Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meganxxx

Przeraża mnie ulewanie!!!

Polecane posty

Moja Mała urodziła się w 37 tyg i ważyła 2900 potem straciła na wadze w pierwszej dobie i dobiła do 2600,teraz ma prawie 3 tyg i waży 3kg ,ale wydaje mi się ,że strasznie ulewa:( nie mam już sił jak z tym walczyć:( Czy ona kiedyś urośnie jak tak dużo zwraca:( nie pomaga odbijanie,jest strasznie łapczywa,rzuca się na butle normalnie aż charszczy:( Co robić?Lekarz mówi,że to normalne...

Gość bleeeeeeeh
obrzydliwość

Gość wrzesniowa mamuska
moja u sie w 39tyg tak samo jadla laczywie i strasznie sie jej ulewal do tedo wymiotowala. ok 2mies sie ustabilizowalo teraz mala ma 3mies i wazy ponad 5kg a jak sie ur bylo 2980

Myślę, że nie masz się czym martwić, jeśli nie ma innych objawów. Bo takie silne ulewanie czy wymioty mogą też być objawem alergii. Musisz obserwować - kupy i skórę. Może to być też refluks, al to można łatwo wykluczyć robiąc usg jamy brzusznej. Najczęściej jednak to nic grożnego i samo mija. Moja córka potwornie ulewała do 5 miesięcy, usg miała kilkakrotnie i nic. Jeden z lekarzy mi powiedział, że martwić się trzeba jak do roku będzie ulewać. A po kolejnych badaniach w końcu się wyjaśniło, że miała po prostu dość dużą grasicę. Potem samo przeszło i jest ok. Teraz ma już rok. Ale osobiście usg radziłabym zrobić

Gość gosija
moj synek tez strasznie duzo ulewal, ale przy tym bardzo szybko rosl, dopiero po wprowadzeniu kaszek ulewanie sie poprawilo, chociaz nadal czesem uleje jak nim podrzuce nie tak jak trzeba ;))