Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaamałaa

lubię komplementy

Polecane posty

Gość takaamałaa

jaki był najmilszy komplement jaki usłyszałyście kiedykolwiek od mężczyzny??? bo dla mnie było to- niby coś zupełnie oczywistego, ale niezmiernie miłego- że jestem kobieca i mam aksamintną skórę

ja tam wolę szczerość niż zakłamane komplementy samców:D

Gość Kto nie lubi
Ja równiez uwielbiam takie proste, ktoś mi kiedyś powiedział że mam skórę jak mleko, piękne długie włosy i cudnie pachnę i to wystarczyło żebym poczuła się wyjątkowo :) Wiem że to nie było udawane.

Każda kobieta jest choć trochę próżna i lubi komplementy... Mój ulubiony to taki- jesteś piekna mimo tych brudnych ciuchow- dodam,że jestem lakiernikiem;)

Gość Kto nie lubi
Levviatan, to się bardzo z tego cieszę :P Jak ma ktoś mydlić komuś oczy to niech lepiej trzyma język za zebami ;)

tak, tak Lewi, tylko ciekawe dlaczego mężczyŹni je mówia tylko wtedykiedy wzrasta im testosteron:classic_cool:

Gość takaamałaa
wszystko tkwi we właściwym doborze słow, kobiecie niekiedy wydaje się że ma ciut za wiele tu czy tam, a jak facet powie że jest kobieca to można odpłynąć, od razu podbudowało to moją psychikę i stalam się pewna siebie

A ja nie lubie komplementów.. Dlaczego ? Bo 87% jest zaklamane bo mezczyzna nie ma niczego lepszego do powiedzenia..

Lewi---a ja myślę że mężczyzna bardzo rzadko, żeby nie powiedzieć wcale nie używaja do myślenia tej części co powinni:D