Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona hmm

WODY PLODOWE-JAK TO JEST GDY ODCHODZA ???

Polecane posty

Gość zaniepokojona hmm

Jestem 8 dzien po terminie ! 3 dni temu odszedl mi czop, skurcze mam ale nie regularne i slabe a dzis zauwazylam mokre plamy na bieliznie. Czy to moga byc wody plodowe ? czy moge one sie saczyc powoli ?

Gość zaniepokojona hmm
zalozmy ze tak jest i co w takiej sytuacji zrobic ? czekac az odejda czy pojechac do spzitala ?

Mi lecialy mocno, ze musialam stac w wannie, ale moga sie saczyc. Nie pomyslisz ich z niczym, ale mozesz sprawdzic chusteczka- jak wsiaknie to sa to wody, sluz itp. nie wsiaknie.

Jesli odchodza Ci wody musisz jechac do szpitala. Tam Cie zbadaja i powiedza co dalej.

Możesz też sprawdzić czy są to sączące się wody kładąc się i jeśli będziesz miała mokrą wkładkę to są to wody...

Witam, radze jechac do szpitala, wody moga sie saczyc. W moim wypadku tak bylo, najpierw sie saczyly a jak dojechalam do szpitala i mialam wejsc na fotel do badania to mi odeszly calkiem pare godzin pozniej zostalam mama :)

Gość bershkaaaa
u mnie tez wody odeszły z siłą wodospadu podczas siusiania:P skonczylam siusiac a woda nadal sie lała... ja bym najpierw zadzwonila na izbe orzyjec i zapytala co robic w takiej sytuacji