Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłem w końcu liste .

Aktualna lista dziewic kafe na podstawie topiku o dziewicach

Polecane posty

Gość
gdzie o tym pisze ? :O:O

Mogę poprosić o wciagnięcie mnie na listę ? Przynajmniej bedę się obracał w przyzwoitym towarzystwie ? :p

klon dokładnie! dlatego ja wychodze potrzebom kafeteriuszy naprzeciw tworząc taką listę:) chce pomóc prawiczkom bo jestem dobrym człowiekim:classic_cool: odp na pyta o weryfikacje: zostanie utworzony niebawem mail na który będzie można wysyłać zeskanowane zaświadczenia od ginekologa które po analizie będą miały odbicie w zmianach odpowiednich na liście:) spokojnie, to dopiero wstępna faza projekty, wiadomo że nie od razu wszystko będzie działać jak nalezy ale ja wierzę w sens swojej misji:classic_cool:

Gość a czy żeby dostać się na listę
trzeba też mieć zaświadczenie ginekologa?

Gość
ale jak Wy sobie wyobrazacie seks dziewicy z prawiczkiem ? :classic_cool: chyba tylko na podstawie instrutkicji czarno na białym z rysunkami pomocniczymi :classic_cool: :O

Naprawdę zrobisz to dlamnie ? Obiecuję, że nie zwiodę twojego zaufania. Jestem 100% -owym prawiczkiem :classic_cool:

Gość
chociaz i to nie wiadomo :O:O

Klon, przykro mi:( nawet jak zmienisz płeć i tak nie ma szans. ale za to umieszcze Cie na pierwszym miejscu na liście prawiczków:) przerwa jesli już nie jestes dziewicą i dane są nieaktualne to się nie przejmuj. są odpowiednie procedury. Niebawem podam maila na który będziesz mogła potwierdzić fakt defloracji:) gdy to nastąpi zostaniesz niezwłocznie w terminie 5 dni roboczych wykreślona z listy:)

Jestem kobietą !!! Spytaj Przerwę. Widziała jak robie szpagat. !!! :classic_cool:

Gość
ale ja nie chce tu ani byc ani nie byc :O:O powiedzmy że jestesm w stanie przejsciowym , nieokreslonym :classic_cool: 🖐️ ))

Gość ale bzdury...
przerwa już dawno nie jest dziewcią, wygadała się nie wprost w paru tematach, masz koleś nędzne rozeznanie w tutejszych lachonach

Gość
:D:D:D tak Klon jest stuprocentowa babeczka woda ogniem burza perła na dnie :classic_cool: :D:D pomysl czy jakismezczyzna ze szpagatu wyszedł by cało ? :classic_cool:

Gość
ale bzdury... --> ciekawe gdzie ? :O

Mogę to zrobić szpagat przy wszystkich. Wystarczy jedno wasze słowo. :classic_cool:

Gość
Klon szpagat juz wiedzielsmy :classic_cool: teraz musisz stanąc na rzesach :classic_cool: :>

14:13 [zgłoś do usunięcia] a czy żeby dostać się na listę trzeba też mieć zaświadczenie ginekologa? Owszem. Wymagane jest: czarny nick oraz zaświadczenie od ginekologa wysłane na maila. Choć w przypadku stałych nicków, mających dużo postów i ogólnie znanych mogę zrobić wyjątek i wpisać na listę. Jednak jeśli ktoś podważy (również czarny, znany, stały nick) to mogę zażądać dowodu na maila a w przypadku nie otrzymania tegoż zaświadczenia, wykreślę z listy. To poważna inicjatywa!:classic_cool:

Gość
ale ja nie wierze lekarzom :( wyszstkie badania wwyknouje sama w domu :classic_cool:

ja to tam do końca nie wiem ale widelec fioletowy to ma chyba dziecko?? to za dziewice raczej nie bedzie robic:)

Gość
niekompetentne to biuro :classic_cool: :O