Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczere opinie....

Co myślicie o tym pierścionku? inny niż wszystkie czy nie nadaje się na zaręczyn

Polecane posty

Gość fgdgdhtyetwefas
mi rozwniez sie nie podoba

Gość ja powiem tak ....
wygląda bogato ...więc na zaręczyny się nadaje kwestia gustu kobiety która ma go dostać ...czy lubi w takim stylu czy woli coś skromniejszego

to ja moze wyjasnie dlaczego mi sioe nie podoba; nie wiem czemu,moze jestem jakas staroswiecka,ale mi sie zareczynowy kojarzy ze zlotym:0 sama taki mam hcociaz na codzien nosze srebro,moze dlatego ten wyjatkowy ma sie jakos wyrozniac:) po drugie nie podoba mi sie w nim ten roz,taki troszke cukierkowaty

Gość szczere opinie....
to jest złoto tyle, że białe

Gość A jak dla mnie jest
Super!!! Też dostałam pierścionek z białego złota choć zdecydowanie inny bo z jednym wielkim oczkiem. Ale gdybym dziś miała wybierać to twój jest milion razy ładniejszy. Pozdrawiam

Moja ciocia dostala zerecznowy pierscionek z bialego zlota z apatru i powiem wam ze sie bardzo ciesze ze ja dostalam pierscionek zarecynowy z zoltego zlota widac ze jest zarecznowy. Ona ma piersionki na kazdym palcu i wogole sie nie wyroznia ze to zareczynowy.

Gość jndjasdnja
piękny :(

Gość ja bym się bardzo
cieszyła z takiego pierścionka :D tylko może wolałabym, żeby zamiast różu była zieleń, czerwień albo niebieski jakiś ;) *szmaragdy, rubiny albo szafiry... tzn. 'ki', bo malutkie ;-) :P)

Nie lubie przepychu tylko skropnosc. Uwazam, ze w prostocie piekno, ale jesli Twoja przyszla zona lubi przepych i nadmiar diamentow to bedzie idealny:)

Gość he-he-he-he
a co, to pierscionek zareczynowy musi byc jakis specjalny:O ? zeby "bylo widac, ze zareczynowy" ? rozwala mnie takie myslenie... to moze chódźcie z przyklejoną karteczka: "TO JEST MOJ PIERSCIONEK ZARECZYNOWY", bo jeszcze ktos niezorientowany moglby sie nie domyslic i co wtedy... :P a mnie sie zawsze wydawalo, ze najwazniejsze, zeby sie podobal domniemanej narzeczonej i byl w jej guscie... ps. pierscionek na zdjeciu mi sie nie podoba, zbyt taki... strojny wg mnie, no i nie lubie rozowego.

Gość szafirek......
bez tego rozu bylby ok ale pod warunkiem ze dziewczyna lubi tego typu bizuterie wiec autorze przyjrzyj sie dobrze co nosi twoja wybranka:) a poza tym to ja tez nie chcialabym dostac takiego typowego zareczynowego. ja uwielbiam szafiry i z takim chce dostac. juz nawet moj ukochany zapisal sobie w komputerku linki to takowych:) i jakos malo mnie obchodzi czy bedzie wygladal na zareczynowy czy nie. najwazniejsze ze ja o tym bede widziec:)

czy nadaje się na zaręczynowy? - tak. jeśli tylko uważasz, że spodoba się wybrance - ok - dla niej będzie ważne, że on jest od Ciebie. ten pierścionek na pewno jest oryginalny. ja nie mogę zrozumieć wielkiej radości z pierścionków robionych na to samo kopyto. zbiorą się takie koleżanki, wszystkie z taką samą biżuterią - ok, ładnie, skromnie i 100% widać, że zaręczynowy. ja mam pewność, że mój się nie powtórzy :) M. projektował ;)

Gość brzydki i nei nadaje sie na
zareczyny

Gość mi się nie podoba niestety
Jak dla mnie trochę za dużo tu wszystkiego, jak ktoś wyzej pisał taki przepych - wg mnie wystarczy samo oczko to na srodku albo tylko te oczka po bokach a ten róż to już w ogóle nieporozumienie.

