Gość edi1 Napisano Styczeń 5, 2010 Ja tez mam tako nadzieje ale dla pewnosci zrobie jeszcze jutro rano :)jaka jestem szczesliwa:)dziewczyny wam tez zycze ciazy jak najszybciej:)tym bardziej ze wiem co to znaczy czekac na te dwe krechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 5, 2010 edi leć na betę :) gratuluję:) Maniusia wiesz u mnie to dziwne były te dwie kreski na dwóch testach. Podobno tarczyca i torbiele mogą dawać pozytywny wynik, chociaż to ekstremalne przypadki. Mam nadzieję, że te testy były do d***. A Ty się nie martw, tylko testuj szarlotka dobrze, że starania idą pełną parą :) powodzenia A pozostałe dziewczyny, kiedy testujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNiusia27 0 Napisano Styczeń 5, 2010 no ja jakos pelen negatyw.wieczorna tempka 37.2 a powinna byc chyba wyzsza skoro wyniki wieczorne sa niepewne bo zawsze wieczorem rosnie...ach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNiusia27 0 Napisano Styczeń 5, 2010 testowac bede jak cos w niedziele z mezusiem...chociaz pewnie @ przyjdzie wczesniej...a jak masz torbiel to nie ma okresu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Kurczę nie wiem, jak to jest. Zobaczymy, ale powinno być ok :) Maniusia uciekam już. Zyczę Ci, żeby rano temp była wysoka. Miłych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNiusia27 0 Napisano Styczeń 5, 2010 dzieki Minia za dobre slowka.:)zobaczymy jutro. Bardzonowa a gdzie ty sie podziewasz??jak tam @?przyszla?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzonowa Napisano Styczeń 5, 2010 czesc, jestem :) 1.PRZESTAŃCIE MYSLEĆ O TORBIELACH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.MUSIMY MYSLEĆ POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, nie ma opcji, nie ma @ to może nam się udało a jak przyjdzie to mamy kolejny cyk l= kolejna sznasa dla nas. Własnie dzisiaj na zajęcia byl wykład o pozytywnym mysleniu i nastawieniu, że optymiści maja łatwiej, że im się "wszytsko spełnia" Musimy nad soba pracowac, dość już zatrówania siebie i swoich bliskich przecież nam się uda to kwestia czasu, wiem, że kazda z nas juz by chciała byc mama ale widzicie życie to nie bajka ale wierzę, że jest pełne niespodzianek i każdej z nas się ona przytrafi ale jak to niespodzianka = znienacka :):):):) do mnie jeszcze nie przyszła @ oszzzzz wstretna...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzonowa Napisano Styczeń 6, 2010 u mnie @ brak . miłego dnia :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNiusia27 0 Napisano Styczeń 6, 2010 u mnie tez brak.tempka plata figle hehe b o 4 rano jak se przebudzialm bylo 37 pozniej o 7 rano 36,7(ale mierzylam 5 min a zawsze 8) a teraz znow 37 wiec cos mnie chyba oszukuje hehe.ale brzusio troche pobolewa.mniej al e pobolewa...i jakis sluz znow mi sie pojawil razem z bolem...wiec chyba juz stracony cykl.ale bardzonowa ma racje jak sie go straci to bedzie nasteony:) edi1 jak tescik???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarlotka80 Napisano Styczeń 6, 2010 dziewczyny a beta wychodzi w jakim czasie po ewentualnym zapłodnieniu????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 szarlotka 10dni najwcześniej, bo tyle trwa zagnieżdżenie :) edi napisz jak teścik :) U mnie 37,23 i nie chce spaść. Dzisiaj zakupię jeszcze jeden test i zobaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarlotka80 Napisano Styczeń 6, 2010 MINIA dzięki:)Ja chyba do terminu @ zwariuję....:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiki0909 0 Napisano Styczeń 6, 2010 dziewczynki !! i tak o to zrobilam test:) Nie ukrywam rece mi sie trzęsły bardzo. Ale kiedy zobaczylam 2 kreske cale zdenerowanie minelo.. Nastala euforia i radosc;D Bede Mama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia220 0 Napisano Styczeń 6, 2010 kiki WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! :) :) :) będziesz mamusią a jednak udało Ci się, masz juz w sobie maleńką fasolinkę SUUUUUPPPPPPEEERRR:) Aż łezka mi się w oku zakręciła :) Teraz aby tylko dzidzia zdrowo rosła i rosła a brzusio się powiększał :) buzialki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonkaa 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Cześć dziewczynki , powiedzcie mi jak to z tymi testami owulacyjnymi ,ile kosztują ? i jak sie je kupuje po kilka sztuk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiki0909 0 Napisano Styczeń 6, 2010 niusia naprawde nie moge w to uwiezyc ! ! cykl staran i juz taka nie spodzianka.. Moj Facet oszalał z radosci. Dla upewnienia zrobilam przed chwila drugi test wyrazne 2 kreseczki. Jaka ja jestem szczesliwa:) A u ciebie jak tam ? mam nadzieje ze @ nie przyszla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia220 0 Napisano Styczeń 6, 2010 hej kiki jeszcze raz gratulatki:) U mnie @ jako tako nie pojawiła się ale kilka kropelek lekko rózowego kolorku poleciało:( i obawiam się że to pewnie początki @ :( jejku aby tylko nie ....