Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybionkaaaa

Kupiłam juz rybe na swieta- czy dotrzyma??

Polecane posty

Gość rybionkaaaa
do domu przyniosłam ją w siatce takiej z oczek zyłkowych, długo nie była bez wody jakies 15 minut, szybko doszła do siebie jak wody dostała i jakos jej fajnie w tej pralce widze

Gość rybionkaaaa
nie no proszku sypac nie bede, a co czemu miałabym nie miec pralki frani??// jestem nowoczesna , przecież recznie nie bede prac:)

Gość SZCZYT TEMPOTY
do domu przyniosłam ją w siatce takiej z oczek zyłkowych, długo nie była bez wody jakies 15 minut, szybko doszła do siebie jak wody dostała i jakos jej fajnie w tej pralce widze a ty ile wytrzymasz może się zabawimy ???????????????

Gość posprzątaj/
Sobie kobieto w tej a la łazience:-D

Gość rybionkaaaa
taka jestem porypana a wy mi jeszcze przytakujecie :) frania chodzi jak żyleta a na nową mnie nie stać, bo resztę kasy jaką miałam wydałam na tą rybę :)

Gość rybionkaaaa
tłumacze drugi raz ze nie jestem ryba tylko człowiekiem a to wielka róznica!!!! wiec nic nie musze wytrzymywać, ów ryba jest tylko artykułem spozywczym tak jak inne zwierzeta i rosliny

Gość rybionkaaaa
mieszkam w miesice, nie duzym ale w miescie, po co mi automaty jakies?? frania sprawuje sie doskonale jest jeszcze do niej wyzymaczka na góre sie zakłada

Gość rybionkaaaa
w polsce woj pomorskie

Gość rybionkaaaa
w Wygwizdowie

Jeśli w tej pralce były chocby minimalne ilości detergentów to zdechnie od tego na bank...

Gość rybionkaaaa
e tam u nas w Wygwizdowie ryby nie zdychają

Gość rybionkaaaa
swojego chomika trzymam w zlewie i żyje już tam 2 lata, ryba da sobie rade. Pozatym ma tam dużo rozrywek, nie to co chomik - on tylko może łazic po rurach, ale nie pozwalam mu się oddalać daleko, tylko do rury odpływowej w klozecie sasiadki z piętra niżej. Rybka ma luksus.

Gość rybionkaaaa
a skad tam detergenty?? przecież woda spuszczona, nie zdehcnie ma sie dobrze widze to:0

skąd detergenty w pralce? Kurwa, z kosmosu.... Jesteś tak tępa czy tylko udajesz?