Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwionanerwuska

Ale sie dałm wkopać, szok.

Polecane posty

Gość wnerwionanerwuska

Pilnowałam znajomej mojej mamy dziecka pare godzin codziennie . Chodziłam po niego do przeczkola i zabieralam do mnei do domu. Oczywiscie robilam to za kase.Zawsze płaciła mi w soboty. Teraz tez piosowalam go caly tydzien. Ta znajoma dzisiaj w nocy ma jechac juz na zawsze do za granice. Miała mi dzisiaj podniesc kase do domu za pilnowanie bo wczoraj zapomniala mi jej dac. Caly dzien ktos czekal w domu bo moze przyjsc. Nie przyszla . Dzwonilam do niej i pisalam smsa i ma wylaczony telefon. W mieszkaniu ciemno. Nawet firanek nie ma juz. Jestem strasznie zła. Co jak co uganialam sie z nim caly tydzien. Kupowalam mu za swoje pieniadze picie , batoniki itp bo zawsze mialam za to zwracane. A ona mi teraz takie swinstwo zrobila;/;/ Szok. Zastanawiam sie czy nei nagrac sie jej na sekretarke i nie powiedziec pare słów prawdy. Jak myslicie?

Gość nananananananna
a może coś się stało, nie oceniaj tak pochopnie

Gość gfsgfsdgf
Najwyżej ci prześle na konto a jak nie to ktoś z rodziny ci doniesie. W najgorszym wypadku się do niej nie odezwiesz do końca życia.

Gość nie daj się ponieść emocją
poczekaj jeszcze kilka dni, może ci doślą pieniążki.

Gość wnerwionanerwuska
Ona sie z rodzina nie odzywa dlatego to ja jej pilnowalam malego a nie rodzina. Na konto tez mi nie da bo nie ma mojego numeru. Ok moze cos sie stalo ale watpie bo raz zadzwonilam to sie nie zglosila a raz napisalam smsa to doszedz ale potem juz miala telefon wylaczony i telefon z innej sieci tez. Ciagle mowila ze pojedzie , pokasuje numery telefonu itp zeby jej rodzina i byly maz nie znalazl;/;/ Ja jej latalam po malego, jak musiala nawet do 22 zostac w pracy to zgadzalam sie nawet jak sie umawialysmy , ze tylko do 20 .Jak musiala cos pilnie zalatwic to dzwonila i oczywiscie ja jak glupia bo mi jej szkoda bylo lecialam pomagac. A ona tak mnei wyrolowala;/;/

zrobiła Cię raczej cynicznie w lewo jakby nigdy nic nagraj się: mam nadzieję, ze brak zapłaty to tylko roztragnienie, podaję numer konta. i dzwoń regularnie - możliwe, ze Ci nie odda, ale niech pamięta

masz nauczkę moi rodzice prowadzą coś małego, mniejsza o to co, ale nic już nie ma na słowo - ludzie ich nauczyli ale tego się trzeba nauczyć na własnej kieszeni

Gość wnerwionanerwuska
naprawde, teraz zaluje jak nic ze bylam taka naiwna. Bo moglam jej powiedziec ze skoro nie miala wczoraj przy sobie to ja moglam z nia isc do domu i mogla mi dac. Teraz to juz trudno ale bede dzwonila i sie pytala , co jak co ponad 100 zł droga nie chodzi

po prostu sama masz porządne zasady, to dobrze o Tobie świadczy na przyszłość będziesz wiedziała, a 100 zł cenne zwłaszcza przed okresem kupowanie prezentów, fakt

Gość wnerwionanerwuska
dokdnei 100 zł to teraz bardzo duzo i plus jeszcze pare kubusi , batonikow itp to pewnie jeszcze troszke by sie uzbieralo;/

Gość Bogatsch007
Podaj nr konta i dane potrzebne do przelewu - imie i nazwisko a Ci te 100 podesle. Zarabiam miesiecznie 8000 zl na reke i nie mam juz pomyslu co z tymi pieniedzmi robic. Moze chcesz zostac gosposia za 3000zl na miesiac?

