nonka50 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Witam. Do świąt zostało nam 3 tygodnie, a do sylwestra mamy 4 czyli jak się zaweźmiemy to zaliczymy 2 fazy dietki. Ja startuję od jutra i mam nadzieję że ktoś się do mnie przyłączy. Liczę na panie po 30-tce dlatego że jak przekroczy się tą magiczną liczbę to zawsze jest trudniej gubić kg. Już najwyższy czas pogodzić się z powolnym metabolizmem:-) Ja mam 31 lat, 82kg, 168cm wzrostu. Nie wyznaczam sobie żadnego celu, poprostu chcę schudnąć. Oto mój przykładowy jadłospis na pierwszą fazę czyli na dwa tygodnie: 10:00 Śniadanie -pół białego twarożku+ 2szklanki wody lub dwa jaja na twardo 12:00 Przekąska -4 plasterki szyneczki+ 2szklanki wody lub ogórek, sałata, pomidory 14:00 Obiad -pół piersi z kurczaka(gotowanej/grillowanej) + 2szklanki wody 16:00 Przekąska -4 plasterki szyneczki+ 2szklanki wody 18:00 Kolacja -pól twarożku+ 2szklanki wody Sok pomidorowy na zabicie apetytu. Wiem że można też pić herbatki ziołowe, ale ja chyba tak bez cukru nie dam rady. Więc drogie panie- liczę na wasze wsparcie Zapraszam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach