Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko w dzien i w nocy

Piękna cudowna i wieczna miłość z lekarzem

Polecane posty

Kajtuś jest kobietą i dobrze zarabia w swojej kancelarii, a wszelka krytyka w jego kierunku jest bezcelowa:)

Gość słońce dzisn nochu nml
atakują źli ludzi , dobrzy siedzą cichutko

Gość słońce dzisn nochu nml
to niedojadaj proszę nie być uszczypliwym człowiekiem i tyle w temacie

Gość oihgchjouvgh
jedendmu sie przytrafi kominiarz drugiemu, policjant morderca i tez może być temat, trzeciemu normalny idealny lekarz

Witam ;) Jestem studentką medycyny.. ostatni rok.. Nie wiem jak można powiedzieć ''postaraj się, a zostaniesz ordynatorem''. Tacy ludzie mają kilkadziesiąt lat doświadczenia i naprawdę mają mózgi.. Nie czytałam wszystkiego dokładnie, ale to mnie zaintrygowało.. Autorko, chcesz się pochwalić, dowartościować, że masz męża lekarza ? :O Lekarz to najtrudniejszy zawód jaki istnieje zwłaszcza w tych czasach, gdzie chorób jest znacznie więcej niż kiedyś.... Co do pieniędzy... gdybyście się wszyscy przekonali co to naprawdę jest medycyna i jak niesamowicie jest trudna to sami narzekalibyście na niskie zarobki... Jak nie macie nic o tym pojęcia to nie rozmawiajcie na ten temat.. dobrze ?

Gość olgierd dentyyy
Studentko medycyny :) kajtek i inne nicki pod tym samym adr.Czytaj za zrozumieniem! inteligentna! Autorka pisze że życzy wszsytkim takiego zwiazku !! i jest w zwiazku z profesorem wynika z info. nie widzisz ! Ales ty tępa studentko :DD

Gość lady mim
ale co z tego że jest lekarzem? ważne, że jest fajnym facetem. Nie widzę powodu żeby dostawać spazmów i podniesionego RR z tego powodu, że facet jest lekarzem, a gdyby był hydraulikiem to nie byłby już taki fajny? Złapanie lekarza nie równa się "złapaniu pana Boga za nogi". Lekarzom mimo wszystko brakuje do boskości (bardzo niewiele ale brakuje)

Gość słonko w dzien i w nocy
ups , czyżby niedowierzanie :)i zazdrość z tej samej branży..? Pomimo obowiazków jakie musiał pogodzić , nasza miłość nie ustała , nie zachwiała sie,byliśmy sobie bliscy w trakcie jego cieżkiej obfitej pracy, dlatego starałam sie być , a to dlatego że on tego chciał.Może inny dr.x powiedział by słuchaj" nie dzisiaj, jutro bede wolniejszy, nie teraz za chwile" a tego nie było ..Czytanie a zrozumienie :P coś kiepsko. Ciesze sie i jestem dumna z tak inteligentnego faceta, któy POTRAFI POGODZIĆ TO CO NAJWAŻNIEJSZE ,Wiecej wiary w siebie , nic wiecej nie dodam, życie nie jest łatwe wszyscy doskonale wiemy >> może w przyszłości uda się i Wam pozyskac "stołek ordynatora" nigdy nic nie wiadomo :P

Gość hvklo
no niby co z tego ...a jednak poczytaj wyżej lekarze mają z uczuciem problemy

"gówno ?! wybacz, w jakim szpitalu pracujesz ,nie możesz stanąć na wysokosci zadania i zostać ordynatorem ?;P postaraj się . miłość i tylko miłość ,bez niej ani rusz , moi znajomi też ciezko pracuja jako lekarze i maja czas dla kobiet moze masz depresję ?hm " Zaraz pewnie ostry język autorki i mnie dopadnie! :) Autorko, gratulujemy Ci tak wspaniałej partii:) w postaci lekarza. Widząc Twój styl wypowiedzi wnioskuję,że dla Ciebie jest to wielkie coś. Lekarz hm...jeszcze działa ten stereotyp "lepszego" zawodu od innych. Zastanawiające jest to,że piszesz iż "kształcił się przy Tobie".Doprawdy??? :) A nie Ty powinnaś przy nim? :-) Do tego jeszcze te "jęzorki",no wybacz.Przypadkowe? Lek.med ma rację,nie jest łatwo dopchać się do ordynatury. Nie wiesz tego jeszcze? Ty jako zapewne przyszła pani "doktorowa" :)