Gość 4568iiylmhndgbfv
mi sie w ogole nie podoba pomijajac fakt ze ja w ogole nie nosze pierscionkow bo nie lubie, poza tym ubieram sie na sportowo wiec na pewno bym takiego nie nosila bo wygladalby to smiesznie:P

Praktycznie każdy pierścionek nadaje się na zaręczyny. Oczywiście jest jeden szalenie popularny model pierścionka, który dostaje większość przyszłych panien młodych, ale to nie oznacza, że wszystkie absolutnie wszystkie pierścionki mają być na dosyć cienkiej obrączce i muszą mieć duży brylant albo cyrkonię.

Gość nie znosze zareczyn
I znowu z was wychodzi drogie panie wyrachowanie, interesowność. Facet bez pracy to facet bez pieniędzy. A bez pieniędzy portfel niepełny. Nie od dziś wiadomo że ewolucja częściowo omineła kobiety. Według was najważniejszy organ mężczyzny to portfel. Im wiekszy tym lepszy. Tak samo myślą szympansice, orangutanice i inne samice zwierzątek które atrakcyjność partnera wiążą z tym ile bananów jej przyniesie do żarcia tudzież czy jest w stanie upolować antylope. Zaraz powiecie a tak bo nie chcemy mieć faceta niedojdy. A ja wam odpowiem a za jaką cholerę facet ma na was charować ?? Mamy równoupranwienie chcecie kasy to do jasnej cholery bozia rączek wam nie upie...la i same se pracujcie na ciucszki perfumki i realizacje babskich mrzonek o dzidziusiu bobo. Bardzo dobrze że ten facet nie pracuje. Lepiej sie obijac nież charować na zasrany pierścionek zaręczynowy czy na prezenciki dla baby. przestancie zatem chrzanic o milosci. Dla was to puste slowo zwykla ideologia majaca kryc prawdziwa nature. My faceci mamy to nieszczescie ze potrzebujemy milosci takze fizycznej i wy o tym wiedzac bezpardonowo nas wykorzystujecie o czym swiadczy ten temat na forum. Wy nam nic nie dajecie a tylko oczekujecie. Proponuje nowy świecki zwyczaj ZARECZYNOWY my wam pierscionek z brylantem za 10000 zł a wy nam za 10000 zł super komputer do gier albo uzywany fajny samochodzik. Tak samo my wam bukiet kwiatow wy nam krate piwa itd. Jak sie zgodzicie to z checia pojdziemy do pracy dla was. Mamy deal ????

Gość pffff ale się żalisz
Nikt Ci nie każe się zaręczać, kupować pierscionków... no jasne wszyscy faceci są tacy biedni bo tylko oni wiedzą, co to PRAWDZIWA MIŁOŚĆ bezinteresowna i im nie zależy na kasie ani na wyglądzie, ani na dużych cyckach :/ Idź sobie pograj w te swoje gry komputerowe, a nie się żalisz. Co do tematu pierścionka ze zdjęcia - mi się bardzo podoba.

Gość rururru777
nie znoszę zaręczyn "facet bez pracy to facet bez pieniędzy"- to chyba oczywiste, że jak ktoś nie zarabia to nie ma- po co takie masło maślane wypisywać. i czy ci się to podoba czy nie to atrakcyjność mężczyzny mierzy się również jego zdolnością do zarabiania kasy, tak jak kiedyś tym ile mięsa przynosił z polowania. pewnie twoje życie byłoby piękniejsze gdyby kobiety pragnęły biednych brzydali bez inteligencji ,pracy i wykształcenia, ale tak się składa, że każdy szuka atrakcyjnego partnera. nikt ci nie każe pierścieni kupować. a pierścionek brzydki. chyba by mi szczęka opadła jakbym taki dostała

ja wolę dkromniejszą biżuterię ale nie jest taki tragiczny.sama mam klasyczny zaręczynowy.ale ma się podobac wybrane a nie ludziom na forum.

Gość nie mam talentu
Moim zdaniem taki troche...wsiowy

Gość ejbisi
Obrzydliwy jak z odpustu.

Gość phi phi phi phi phi
Może gdyby nie te różowe kamienie ....

Lekko przedobrzony...Mój chłopak zabrał mnie ostatnio na oglądanie pierścionków i podobały mu się wszystkie z białego złota, a mnie tylko te z żółtego...Chociaż podobają mi się też takie delikatne dwukolorowe. No i bez kolorowych oczek...Tylko białe.