Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaccccc

po 6 latach on chyba kogoś ma.....TOTALNY DÓŁ

Polecane posty

Gość buziaccccc

Pomożcie, doradżcie... Podejrzewam że mąż ma romans....nie mam dowodów...tylko domysły..i parę smsów. Jestem załamana, nie wiem co robić....cała się trzęsę w środku.

Gość jak to co porozmawiać z meżem
a nie się trząść w necie

no co zrobić, co zrobić... :o pogódź się z tym, że mu się otrzaskalas i potrzebuje świeżego mięska ;)

Gość buziacccc
on wszystkiemu zaprzeczy..i wyjdę na idiotkę mamy malutkie dziecko... wyawało się że wszytsko jest ok, a ona to tylko koleżnka z którą dobrze mu się rozmawia..tak mi powiedział a teraz wyszło, że to chyba coś więcej

Gość buziaccc
tak..teraz cała radość to córeczka kochana i wesolutka ale co dalej....

Gość buziaccc
a może się z nią spotkać lub zadzwonć....i spytać co jest między nimi

Gość jkghshgbs
Mężczyźni to chuje, a powyżej mamy przykład. Porozmawiaj z nim szczerze, jak mu się inne chce i swojego chuja nie potrafi utrzymać to niech spierdala. Trzeba być totalnym śmieciem, żeby tak żonę krzywdzić, już nie wspomnę o dziecku.

Gość buziaccc
bosze...chyba nie umiem myśleć teraz logicznie

Gość llpp
Nic mu nie mow o swoich podejrzeniach, bo 99% facetow sie wyprze i jeszcze wmowi kobiecie, ze ma jakies urojenia. Obserwuj go, zbieraj dowody, aby ewentualny rozwod byl z jego winy.

Gość buziaccc
on się wszytkiego wyprze, mieliśmy jż kiedyś taką rozmowę i zapewnia mnie że nigdy by mnie nie zdradził....że sama sobie wymślam i dopowiadam...ech nie chce mi sie żyć....

Podejrzewam że mąż ma romans....nie mam dowodów...tylko domysły..i parę smsów" nie masz najgorzej Była tutaj taka jedna co podejrzewała swojego męża ze popadł w nałóg hazardu ;) bo znalazła u niego w kieszeni 2 kupony LOTTO i jeden z STS -u , snuła domysły i znalazła esa w którym jej chłop chwalił sie kumplowi ze stracił ponad 5.000 tys.zł :O jak sie pózniej okazało wysłał kupon za 2 zł a te 5.000 tys to była ewentualna wygrana jesli trafnie wytypował by 10 meczów :D kobiety ;)

>> a może się z nią spotkać lub zadzwonć....i spytać co jest między nimi Tak, na pewno odpowie Ci szczerze... albo co gorsza usłyszysz odpowiedź, jakiej usłyszeć nie chcesz i co wtedy? :o Daj se siana, masz dzieciaka to się nim zajmij i nie drąż :)

Gość buziaccc
no tak... tylko ja znalazłam drugi telefon z mnóstwem smsów z komplementami, z propozycją wyjazdu, z codzinnym pytaniem jak się spało....

buziaccc bosze...chyba nie umiem myśleć teraz logicznie" tylko teraz ? Ja bym powiedział że masz tak od urodzenia ;)

Gość póki się nie upewnisz
nic nie mów ani nic nie rób, musisz mieć dowód,inaczej mąż zrobi z ciebie zazdrosną histeryczkę i oczywiście wyśmieje cię:P

Gość pelusia
Jakie to sa domysly? Jakie smsy? To zasadnicza sprawa...

Gość liliaaa24
Nauczcie sie czytac autorka napisala,ze smsy typu jak sie spało i liczne komplementy, wybaczcie,ale ja swoim kolegom takich smsów nie pisze...

>>ale ja swoim kolegom takich smsów nie pisze... To wszyscy mają być tacy jak ty? :o Może grzecznie go zapytała, a wy od razu olaboga niewiadomo co :o

Gość buziaccc
co mam zrobić? czekać...rozmawiać...nie wiem

Gość czy ten telefon mąż ukrywał
przed tobą? czy ta kobieta się jakoś podpisuje pod tymi smsami? czy jej nr tel. jest zastrzeżony? czy znasz tę kobietę?

Gość buziaccc
znalazłam ten telefon przez przypadek, nie znam jej osobiście ale wiem jak się nazywa i znam jej nr tel. wiem gdzie parcuje, wiem jak wygląda

Gość buziaccc
co 3/10? to jakieś szanse...

Gość masz teraz ten telefon
? wyjmij kartę i masz dowód :)

Gość kapiczka71
MĄŻ K...WI SIĘ NA PEWNO NIESTETY

Gość buziaccc
nie mam go teraz...był w samochodzie i go tam zostawiłam....spanikowałam nie wiedziałm co robić