Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaczka 29

ile zarabiacie na pol etatu???KOBIETY...

Polecane posty

Gość zapytaczka 29

witam ile zarabiacie na pol etatu??ja za 30h zdecydowalam sie na 1400 euro brutto czyli jakies 1100 netto....duzo czy malo..praca biurowa..

Gość Madrość narodu
Kobiety mają dwa rodzaj pretensji: - nie ma co na siebie włożyć, - za mało miejsca w szafie.

Gość zapytaczka 29
kielbasa z mikrofalowki tez jest niesmaczna..... PODBIJAM ::PROSZE O ODPOWIEDZ W ZWAZKU Z MOIM ZAPYTANIEM:::

Gość zalezy w jakim mieszkasz kraju
ale to raczej dobry zarobek (ja tyle zarabialam za 35h/tyg i w pracy fizycznej)

Gość 30 h to nie pol etatu
ja mam caly etat 35 h w tygodniu

Gość PellaAnetka
Ja za 37h mam 1650 EUR netto. No i 30h to nie pol etatu :D

Gość a ja znowu
no moze powinnas sie cieszyc, a ktora klasa podatkowa??jak "1" to chyba dobrze, chocicaz chyba bys dostawala mniej przy "1". ja mam roznie teraz troche gorzej kolo 1000euro za 20godz/tyg pracuje 4 dni w tyg,ale jako studentka.tez praca biurowa. noo tak sie zastanawiam, 1100 jak dostaniesz tyle netto to moze ohajtana jestes?

Gość zapytaczka 29
Witam.Ochajtana jestem ale ma to jakis wplyw na zarobki??na umowie mam pol etatu napisane. poprzedniczce gratuluje 4 dni w tygodniu ...Swietna placa!

Gość a ja znowu no
no pewnie,ze ma!! ja jako osoba samotna mam klase podatkowa "1" i jeszcze az tak duzo nie odciagaja, bo jestem zatrudniona jako studentka i po studiach zarabialabym mniej (teoretycznie-jezeli zostane w tej samej pracy). Jezeli Twoj maz ma firme i pracuje jako "selbstaendig" masz (o ile sie nie myle) najlepsza klase podatkowa. Jezeli oboje jestescie zatrudnieni, to jedno z was bedzie mialo uprzywilejowana klase podatkowa, a drugie bedzie zarabialo "psie pieniadze". Podejrzewam ,ze Twoj maz ma wlasna firme czyz nie? no i te zarobki wiadomo,ze sa inne ,zaleznie od regionu. w jakim miescie jestes?

Gość ja wam wytlumacze
studenci na pol etatu pracuja na innych zasadach - jesli robisz tylko 20 h w tygodniu to zabieraja Ci mniej podatku. kiedys pracowalam tylko na part time 15 h w tygodniu i nie placilam praktycznie zadnego podatku a nie bylam studentka. tak wiec to ile sie placi podatku zalezy od godzin ile pracujesz. z drugiej strony, ktos pracujacy na poltora etatu bedzie placic wiecej podatku za te pol etatu wiec nie zawsze sie oplaca pracowac za duzo godzin.

Gość a ja znowu
no to wiadomo wiem co masz na mysli,ale ty piszesz o studencie (czy innej osobie zatrudnionej), ktory zarabia do 800euro,bo zazwyczaj studentowi nie placa wiecej niz 10euro na godzine. wtedy wiem ze moze z 70euro mi zabierali. mialam tez takie miesiace,ze za te 20godzin zarabialam 1649 brutto,ale netto dostalam tylko 1306euro, czyli widzisz ile odpada na ten podatek.wiec u "normalnych" ludzi-nie studentow, to do 800euro jest moze ok, schody zaczynaja sie po przekroczeniu granicy 800euro,bo od tej kwoty zaczynasz placic Lohnsteuer i tu nie ma wielkiego zmiluj sie nawet dla studentow. ale wiadomo ,ze jak ktos jest normalnie zatrudniony, to jeszcze wiecej mu zabieraja.

Gość zapytaczka 29
Ja nie mam firmy ani maz tez nie normalnie na etatach jestesmy... wychodzi na to ze ja sie kompletnie nie znam na podatkach:/ juz nie wpomne o progach:)..mieszkam w Austrii, ale chyba co kraj to obyczaj. czy w ramach uni juz nastapilo ujednolicenie?

Gość a jak jest różnica między
kobietą a mężczyzną?? co za zaściankowe myślenie

Gość a ja znowu
aaaa w Austrii mieszkasz, to chyba nie mamy sie co porownywac, bo u was jest na pewno inaczej :)

Gość ksiegowy
zapytaczka 29 nie pie..........dol niema takiego czegos jak za 30 h. 1400 brutto takie sciemy to w dzieciom w przedszkolu

Gość gość
ja mam za pół etatu, 25 godzin tygodniowo ok 650 f netto w Londynie - niesieczenie

Gość gość
Za 20 h miesiecznie mam £900.

Gość gość
Ja za średnio 25 h tygodniowo mam netto jakoś 830 funtów - Szkocja

Gość Czarekzegarek39
Działa jak najbardziej, żadnej ściemy :) www.jakzarabiambezetatu.pl

Gość gość
650 funtów, pracuje w sklepie, mam 6.50f/h oraz 25 godz tyg Londyn

Gość gość
Ja za 20 godzin tygodniowo mam około 650-700 netto. Szkocja.

Gość gość
W Londynie w sklepie 6,50/h ?? jaki to sklep? poundland? ja w jednym z dużych hipermarketów, w Szkocji, mam na godzinę prawie 8 funtów. w niedzielę 150% stawki.