Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaccccc

po 6 latach on chyba kogoś ma.....TOTALNY DÓŁ

Polecane posty

Gość buziaccc
bardzo bym chciała żeby ta historyjka nie była prawdziwa...bardzo

Gość bla bla blanka
Nie dzwoń do tamtej, bo tylko się ośmieszysz. Masz męża i to z nim masz rozmawiac a nie z jakąś obca babą. Tylko bez płaczu, krzyku. Stanowczo i rzeczowo. Jesli ma romans - to niech się pakuje i won. Tylko Ty mu w pakowaniu nie pomagaj. Ma dwie rączki - niech sie pakuje sam, albo idzie za drzwi w tym co ma na sobie.

Gość buziaccc
tylko że to jest jego mieszkanie.....:(((((

bardzo bym chciała żeby ta historyjka nie była prawdziwa...bardzo jesli tak, to nie pisz, ze masz jedynie domysly, skoro znalazlas drugi telefon kto nie ma nic do ukrycia niczego nie ukrywa

Gość buziacccc
to ja się raczej spakuję i wrócę do rodziców

>>tylko że to jest jego mieszkanie..... no więc morda w kubeł i nie ma tematu. i nie waż się go wkurrwiać jakimiś pomówieniami :o

Gość llpp
Przestance pisac o szczerej rozmowie z mezem, bo faceci maja to w genach, aby automatycznie zaprzeczac i wmawiac kobiecie urojenia. Nawet jesli zastalaby go w lozku z inna kobieta, to wymyslilby pewnie, ze sie potknal i na zlecial:D

Gość buziacccc
domsły w sensie że w tych smsach nie było czarno na białym że mają romans....wiem że to jest mało logiczne...ale jestem w szoku

to ja się raczej spakuję i wrócę do rodziców" i co to zmieni ? Dalej będziesz myślała z tym że w innym miejscu ...

bo faceci maja to w genach, aby automatycznie zaprzeczac i wmawiac kobiecie urojenia. nie faceci tylko osoby zdradzajace, bez wzgledu na plec

Gość trzymaj się dzielnie
weź detektywa, zrobi im zdjęcia i wyprowadzi się on, a nie Ty.

Gość buziacccc
chyba jestem zbyt naiwna.....

Gość dompleuik
jasne,zapytaj go,na pewno się przyzna Siedź cicho i zbieraj dowody:kopiuj smsy ,podrzuć mu dyktafon w samochodzie,obserwuj .Wtedy dopiero możesz stawiać zarzuty,dowody przydadzą się w sądzie

Gość buziacccc
nie jestem durna i nie mam bachora....

Gość buziacccc
liczyłam na pomoc, na sensowne komantarze...bo kompletnie nie wiem co robić. szkoda .....że tyle hamstwa jeste w necie

że tyle hamstwa jest " to prawie tyle samo co błędów ortograficznych ;)

liczyłam na pomoc , na sensowne komantarze...bo kompletnie nie wiem co robić. szkoda .....że tyle hamstwa jeste w necie tak tak, naturalnie, to moze kup sobie homika? ;-)

liczyłam na pomoc , na sensowne komantarze..." do sensownego tematu ;)

Gość no i co z tego że mieszkanie
jego????? macie dziecko , może ci naskoczyć. W żadnym wypadku sie nie wyprowadzaj , bo to jego wina ,że się gzi z inną. Wiem co teraz przeżywasz , ale musisz patrzeć i myśleć trzeźwo niestety. Zbieraj dowody jego winny bo mogą ci się później baaardzo przydać.

i na przyszlosc autorko, jesli tworzysz historyjke, ktora ma w zamysle odzwierciedlac zalamanie, brak logicznego myslenia, stres, niepewnosc itd, to litosci ale nie z nikiem buziacccc ;-)

Zbieraj dowody jego winny bo mogą ci się później baaardzo przydać." albo lepiej przemyślenia , domniemania , i podejrzenia przelej na papier Bedą dowodem pomocniczym w sądzie ;)

Gość ile lat ma wasze dziecko
czy ty gdzies pracujeszz czy zajmujesz sie domem?

Gość no i co z tego że mieszkanie
zawsze szczery-:D-śmiej się,śmiej,ale mało wiesz o życiu i swoich kolegach. buziacccc nie ma czasu na sentymenty jak ją mąż zdradza, musi się szybko odrząsnąć i myśleć o przyszłości jej samej i dziecka. Faceci którzy latają za innymi mając w domu żonę i dziecko nie mają jak przydzie co doczego żadnych skrupułów!