Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_myszka_

Duphaston a starania o dziecko

Polecane posty

Hej, biorę od 2 cykli duphaston, żeby wyregulować cykle i zaciążyć. Mam w związku z tym pytanie. Czy któraś z Was też to brała w czasie starań? Po jakim czasie zaszłyście w ciążę

Gość księżycowy promień
Po 5 cyklach - najpierw 3, potem długa przerwa i potem dwa ale razem z costylbegytem.

Gość Oliwia9999
Ja od roku nie mogę zaciążyc.Też biore Duphaston od 2 miesiecy.Mała Myszka udało Ci się już zaciążyc?Masz jakeis skutki uboczne po tym leku?Ile gin dał ci czasu na zaciążenie?a co później?jakeiś badania?Pozdrawiam

Brałam przez 6 cykli,udało się dopiero 3 cykle po odstawieniu,w sumie 11 miesięcy starań.

Ja dostalam duphaston na 4 cykle,przez dwa cykle bralam,a wlasnie w trzecim kiedy rozne sprawy zwalily mi sie na glowe,zapomnialam zupelnie go wziasc i udalo sie w swieta test pokazal II kreseczki,tylko do dzis sie zastanawiam czy to dzieki duphastonowi,czy dlatego,ze akurat przestalam myslec o ciazy.Glowka do gory i nie mysl caly czas o zajsciu w ciaze,bedzie dobrze.

Gość ja tez w 5

Gość szczęściarałd
hej ja brałam duphaston przez 5 cykli od 16 do 25dc, i w 6 cyklu zastosowałam testy owulacyjne i się okazało że owulację miałam dopiero 16dc więc biorąć od 16dc duphaston sama sobie blokowałam owulację. zaszłam w tym cyklu z testami i wtedy duphaston brałam od 18dc biorę do dziś:) powodzenia

a ja brałam trzy cykle niby na wysłużenie , bo mam za krótkie cykle (od 24 do 26 dni) i nic. drugi cykl z duphstonem - 24 dni, czyli najkrótszy z mozliwych, trzeci 25, zastanawiam się czy w ogóle go brać, bo nie widze sensu! Aha o dziecko staramy się już 12 cykl, teraz będzie 13-ty!

Hej Dziewczyny :) Ja też zaczynam brać duphaston w związku z tym, że staramy się z mężem o dziecko. Trzymam kciuki żeby szybciutko nam się udało :) Odzywajcie się czasem dziewczyny jak przebiegają u Was starania :) Może uda nam się stworzyć taki wątek wsparcia :) Pozdrawiam

Gość Staraniaodzidzie
Hej my staramy się od 2 cykli i teraz gin przepisal mi duphaston mam go brać przez 3 cykle oby się udało. Stwierdzono u mnie pco ale gin mówil że z tym lekiem są wieksze szanse.

Gość gość
Witajcie. Ja przy cyklach 28 dniowych brałam duphaston od 18dc przez 7 dni, potem odstawienie i po dwóch dniach na bete. Przez dwa cykle nic. W trzecim się udało. Od połowy drugiego miesiąca brałam także olej z wiesiolka. Cierpliwości dziewczyny i Wam się uda. Polecam monitoring cyklu u lekarza