Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gafsa

marzy mi sie seks z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gafsa

wlasnie sobie uswiadomilam, ze marze o seksie z prawiczkiem:) moze to brzmiec glupio bo mam 26 lat ale mam taka fantazje:D

Gość michaśssss
musi spełniać jakieś warunki czy kto popadnie?

Gość NieNoNowy
Ja jestem prawiczkiem :p Ale nie jestem pewny czy chce z byle kim sie w lozku poraz pierwszy spotkac ;s

Gość gafsa
te 3 minuty muszą być naprawdę fascynujące :)

Gość gafsa
wiesz podejrzewam, ze jestes prawiczkiem bo z byle kim nie chcesz spac a na wslasciwa kobiete nie trafiles:) co do wymagan, nie wiem, wiesz to fantazja w mojej fantazji chlopak jest poprostu niedoswiadczony i nieporadny:)

Hehe , to ja jestem ten prawiczek :( zrobilem sobie staly nick .. Jak chcesz mozemy pogadac troche na gg o twoich / moich fantazjach

jestes gafsa ? Bardzo mnie interesuje twoja fantazja ;p bo moze sa bledy w twojej fantazji :p bo nie jest do konca moim zdaniem jako prawiczek tak , ze my nie wiemy jak to idzie bo jestesmy oczytani ^^

Gość gafsa
Spotykamy się - Tobie już stoi z podniecenia. Rozbieram się do bielizny - Ty masz erekcję na maksa. Zdejmuję stanik a Ty masz momentalnie wytrysk :P :)

Gość 40 jak nic albo wiecej
to co bedzie jak pokazesz mu cipe:D

Hmm.. powiedzialbym ze przy Stanik - stan na maxa bym mial ... a przy cipce to juz hoho krotko przed trysnieciem , raz wsadzic i TRYYsk :s ja przeciez jak zobacze fotke z cyckami to juz czuje ;p juz nawet przy czytaniu tego forum :( hubertuss .. jak sprawdzic? nieda sie chyba , uwierzyc ja sie nie chce spotkac narazie bo nie znam gafsy ..... moze jak poznam lepiej ale nie wiem

Gość drybllas
gafsa to Ewela tylko ona taka jest

Gość te kandydat
nie jaraj sie tak bo na zywo cialo nie jest juz tak atrakcyjne jak na podrasowanych photoshopem fotkach. wiekszosc bab nago jest brzydsza niz w ubraniu

Gość te kandydat
cipka jest jak slimak serio dotkinj se slimaka i juz bedziesz wiedzial:D do tego wszelkie niedoskonalosci ciala chyba ze trafisz na jakas boginie bez skazy to tak bedziesz zadowolony

Gość gfjhhj
Z tym się zgadzam, większość kobiet jest zdecydowanie ładniejsza w bieliźnie niż bez niej.

muszę zabić twoją fantazję, bo seks z prawiczkiem nie potrwa nawet 1 min... więc nie wiem czy to będzie aż taka przyjemność

Gość prawiczoslaw
Jestem prawiczkiem, nie dojeżdżam do kobiet, wiek ponizej 25

Gość prawiczoslaw
za to do sympatycznego pana po 60-tce, który rozdziewiczy mój tyłeczek dojadę rowerem do 100 km :)

Gość sixa18
Jak przeczytalem te odpowiedzi to az mi stanol :P:). A mi sie marzy seks z 26 letnia dziewczyna :P nawet zalozylem taki post ale nikt nie odpowiaal :( Ciagle szukam kobiety ktora pokaze mi jak to robic i nauczy wszystkiego o tych sprawach :P:) Pozdrawiam gafsa :P:) :**

Gość hehe podszyw 10/10
ale się uśmialem

Gość sixa18
Jesteś zabawny jak mój stary pod prysznicem nie ma co człowieku ogarnij się !!! Bo jesteś żałosny !!

Gość sprint
powiedzmy sobie szczerze prawiczek to porażka,Wiem co mówię bo sam nim jestem,