Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MINIA85

Grudzień 2009-rozpoczynam starania. Potrzebuję towrzystwa

Polecane posty

Gość edi1
Ja tez mam tako nadzieje ale dla pewnosci zrobie jeszcze jutro rano :)jaka jestem szczesliwa:)dziewczyny wam tez zycze ciazy jak najszybciej:)tym bardziej ze wiem co to znaczy czekac na te dwe krechy

edi leć na betę :) gratuluję:) Maniusia wiesz u mnie to dziwne były te dwie kreski na dwóch testach. Podobno tarczyca i torbiele mogą dawać pozytywny wynik, chociaż to ekstremalne przypadki. Mam nadzieję, że te testy były do d***. A Ty się nie martw, tylko testuj szarlotka dobrze, że starania idą pełną parą :) powodzenia A pozostałe dziewczyny, kiedy testujecie?

no ja jakos pelen negatyw.wieczorna tempka 37.2 a powinna byc chyba wyzsza skoro wyniki wieczorne sa niepewne bo zawsze wieczorem rosnie...ach ...

testowac bede jak cos w niedziele z mezusiem...chociaz pewnie @ przyjdzie wczesniej...a jak masz torbiel to nie ma okresu??

Kurczę nie wiem, jak to jest. Zobaczymy, ale powinno być ok :) Maniusia uciekam już. Zyczę Ci, żeby rano temp była wysoka. Miłych :)

dzieki Minia za dobre slowka.:)zobaczymy jutro. Bardzonowa a gdzie ty sie podziewasz??jak tam @?przyszla??

Gość bardzonowa
czesc, jestem :) 1.PRZESTAŃCIE MYSLEĆ O TORBIELACH!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.MUSIMY MYSLEĆ POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, nie ma opcji, nie ma @ to może nam się udało a jak przyjdzie to mamy kolejny cyk l= kolejna sznasa dla nas. Własnie dzisiaj na zajęcia byl wykład o pozytywnym mysleniu i nastawieniu, że optymiści maja łatwiej, że im się "wszytsko spełnia" Musimy nad soba pracowac, dość już zatrówania siebie i swoich bliskich przecież nam się uda to kwestia czasu, wiem, że kazda z nas juz by chciała byc mama ale widzicie życie to nie bajka ale wierzę, że jest pełne niespodzianek i każdej z nas się ona przytrafi ale jak to niespodzianka = znienacka :):):):) do mnie jeszcze nie przyszła @ oszzzzz wstretna......

Gość bardzonowa
u mnie @ brak . miłego dnia :):):)

u mnie tez brak.tempka plata figle hehe b o 4 rano jak se przebudzialm bylo 37 pozniej o 7 rano 36,7(ale mierzylam 5 min a zawsze 8) a teraz znow 37 wiec cos mnie chyba oszukuje hehe.ale brzusio troche pobolewa.mniej al e pobolewa...i jakis sluz znow mi sie pojawil razem z bolem...wiec chyba juz stracony cykl.ale bardzonowa ma racje jak sie go straci to bedzie nasteony:) edi1 jak tescik????????

Gość szarlotka80
dziewczyny a beta wychodzi w jakim czasie po ewentualnym zapłodnieniu?????

szarlotka 10dni najwcześniej, bo tyle trwa zagnieżdżenie :) edi napisz jak teścik :) U mnie 37,23 i nie chce spaść. Dzisiaj zakupię jeszcze jeden test i zobaczę.

Gość szarlotka80
MINIA dzięki:)Ja chyba do terminu @ zwariuję....:(:(:(

dziewczynki !! i tak o to zrobilam test:) Nie ukrywam rece mi sie trzęsły bardzo. Ale kiedy zobaczylam 2 kreske cale zdenerowanie minelo.. Nastala euforia i radosc;D Bede Mama:)

kiki WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! :) :) :) będziesz mamusią a jednak udało Ci się, masz juz w sobie maleńką fasolinkę SUUUUUPPPPPPEEERRR:) Aż łezka mi się w oku zakręciła :) Teraz aby tylko dzidzia zdrowo rosła i rosła a brzusio się powiększał :) buzialki:*

Cześć dziewczynki , powiedzcie mi jak to z tymi testami owulacyjnymi ,ile kosztują ? i jak sie je kupuje po kilka sztuk?

