Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanny =

Orgazm !

Polecane posty

Od dluzszego czasu zastanawia mnie jedna rzecz: nie potrafie osiagnac orgazmu podczas zwyklej stymulacjo lechtaczki. Orgazm lechtaczkowy osiagam tylko i wylacznie przy penetracji i jednoczesnej stymulacji. Na dodatek nie odczuwam wiekszej przyjemnosci podczas seksu oralnego... raczej gilgotanie zamiast przyjemnosci...(mialam 4 partnerow z roznym doswiadczeniem, wiec raczej nie w tym problem). Czemu tak jest? Sama tez probowalam oczywiscie, ale nigdy sama nie osiagnelam orgazmu... Nie bylam nawet blisko.. Mimo wszystko potrafie dojsc bardzo szybko przy pozycji na jezdca, badz calkiem szybko przy klasycznej. Kobietki, ktoras z was miala podobny problem? Dlaczego tak jest, czy jestem juz do konca skazanana 2 pozycje?

nie jesteś skazana na dwie pozycje ;) te dwie pozycje muszą być na końcu seksu co nie oznacza że muszą być przez cały czas aktu seksualnego :)

Gość diudidajjjjj
ja nie moge w ogole dojsc :O to dopiero jest problem

Oczywiscie, z roznorodnascia akurat nie mam duzego problemu :) Zastanawia mnie tylko, czy jest wiecej kobiet podobnych do mnie... I dlaczego nie potrafie czerpac przyjemnosci z seksu oralnego, podczas gdy wiekszosc kobiet bardzo go zachwala :)

Gość bóg rozkoszy
Kto sie skusi na ruchanie?

Fanny = różne kobiety mają różne potrzeby jedne najbardziej podnieca jak ktoś im robi minetę inne głęboka penetracja ;)

Hm masz racje. Zdaje sobie sprawe z tego, ze jestemy po porstu rozne i mamy rozne potrzeby :)

różnorodność stymulacji do osiągania orgazmu jest cecha charakterystyczną każdej kobiety i to jest fantastyczne dla faceta jeżeli partnerowi to odpowiada to cieszcie się z tego a jak nie to skończ z nim