Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosssa 24

ile zostaje Wam na życie po opłaceniu stałych rachunków?

Polecane posty

Gość rosssa 24

pytam z ciekawości bo mi z mężem zostaje 975zł:O

Gość ryyyyrrrrra
kiedy moj maz pracowal w Polsce i zarabial 1400 a ja zarabiam 1100 , przy dwojce dzieci mielismy wiecznie dlugi, bo czynsz 600, prad, akblowka , dojazduyy do rpacy to koszmar w tym kraju teraz jest za granica i ajkos jest

Gość Adam sidorowicz
Zmien meza

Gość ukkkii
dokladnei w naszym kraju jesli sie przecietnei zarabia to aksy nei ma a jak stracisz prace to sie robi dopiero tragedia

Gość ukkkii
a kto ma zmienic meza????

Gość ryyyyrrrrra
to gdzie wy pracujecie ze tyle kasy wam zostaje?

Gość rosssa 24
chyba ja;zarabiał więcej, ale przez kryzys obcieli mu pensję o jakieś 600-700 zł, czyli kupe kasy i teraz jest jak jest:O

Gość jasne blokers
chyba ci odpierdala ciekawe skad tyle kasy?

Gość Malinowa króIowa
blokersowi tyle zostaje w jego życiu w simsach :classic_cool:

Gość jasne blokers
rossa a masz dzieci? BBo jak na dwojke przeciez to jest ok a wogole to ja sie dziwie skad ludzie tyle kasy maja b ja pracuje w urzedzie pracy i zarabiam 1200 i kaza mi sie z tego cieszyc bony na swieta coraz slabsze tragedia

Gość ryyyyrrrrra
kurde ja tez marnei zarabiam w naszuym miescie wogole jest najnizsza krajowa na topie czyli mneij niez 1000 i pracodawcy jeszcze laske robia to co wy robicie ze tyle zarabiacie

Gość jasne blokers
akurta pewnei do szkoly cieciu chodzisz a o zarabianiu to po zawodowce pomyslisz

ryrra jakies glupie pytanie zadajesz;) co ludzie robia zeby miec kase,no pracuja.a pracuja w roznych miejscach lepiej i gorzej oplacanych;)

jasne blokers, w urzędzie, to się opierdalasz a nie pracujesz. To z moich podatków dostajesz swoją wypłatę więc i tak za dużo Ci płacą bo powinni minimalne wynagrodzenie :P Zatrudnij się w prywatnej formie, pracuj a zarobisz.

Gość blokersowi placa prowizje
od fotek ktore zbiera na forum:)

Gość jasne blokers
jasne z twoich podatkow znalzl sie laskawca wiesz co akurat w posrednictwie pracy pracuej i gdyby byly oferty pozadnbe to bym z nich skorzystala*a gadka sie pracuej sie ma to jest akurat beznadziejna bo to nei ejst takie oczywiste

Ja mam swoja firme puki co nienarzekam , ja jak tak chodzę w soboty z rodzinką na zakupy a nie ograniczmy sie dochodzę do wniosku iz dzisiejszych czasach ceny nie sa wysokie tylko zycie jest drogie mam na mysli rzeczy sporzywcze to to juz jest masakra jakie zycie drogie

Gość ryyyyrrrrra
lady, nei sadze by moje pytanie bylo glupie, zastanawiam sie w jakich zawodach pracujecie ze tka dobrze zarbiacie bo u mnei w miescie ciezko o dobrze platna ^prace

Gość powiem wam takie drogioe polac
ja tez zylam w tym podlym kraju po studiach zarabiajc niewiele ponad najnizsza krajowa czyli kolo 1200 wiec chuj mnie strzelil i mieszkam teraz za granica, prace mam spokojna i zarabiam 1400 euro i moge zyc na przyzwoitym poziomie jedzenei jest tak samo drogie jak w Polsce

Gość ukkkii
tez spierdalam w wakacje z tego gownianego kraju mam dosc zycia tu to nie zycie tylko wegetacja

Gość ryyyyrrrrra
ja nei wiem moze sa miejsca gdzie sie zyje normalnei u mnei w miescie naewno nei

jasne blokers, POŚREDNICTWO PRACY :D Nie kompromituj się. Fachowców head hunterzy wyłapują już na studiach. Z moich miesięcznych (legalnych) dochodów płacę więcej podatku dochodowego (nie mówiąc już o VAT i akcyzie od piwa) niz Ty dostajesz wynagrodzenia więc nie pierdol mi tu biurwo 😠

Gość wlasna dzialanosc gospodarcza
dochod 10 tys zl netto dziennie.dziekuje

Gość PIEKNA I BESTIA
m zostaje 1300 bo nie mam praiw e zadnych rachunków, mieszkam w domu z narzeczonym i rodzicami , nigdy nie biore nic na raty, a do opłacenia tylko tel i internet

Gość ryyyyrrrrra
ja mieszkam w malym miescie Tuchola