Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nioeziorioentiowana

Sprawa o alimenty!! Co jest grane???

Polecane posty

Gość nioeziorioentiowana

Złożyłam sprawę o podwyższenie alimentów. Papiery złożyłam 30 listopada. Sprawę mam wyznaczoną na 4 stycznia. Dowiadywałam się telefonicznie. Ani ja, ani ojciec dziecka nie dostaliśmy listownych powiadomień! On nawet nie wie, że będzie sprawa. Czy te zawiadomienia zawsze tak długo idą?

Gość Burza na Warszawa
tydzien przed sprawa dostaniesz.

przecież to dopiero 4 dni od złożenia przez Ciebie wniosku,nie realne żebyś już wezwanie dostała.A tak po za tym to bardzo szybko poinformowali Cie o sprawie ja składałam w lutym tego roku a pierwszą sprawę miałam dopiero pod koniec czerwca,i ciągnie się do tej pory :o kolejna 4 już rozprawa na 15 grudnia :o

Gość nioeziorioentiowana
Popieprzyło mi się. Papiery złożyłam 30 października. Ponad miesiąc temu a zawiadomienia listownego brak. :O

Gość młody byczek
Zawiadomienie przychodzi na jakiś miesiąc przed sprawą, więc pewnie lada dzień dostaniesz

Gość i tak jesli
on nie odbierza wezwania na rozprawę, to ci przełożą :(

Gość nioeziorioentiowana
Żebyś wiedział, że za mało. Dostaję 200 zł miesięcznie na 8 letniego chłopca. Kokosy co? Poza zasądzonymi 200 zł EX nie dołoży nawet 1 zł do kurtki zimowej, butów, wyprawki szkolnej czy leków jak syn jest chory. WIELKIE NIC!!! A ja muszę pokryć resztę potrzeb dziecka. Po opłaceniu rachunków zostaje mi 700 zł na przeżycie. Nawet na obiady w szkole mnie nie stać. A tatuś w tym roku już trzy razy był z nową rodziną na wczasach zagranicznych. Naszego syna nawet na weekend pod namiot nie weźmie bo jego nowa żona sobie nie życzy... I ja mam mieć w tej sytuacji skrupuły?

Gość powiem ci ze to
gnojek i tyle