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarlotka80 Napisano Styczeń 6, 2010 kiki GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!:):):):)No i jedna mniej z naszej brygady:)......a co do testów Sonkaa.....w aptece...pakowane po 5 sztuk ok.26 zł...ja kupuję też na allegro większą ilość...w końcu się przyda :(:(:(...bo u mnie tak za pierwszym razem nie da rady.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonkaa 0 Napisano Styczeń 6, 2010 I ja Tobie tez Kiki GRATULUJE!!!!!!! to musi być cudowne uczucie:) miejmy nadzieje ze każda z nas w najbliższym czasie również tego doświadczy!! Tak jak pisałam wcześniej od soboty zaczynam intensywne starania(w tym czasie przewiduje owulacje) , mam nadzieje ze beda owocne :) na bieżąco będę informować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 kiki gratuluję :) tylko pamiętaj, żeby zrobić wszystkie badania, więc leć szybko do gina, bo nie ma czasu do stracenia Sonkaa ja też radzę z allegro, bo to taniej wychodzi ok 1,5/sztuka. Ja w pierwszym cyklu poprzednich starań zużyłam chyba z 20szt, bo miałam długie cykle i za pierwszym razem zaszłam, tyko dzięki testom. Teraz mierzę temp, ale ona pokazuje, że owulacja już była. Testy są lepsze- dwa dni wczesniej wiesz, że możesz się starać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonkaa 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Minia ale jak to 20 sztuk w jednym miesiącu?? przecież mniej więcej wiesz kiedy powinna być owulacja i w tym czasie robisz sobie te testy ,ale żeby 20?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Ja tyle zużyłam. U mnie cykle były nieregularne- czasami 28, czasami 45. Wtedy jeszcze nie obserwowałam swojego organizmu. Badanie zaczęłam w 12dc, a owulacja była w 30dc :) Nie pamiętam już dokładnie. Teraz stosuję naturalne metody, ale poznanie tego trochę trwa. Wykorzystuję ok 3testy/mies :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarlotka80 Napisano Styczeń 6, 2010 Ja już chyba wykorzystałam 10 w ciągu jednego cyklu....bo wiecznie coś nie grało....wyszło jakby owulacja dwa razy była....????:)...w każdym razie drugi wynik pozytywny zbiegł się z bólem jajników...więc podejrzewam że ten był prawidłowy...a czy pomogą to się dowiem 21 stycznia dopiero....:)oki kobietki spadam się odprężyć na Avatara z mężusiem....potem zabieramy się do roboty...:)i tak przez najbliższe kilka dni:)buziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia220 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Nie ma nikogo eh... :( Niestety dostałm @, jestem załamana :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNiusia27 0 Napisano Styczeń 6, 2010 niusia nie teraz to w nastepnym cyklu sie uda:)glowa do gory:) kiki wielkie gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 niusia przykro mi :( Damy radę zobaczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNiusia27 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Minia a ty jak z @?nadal nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia220 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Hej Minia, a juz myslalam ze sie uda, te spoznienie prawie 7 dni, a takie nastawienie chyba jest najgorsze, az mi sie plakac chce ... :( No ale musimy probowac dalej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzonowa Napisano Styczeń 6, 2010 wydaje mi się ze jutro albo pojutrze juz do mnie dotrze bo mam jakieś brązowe plamki :(:( temperatura dzisiaj 36,77 i 36,90 mierze w ustach po obu stronach, według temp. nie powinna przyjść jutro ale chyba nie jest to temperatura na ciążę. jak mnie dzisiaj bolały plecy objawy jak przed @ ale w trakcie taki @fatamorgana :) i od trzech dni cały czas mi się odbija - masakra :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 U mnie @ nie ma. Nadziei nie mam, ale martwię się, co to może być. Brzuch na @ przestał boleć po odstawieniu luteiny, więc póki co nic jej nie zapowiada. niusia u mnie pierwszy cykl był najgorszy, ryczałam i w ogóle. Teraz jakoś lepiej przyjęłam to do wiadomości. U mnie jest trudna sytuacja, bo nieczęsto widzę męża. W końcu trafimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach