii plastycznej, bliznach i powikłaniach zabiegu, w tym w sferze psychicznej – przez co mam muszę teraz znosić mnóstwo krępujących spojrzeń, pytań i plotek na mój temat oraz znacznie ograniczyło to moje możliwości zawodowe. Przed operacja zapewniał mnie, ze robił wiele takich zabiegów, potem po operacji jak poprosiłam, żeby mi wysłał zdjęcia z tych zabiegów (myślę, że na mnie dopiero się uczył, najprawdopodobniej to był jego pierwszy zabieg tego typu, inni lekarze mówili, że prawdopodobnie nie wiedział co robi), najpierw odmówił, że nie ma zgody pacjentów, poprosiłam o zanonimizowane zdjęcia, to zgodził się, a potem sekretarka powiedziała, że nic nie dostanę. Mam teraz głęboka depresje, wstydzę się wychodzić z domu (to już prawie 1,5 roku), zrezygnowałam z życia osobistego i towarzyskiego, planów życiowych, z ulubionego sportu, ograniczyłam aktywność zawodową (przez depresję spowodowaną oszpecającą operacją i zachowaniem lekarza oraz wstyd jak mam wytłumaczyć przed klientem 2,5 cm blizny na policzkach – trzeba być chorym psychicznie żeby takie blizny dać sobie wyciąć na twarzy, pomijając już zdeformowaną twarz), wydałam już ok. 150 tys. zł na leczenie blizn i operacje poprawkowe (a czeka mnie dalsze bardzo kosztowne leczenie rekonstrukcyjne, które jednak nie usunie całkowicie blizn ani deformacji - wycięte zostało za dużo skóry, mięśni, tkanki podskórnej, uszkodzone są nerwy). Mimo negatywnej opinii o operacji nawet od plastyka do którego mnie Dębski (nieszczęsny operator) skierował, opinii jeszcze jednego plastyka o jatrogennym urazie twarzy (na piśmie w dokumentacji lekarskiej) oraz opinii lekarza ubezpieczyciela o błędzie medycznym i trwałym uszczerbku na zdrowiu, Dębski nadal idzie w zaparte i nie oddał mi nawet pieniędzy za ten okaleczający zabieg. Moim zdaniem udział w takim programie lekarza, który ma na swoim koncie tak szokującą sprawę (w tym zachowanie wobec pacjenta po nieudanym zabiegu) ma wpływ na jego wiarygodność. Napisałam o tym do TVN-u - dwukrotnie, ale nawet nikt nie raczył odpisać.

Gość gośćLEON
Panie Jarku niech pan się nie boi polska za panem nie stopi 2-wie kadencje dla wszystkich i pan panie jarku do worka .Pan nie jest wzorem nigdy nie głosuje na pana minus macierewicz błaszczak waszczykowski szydło szyszko nakujawsko-pomorskie nie licz weś p[an ślób zostaw pan tego kota BŁagam

Gość gośćLEON
Panie Jarku niech pan się nie boi polska za panem nie stopi 2-wie kadencje dla wszystkich i pan panie jarku do worka .Pan nie jest wzorem nigdy nie głosuje na pana minus macierewicz błaszczak waszczykowski szydło szyszko nakujawsko-pomorskie nie licz weś p[an ślób zostaw pan tego kota BŁagam

Gość gość
dla lemingów, wiadomo :D

Gość gość
TVN to banda zakłamanych i prostych ludzików

Gość gość

Gość gość

Gość bolek drugi
w stacji tvn red.morozowski powiedzial ze w czasie okupacji niemieckiej zyd uciekl z polski do niemiec bo bal sie ze polacy go zakapuja do niemcow.tacy ludzie pracuja w tej stacji debil do ptegi entej

Gość gość
bardzo niski poziom wręcz nieoglądalny ta stacja ma