Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna6789

Samotna mama

Polecane posty

Gość ale jadem plujecie
przypuszczam że takie epitety wypowiadają osoby, które nie mają w ogóle dzieci albo same są jeszcze dziećmi....i nie wiedzą że to nie jest tak hop siup dziecko wychować i utrzymać i to w pojedynkę. biedne kobietki bo im ktoś podatki kradnie...a te głodne dzieci się już nie liczą, tylko szanowne Pani myślą o swoich podatkach. ja też podatki płacę więc w trudnej chwili mogę chyba oczekiwać pomocy państwa. co Wy myślicie że tylko Wy płacicie? teraz wszystko jest opodatkowane, mi nikt ulgi podatkowej nie dał z tytułu tego że sama wychowuje dziecko. widziałayście gdzieś w jakimś sklepie podwójną cene np. na ubrania dla dzieci....jedna dla jadem plujących szczęśliwych ludzi a druga dla samotnych matek????? NIE WIDZIAŁYŚCIE I NIE ZOBACZYCIE BO NIKT NAS Z PŁACENIA PODATKÓW NIE ZWOLNIŁ!!!!!!

Gość pluj ... a ona mowi ze deszcz
dla ciebie normalni ludzie mający swoje zdanie na temat dawania dupy są beszczelni, natomiast te co daja nie zastanawiając się nad przyszłością swojego dziecka to są cacy, nie bądź śmieszna

Gość ale jadem plujecie
HEHE..nie zyczę Ci nigdy abyś musiała walczyć z macierzyństwem sama!!!! nie jestem taka wredna jak Ty. nigdy nie wiesz co stanie się w Twoim życiu!!! może Ci mąż zginie w wypadku, może straci pracę, może stracicie oboje na raz, może dziecko będzie chore, może mąż po 10 latach super małżeńśtwa znajdzie sobie inną... wiesz współczuję Ci że jestes osoba bez wyobraźni bo może to spaść na Ciebie jak grom z jasnego nieba i wtedy zaliczysz zonka i sobie nie poradzisz, bo wydaje Ci się że życie jest takie idealne. a wtedy inni zmieszają Cię z błotem tak jak Ty teraz mieszasz ich. nigdy nie wiadomo co Cię w życiu spotka, a jeśli uważasz że sypianie z własnym mężem to dawanie dooopy to rozumiem że Ty żyjesz w celibacie???? hehehehe

Gość ale jadem plujecie
hehehe sa tacy własnie co im się wydaje że samotna matka to laska z dyskoteki która nawet nie pamięta jak wygląda ojciec jej dziecka...... zaściankowością mi tu jedzie, bo samotna matką można zostać po 10 latach małżeństwa.....albo w innych okolicznościach i nie trzeba mieć 18 lat i być panienką!!!!!!

Gość joanna2722
zajrzyj na ta strone www.klub-rodzicow.prv.pl

Gość uśmiechnięta żona
A wiecie co najbardziej mnie śmieszy?? Że te co plują i wyzywaja za parę lat zajdą w ciążę planowaną i z 'właściwym partnerem'. Strzyknie im w kręgosłupie w 5 tygodniu ciąży i od razu pójdą na L4 i będa udowadniać wszystkim na kafeterii że im się należy bo one przecież płaciły podatki. I wtedy to one nie będą 'leniwymi dupami' ani tymi co 'dały dupska to teraz niech sobie radzą'. Im się będzie należało od państwa bo one będą 'kobietami w ciąży'. Wszystko się zmienia punkt widzenia również... w zależności od tego co przyniesie życie. Ja już nie jedno małżeństwo spotkałam które miało kochac się do grobowej deski... a potem się okazywało że wszystko zamieniało się w wielkie szambo. I spójrzmy prawdzie w oczy - nie trzeba mieć faceta z jakiegoś patologicznego środowiska żeby sie puścił w trąbę i zostawił dla młodej laski. Prawnicy, lekarze, informatycy, ekonomiści, fryzjerzy i sprzedawcy - w każdej grupie społecznej mężczyźni zostawiaja kobiety. Mogą też zginąć, umrzeć, ciężko zachorować, uciec od chorych dzieci, doprowadzić rodzinę do bankructwa, bić żonę, znęcac się nad dziećmi. CZasami kobiety muszą same odejść bo nie mają wyjścia - bo nie chcą wychowywac dzieci w bólu i krzyku. Ja mam to szczęście że jestem szczęśliwą mężatką. I mam nadzieję że nigdy nie będę musiała być samotną mamą. Samotne mamy - ja was rozumiem i wiem że nie jest łatwo samemu wychować dziecko. Dlatego uważam że niektóre wypowiedzi na tym temacie są poniżające i okrutne. I szczerze - nawet, jak to wy je nazywacie, puszczalskie nieodpowiedzialne nastolatki' zasługuja na ludzką pomoc. Bo nikt nie jest idealny i ludzie popełniają błędy. Rzecz tym żeby ta nastolatka dostała szansę by stać się dobrą i odpowiedzialną kobieta. Nie zawsze tak się dzieje ale warto próbowac. Najłatwiej oceniać i pluć. Trochę serca i wyrozumiałości.

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość seks dla madrych ludzi
kolejna samotna matka, do pracy, pieprzyć sie umiałaś a już pracować na swoje dziecko nie, daje się porządnym facetom a nie pierwszemu lepszemu