Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mns Roller

czy to naprawde pomaga na cellulit, rostepy, tradzik itp ????????????????????

Polecane posty

Gość ___M
a co wystawilas to teraz?

Gość Mns Roller
nieee to nie moja aukcja, ja chcialam to kupic, ale nie wiem czy to dziala a troche jednak to kosztuje :(

Gość ___M
ja bym nie kupila

Gość Mns Roller
:(:( a mialas to moze?? wiesz czy dziala?? myslalam, ze moze to mi pomoze :(

Coś mi sie w to wierzyć nie chcę :( jakies to podejrzane jak cos jest do wszystkiego-to jest do niczego. A pozatym zdjecia a kiczoate i idac ze nie ma roznicy tylko zdjecia inne-przerobione

Gość ___M
nie mialam tego ale nie wierze zadnym urzadzeniom tego typu,totalna bzdura moim zdaniem,szkoda ze nie napisali ze spala kcalorie

Gość Mmmm*
ogladalam keidys program urodowy i pokazywali tam taka rolke , ona pomaga dostac sie kosmetyka w glab skory sama az tak nie dziala, chodzi o o ze gdy pobudza te cale mikrokrazenie czy cos to kremy lepiej i glebiej sie wchlaniaja :) mozesz kupic by razem uzywac z kosmtykami wtedy da to jakies efekty a tak samo to wiadomo :)

Dla mnie to ściema. Lepiej na wszystko zrobią cwiczenia i zdrowa dieta, a to to tylko naciąganie ludzi. Nie ma super metody na wszystko, jest tylko systematyczna praca.

Gość Mns Roller
ale wlasnie jak szukalam opini na necie to dziewczyny sie pozytywnie wypiwadaly, ze to dziala i pomaga.. cwiczeniami rozstepow sie nie pozbede.. kremy nie pomagaja a na zabiegi kosmetyczne mnie nie stac... a na taki waleczek moglabym sobie uzbierac i kupic.. tylko wlasnie zeby on dzialal :(

Gość bzduraaaaajak będziesz
to używać NON STOP 10 godzin dziennie to może pomoże-to są wyciągacze pieniędzy,a nie skuteczna kuracja