Gość 100zł
więcej wydasz na telefony do niej... ps. ja chce byc gosposią za 3 tyś ;)

Gość wnerwionanerwuska
hehe dobre sobie :P teraz to juz sie nawet nie rozchodzi o te 100 zł ale o sam fakt. Ja jeszcze chodzialm do sadu i zeznawalam zeby przyznali jej calkowite prawa rodzicielskie;/;/ Szok ale bylam naiwna

Gość Bogatsch007
mariusz pewnie jestes bogaty, bo bogatego masz tatusia. Poza tym pieniadze to nie wszystko ... najwazniejsza i tak jest dobra gosposia ;)

Gość wnerwionanerwuska
no wlasnie sie ucze i jednak kazdy grosz sie liczy. Nie chce jakiejs wielkiej pomocy od rodzicow dlatego staralam sie tez sama jakos na swoje utrzymanie zarobic;/;/

Gość 100zł
obiecuję że bede super gosposią:)

Gość wnerwionanerwuska
tutaj juz nie chodzi nawet o te 100 zł ale o to jak mozna tak zrobic. Wszystko je zalatwialam , latalam po niego na koniec miasta ,a ona nawet głupiego smsa nie napisze czy cos;/;/

Gość hahaha mariusz
pewnie sam jestes taim biedaczkiem i na kafe starasz sie dowartosciowac pompa z Ciebie i polewa; )

Gość Bogatsch007
mariusz ja juz do Ciebie nie pisze :) Pewnie z tymi swoimi pieniedzmi jestes sam. Setunia ... a skad moge wiedziec, ze bedziesz super gosposia?

mario :O za to ogładę masz fantastyczną :O Wole nie mieć kasy, i nie być takim fiutem jak TY :) Wchodzisz na forum dla kobiet i wylewasz tu swoje frustracje udajac niewiadomo kogo, choc zapewne w rzeczywistym życiu jestes zwykłym pionkiem. ALe co jak co... tutaj mozesz obrażać ludzie i poczuc sie choc przez chwile kimś. Prosze bardzo, możesz pokazac jaki jestes i obrazić mnie. ALe mam to gdzies, bo takie załosne ofermy nic dla mnie nie znaczą 🖐️

Gość zatajonaNNNN
jaki z ciebie palant.... chemik jesteś to wymyśl dla siebie dobre lekarstwo bo z mózgu to chyba woda tylko została.... popierdolony buc

Gość zatajonaNNNN
ewidentnie widać że masz jakiś duży kompleks.. . . . tylko jaki?

Zaprzeczasz sam sobie. Masz sie dobrze? Ciekawe. Jestes niewychowany, pusty i beznadziejny. Ale udawaj dalej, może ktoś sie da nabrać. W końcu szukasz kogos swojego pokroju, prawda...? Fakt, tu można udawac kogoś innego, ale udajac tak załosnego fiuta ranisz sam siebie i swoja ( o biedna) matkę. Gdyby wiedziała co robisz...

Raczej komplekt zakopleksionego chłopaczka, ktory dorwał kompa u kolegi i się odstresowuje od codziennoci zajadajac golonke i popijajać cola z Biedronki :)

wypróżnic to sie mzoęsz swojemu ojcu na klate. Nie powiedziałam,z ę nie mozna zrobic tu kasy, ale wszechwiedzący FIUT, o przepraszam... Mariusz :O wie lepiej. Na czym kase zrobiłeś...? Inni faceci wkladali ci fiuty do tyłka? Bo z Twoja kultura tylko do tego sie nadajesz.

Gość hahaha mariusz
ale ty jestes zalosny, pewnie jestes prawiczkiem po zawodowce, nadal mieszkasz z rodzicami i walisz konia nocami;/;/ A w wolnym czasie siedzisz na kafe i Cie poniosi

siksy robileś...? c uczą w tym gimnazjum? :O Nie rozumiem jak sie pogrążam :D :D :D :D :D :D :D Mozesz mieć kasy an pęczki. Owszem, dzięki niej wiele kupisz, ale nie kupisz kultury, której CI zdecydowanie brakuje. Nie chcialabym widziec ich min, gdy sie dowiedziały, jaki jestes naprawde, choć myśle,z ę były bardzo szczęśliwe i uśmechnięte, a raczej... śmiały sie z CIebie :)

Oj, Mariusz, znasz inne teksty, bo te juz są nudne Wysil sie bardziej, no dalej, dalej... suki, kurwy, itd... wymyśl cos nowego.