Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłem w końcu liste .

Aktualna lista dziewic kafe na podstawie topiku o dziewicach

Polecane posty

Gość
w sumie to mge zostac :classic_cool: czy to taki pośrdeniak w szukani usponsorów ? :classic_cool:

Możesz zostać dziewicą ? Dziewictwo to nie zawód do wyuczenia :p

Widelec - będę zabiegał o to abyś na niej pzostała :)

Gość
obsługa tego topu jest do mnie wrogo nastawiona :( :O

Gość A ja przecież ja też
mnie nie ma, a też jestem dziewicą! ola_msc@wp.pl

Przerwa, z czego to wnosisz ? To zapewne czysty zbiego okoliczności, że ty jedna musiz udowodni, iż nie jsteś dziwicą, podczas, gdy wszystkie pozostałe kandydatki musza udowodnić, że nimi są :classic_cool:

Gość
:classic_cool: no a moja jest prawnie zapieczetowana do 45 roku życia :classic_cool: ))

Gość
kiedy ja nie wiem jak :classic_cool: :(

do pomarańczki która kipi z oburzenia i właśnie zapewne idzie na najbliższy komisariat : 1.choćbyś nie wiem jak naginał przepisy, prawo nie zostało złamane 2.gdzie ja nawołuje do rozdziewiczania? 3.gdzie napisałem że źle/dobrze że Hinatka jest dziewicą? 4.nie wydaję mi się aby któraś z tych pań miała poniżej 15 lat 5.a nawet jesli patrz punkt 2 a w ogóle to wyjdz:P Przerwo ranisz mnie zarzucając mi wrogie nastawienie do Cienie😭

Ciebie* niedługo podam maila. Zatem widelec kwestionujesz jakobyś była dziewicą? Wierzę ci ale zasady zasadami. tak więc od momentu pojawienia się maila na topiku będziesz miała 3 dni na wysłanie zaświadczenia o byciu dziewicą. jeśli tego nie uczynisz zostaniesz skreślona.

"Zatem widelec kwestionujesz jakobyś była dziewicą(...) będziesz miała 3 dni na wysłanie zaświadczenia o byciu dziewicą(...)" To w końcu Sztuciec ma wysłać zaświadczenie, że jest dziewicą, czy że nią nie jest ? Skoro kwestionuje że jest dziewicą, to po co miałaby udowadniać że jest dziewicą ? :)

Gość
jakie przysługja nam w zwiazku tym zasługi ? :classic_cool:

no cóż tak się złożyło. nie mogę Cie wykreślić bez zaświadczenia:( zostane posądzony o faworyzowanie Ciebie, że coś po znajomości załatwiam, wiesz. muszę dbać o wiarygodność. Hm ale rozumiem że zależy CI na przyśpieszeniu procedury wykreślenia z listy tak?

jesteś niekonsekwentny. Bez zaświadczenia (i nawet bez cytatu z tematów) wciągasz na listę, ale wykreślić bez zaświadczenia to już nie łaska. Turlaj draża :O