Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikarrkaaa

6 tydzien i plamienia

Polecane posty

Gość panikarrkaaa

pisze tez tu wiem ze panikuje ale wczoraj byłam u lekarza i stwierdzil 6 tydzien, wszystko było ok pecherzyk ładny,ale wlasnie zaczelam plamic na jasno brazowo.... spanikowalam i zadzwonilam i ma mi dac recepte ale sam nie wie czemu to sie dzieje, wiem ze wy tez nie wiecie, no ale moze ktos mi pomoze

Gość gagusior
Bez paniki moja kolezanka tez tak miala ale dostala leki na podtrzymanie i urodzila zdrowa dzidzie. Tylko teaz musisz bardziej uwazac na siebie zero dzwigania nawet 1 kg jak podzniesiesz moze ci zaszkodzic ale jak chcesz utrzymac ta ciaze to duzo odpoczywaj i nie dzwigaj a przedewszystkim zero nerwow i stresu .Powodzenia trzymam kciuki bardzo mocno!!!!

Gość hgj ghgsf
bedzie good. Jak masz leki na podtrzymanie to sie teraz oszczedzaj i nie wysilaj za duzo. Tak bywa czasem spoko.

Gość agaki
Powiedz lekarzowi niech dobrze sprawdzi czy nie masz polipa na szyjce przy macicy, ja też krwawiłam dostałam duphaston,a potem okazało się że krwawienie nie z macicy a polipa, którego wcześniej nie zauważył. Teraz plamię regularnie ale nie jest to groźne dla ciąży. Życzę zdrowia