Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajanka-poczatkująca

ważne pytanie! DIANE 35 przy trądziku

Polecane posty

mam nadzieję, że ktoś mi tutaj pomoże. biore diane 35 od 2tyg. po konsultacji z ginekologiem, dermatolog przepisała mi je na trądzik. dodatkowo smaruje się metronidazolem. jak na razie nie mam żadnych objawów zażywania tych tabletek, ale mam pytanie: . po jakim czasie widać skuteczność tych tabletek w walce z trądzikiem? lekarz powiedziała mi, że będę je brała tylko 3 miesiące, nie więcej, a ja jak na razie róznicy nie widzę :( i nie piszcie, że to najgorsza rzecz w walce z trądzikiem :) leczę go już 4 lata u róznych lekarzy. nie jest on aż taki straszny jak niektórzy mają, ale diane 35 to ostatni mój przystanek przed izotekiem :/

nikt nie odpowie? :(

To chyba u każdej dziewczyny jest inaczej... Ja biorę diane od dwóch lat-wiem, że to już stanowczo za długo. A cera...hmm... poprawiła mi się po jakimś roku. Było lepeij jak bralam takie mocne, dodatkowe tabletki do diany, ale potem i tak problem wracał. Niektóre dziewczyny widzą róznicę juz po tych trzech miesiącach. Także cięzko tak jednoznacznie odpoweidzieć

a co jak po 3 miesiącach nie będzie róznicy?? ja się chyba załamię, nie chcę tracić czasu i chodzć z tym paskudztwem :(

Gość cappucino_18
Kochana.. mi po 3 miesiącach brania Diane 35 cera się tylko pogorszyła.. zostało mi kilka tabletek a potem przerywam i znów.. spróbuję powalczyć w inny sposób. Mam nadzieję że Tobie się uda. Pozdrawiam

ja bralam diane przez 1,5 roku i... nic? Pani doktor mi powiedziala, ze do roku i bedzie juz dobrze a tu lipa. Natomiast rodzinny przepisal mi taki krem do smarowania, nie pamietam teraz nazwy i po tygodniu juz zaczal dzialac.

Gość ja brałam Diane
przez 4 miesiące, trądzik zniknął i co najlepsze już nie powrócił (brałam 4 lata temu). Wcześniej żadne leczenie dermatologiczne nie pomagało. Dobrze, że będziesz brała tak krótko, bo Diane działa niekorzystnie na wątrobę i na krążenie.