Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biidna siostra

moja młodsza siostra ma urodziny, a ja nie mam kasy na prezent...

Polecane posty

Gość biidna siostra

miałam odłożone pieniądze na prezent dla niej, dopadła mnie anemia i musiałam te pieniądze wydac na leki... zaprosiła mnie na torta, a mi tak głupio...

Gość biidna siostra
a jak to się robi??

Gość no weeź
powiedz jej prawdę, na pewno zrozumie, no chyba że jest mała, wtedy kup choćby drobnostkę za 5 zł, tyle pewnie masz ;)

Przeciez to twoja siostra zrozumie powiedz jak było ze musialas wydac na leki. Powiedz ze jak znowu uskladasz to kupisz jej cos ladnego ale bedzie musiala poczekać. Teraz mozesz jej kwiatuszka kupić i dać buziaka :)

wyjdzie Ci więcej aniołków ,potem go musisz podsuszyć ale w piekarniku za drogo ,suszę na deseczce na kaloryferze:)

Gość biidna siostra
no ja wiem, że ona pewnie zrozumie... ale mi samej jest tak głupio iść na torta z pustymi rękoma. wolałabym nie iśc w ogóle, ale z kolei małej byłoby przykro, że nie przyszłam na jej torta. już znalazłam na necie takie aniołki :)

Gość biidna siostra
a jakimi farbami to się maluje? zwykłe plakatowe?

chyba taki prezent będzie dla Niej więcej znaczył niż kupiony bo od siostrzanego serduszka:)

jeszcze nie pomalowałam tych które zrobiłam ,ale róznie nawet lakirami do paznokci.Muszę chyba znaleźć na necie ale wiem że potem trzeba spryskać lakierem bezbarwnym

Gość biidna siostra
dzięki niesenna za pomysł :) jak się postaram to zrobię coś ekstra, dzisiaj mam wolny wieczór to się za to wezmę, mała na pewno się ucieszy :)

Gość biidna siostra
spryskac lakierem bezbarwnym - ale jakim lakierem? gdzie dostanę taki lakier? tylko mam nadzieję, że nie drogi :(

myślę że jak pomalujesz lakierem do paznokci to będzię fajnie bo lakier się błyszczy a farba zrobi się matowa i pewnie dlatego lakier bezbarwny,powodzenia:)

Gość no weeź
E chyba nie masz co się aż tak przejmować. Co innego jakby Cię kuzynka, którą rzadko widujesz zaprosiła, to głupio iść bez niczego, ale siostra, to co innego...