Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka_uczycielka

No i będzie rodzinna zadyma w święta.

Polecane posty

Gość elka_uczycielka

Moja teściowa zawsze mi daje za wzór małżeństwo syna swojej siostry.Bo ja i mąż to tacy niezaradni (mąż naukowiec, ja nauczycielka) i ślub mamy tylko cywilny, nie po bożemu:P. Jacy to oni dobrani, jacy zaradni (mają gospodarstwo rolne), jakie to mądre i idealne mają córki (5i 15 lat). No i tak mi wjechała na ambicję,ze pokakazałam jej na naszej klasie bardzo wulgarne, wręcz rozbierane zdjęcia owej 15 lat;). Teściowa zbraniała, od 2 tygodni nic o nich nie mówi,ale czuję,ze będzie jazda w święta. Ale ulżyło mi,że chociaż raz się odcięłam:).Wredna jestem wiem:D

Gość wcale nie jestes
;)

Gość elka_uczycielka
Jestem,jestem,ale niech ona wie,że świat nie jest taki idealny jak ona uważa,a ja aż taka zesputa:D

Gość gutikolo
na jaką cholerę jeździsz do teściowej w święta?Masz swoją rodzine,nie możecie sami spędzić Świąt? JA wyszłam za mąż niedawno i oboje z mężem chcemy być sami w Święta

Gość ale obciach rodzinny
że nie wiem. Dziewczyna pewnie tylko naśladuje koleżanki, wcale to nie musi znaczyć że jest taka wyuzdana jak by się zdawało po zdjęciach.

Dobrze zrobiłas, nękała cię i teraz ją zatkało. Da ci spokój. To w końcu wasze życie.

Gość tesciowa to przeciez rodzina
meza. To dlaczego nie ma jezdzic? Wszyscy musza spedzac siweta tylko w swoim gronie? Fajnie sie spotkac rodzinnie czasami w wiekszym gronie ;)

Gość jak na forum pokażesz te
zdjęcia to wtedy będziesz wredna :D

Gość Luulay
Dobre :-D

Gość elka_uczucielka
Teściowa w gruncie rzeczy jest OK. Tylko zawsze znajdzie jakieś idealne małżeństwo:P. Bo jak to nie mieć ślubu kościelnego:P No a jeździć musimy, bo teściowa jest samotna, a mąż jedynak:O. No, a zdjęć tej małej na forum nie pokarzę,ale są naprawde mocne:P

Gość pasta rybna
Nie wiem, czy to takie madre było, bo dziewczyna ci nic nie zrobiła, a tesciowa jak już zrobi zadymę, to na pewno powie, skąd sie dowiedziała o tych zdjeciach i już pare osób kolejnych bedziesz miała rpzeciwko sobie i to tak na serio. Ja bym z miejsca znielubiła osobę, która moim dzieckiem wyciera sobie gębę, choc ono jej nic nie zrobiło. To, ze to dziecko by dostało wykład na temat zdjęć, to inna sprawa, ale to już nie ma zwiazku z tematem.

Gość miszkaa
a dlaczego tesciowa ma robic zadyme ???? Przeciez to wnuczka jej siostry. Ona moze jedynie poinformować o tym swoja siostrę , jesli będzie chciałą

Gość taka z Ciebie nauczycielka
ze piszesz "pokarze" zamiast "pokaze":O

Gość elka_uczyciela
Tego kuzyna to razem z mężem mamy w ...głebokim poważaniu. Liczę na to,że im powie jaka to córcia idealna. I mam też nadzieję,że skończy się hipokryzja w święta i kurtuazyje wizyty w celu pokazania nowego auta, płaszcza, maszyny roniczej:D

Gość elka_uczycielka
Sorry za orty, jestem matematyczką-informatyczką z wrodzoną dysortografią:D

Gość pasta rybna
Jasne Dzisiaj dysortografia to prawdziwa epidemia