niusia naprawde nie moge w to uwiezyc ! ! cykl staran i juz taka nie spodzianka.. Moj Facet oszalał z radosci. Dla upewnienia zrobilam przed chwila drugi test wyrazne 2 kreseczki. Jaka ja jestem szczesliwa:) A u ciebie jak tam ? mam nadzieje ze @ nie przyszla.

hej kiki jeszcze raz gratulatki:) U mnie @ jako tako nie pojawiła się ale kilka kropelek lekko rózowego kolorku poleciało:( i obawiam się że to pewnie początki @ :( jejku aby tylko nie ....:(

Gość szarlotka80
kiki GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!:):):):)No i jedna mniej z naszej brygady:)......a co do testów Sonkaa.....w aptece...pakowane po 5 sztuk ok.26 zł...ja kupuję też na allegro większą ilość...w końcu się przyda :(:(:(...bo u mnie tak za pierwszym razem nie da rady....

I ja Tobie tez Kiki GRATULUJE!!!!!!! to musi być cudowne uczucie:) miejmy nadzieje ze każda z nas w najbliższym czasie również tego doświadczy!! Tak jak pisałam wcześniej od soboty zaczynam intensywne starania(w tym czasie przewiduje owulacje) , mam nadzieje ze beda owocne :) na bieżąco będę informować.

kiki gratuluję :) tylko pamiętaj, żeby zrobić wszystkie badania, więc leć szybko do gina, bo nie ma czasu do stracenia Sonkaa ja też radzę z allegro, bo to taniej wychodzi ok 1,5/sztuka. Ja w pierwszym cyklu poprzednich starań zużyłam chyba z 20szt, bo miałam długie cykle i za pierwszym razem zaszłam, tyko dzięki testom. Teraz mierzę temp, ale ona pokazuje, że owulacja już była. Testy są lepsze- dwa dni wczesniej wiesz, że możesz się starać

Minia ale jak to 20 sztuk w jednym miesiącu?? przecież mniej więcej wiesz kiedy powinna być owulacja i w tym czasie robisz sobie te testy ,ale żeby 20?!

Ja tyle zużyłam. U mnie cykle były nieregularne- czasami 28, czasami 45. Wtedy jeszcze nie obserwowałam swojego organizmu. Badanie zaczęłam w 12dc, a owulacja była w 30dc :) Nie pamiętam już dokładnie. Teraz stosuję naturalne metody, ale poznanie tego trochę trwa. Wykorzystuję ok 3testy/mies :)

Gość szarlotka80
Ja już chyba wykorzystałam 10 w ciągu jednego cyklu....bo wiecznie coś nie grało....wyszło jakby owulacja dwa razy była....????:)...w każdym razie drugi wynik pozytywny zbiegł się z bólem jajników...więc podejrzewam że ten był prawidłowy...a czy pomogą to się dowiem 21 stycznia dopiero....:)oki kobietki spadam się odprężyć na Avatara z mężusiem....potem zabieramy się do roboty...:)i tak przez najbliższe kilka dni:)buziaki:)

Hej Minia, a juz myslalam ze sie uda, te spoznienie prawie 7 dni, a takie nastawienie chyba jest najgorsze, az mi sie plakac chce ... :( No ale musimy probowac dalej ;)

Gość bardzonowa
wydaje mi się ze jutro albo pojutrze juz do mnie dotrze bo mam jakieś brązowe plamki :(:( temperatura dzisiaj 36,77 i 36,90 mierze w ustach po obu stronach, według temp. nie powinna przyjść jutro ale chyba nie jest to temperatura na ciążę. jak mnie dzisiaj bolały plecy objawy jak przed @ ale w trakcie taki @fatamorgana :) i od trzech dni cały czas mi się odbija - masakra :(:(

U mnie @ nie ma. Nadziei nie mam, ale martwię się, co to może być. Brzuch na @ przestał boleć po odstawieniu luteiny, więc póki co nic jej nie zapowiada. niusia u mnie pierwszy cykl był najgorszy, ryczałam i w ogóle. Teraz jakoś lepiej przyjęłam to do wiadomości. U mnie jest trudna sytuacja, bo nieczęsto widzę męża. W końcu trafimy :)