Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawicze.k.

Czy dziewczyna rozpozna, że ma do czynienia z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość prawicze.k.

Jestem zrozpaczony. Nidy się nie kochałem, a wszyscy mnie mają za konia rozpłodowego (wygląd robi swoje). Czy dziewczyna pozna w czasie seksu? Dodam, że mam praktykę z filmów przyrodniczych.

Gość jasne ze pozna

Nie daj sie podpuścic...nigdy nie przyznawaj sie kobiecie do słabości bo prędzej czy później to wykorzysta...Jak cie zapyta czy jesteś prawiczkiem to powiedz że nie, ale miałeś amnezje po niezwykle intensywnym orgazmie i niestety nie pamiętasz jak to sie robi... a najlepiej to że nic nie pamiętasz, nawet swojego imienia...mówie Ci brachu nie puszczaj pary z gęby!!!

Gość doswiadczony nie prawik
jesli oboje będziecie siebie pragnąć i będziecie podnieceni na maxa, to nie - instynkt robi swoje;) będziesz ją rznął jak doświadczony ogier, tylko to musi być spontan a nie planowane, bo będziesz się stresował np. żegnacie się ona już wysiada z samochodu ale na sekundę jeszcze się odwraca, caluje (wrzało już przez cały wieczór) ty ją przytrzymujesz całujesz mocniej, podniecenie narasta, zaczynacie się rozbierać ona siada i ujeżdża twego ogiera a ty tylko miętosisz jej tzyce i całujesz namiętnie :classic_cool:

pozna chyba , że legniesz jak kloda na plecach i powiesz jej zeby cie wykorzystala :P

Pozna, ale nie wiem czym się martwisz, ja osobiście wolałabym prawiczka :) Ja mam 22 lata i jestem dziewicą i jakoś trudno mi zrozumieć dziewczyny które tego się wstydzą, że niby lepiej puścić się z bylekim żeby je stracić ? Mam to gdzieś co inni sobie o mnie myślą, a jeśli facet mnie wyśmieje z tego powodu to niech spierdziela i poszuka sobie jakieś laski która daje na prawo i lewo :P

Gość Mikołaj Z Pułtuska
Prawiczki zawsze mają większą stuleje niż chłopaki którzy już umoczyli :D Można rozpoznać

Gość pozna pozna pozna
i cie rzuci

Gość a od kiedy prawictwo to
jakaś słabość? Słabość to jest wtedy jak facet rucha co popadnie, bo to znaczy, że w ogóle nie umie siebie kontrolować. Problemem nie jest to czy rozpozna, czy jesteś prawiczkiem, tylko to czy będzie jej to przeszkadzało. Mnie nie przeszkadzało, że mój facet był prawiczkiem kiedy kochaliśmy się pierwszy raz, a miał wtedy 25 lat. A co do pytania - raczej rozpozna.

Gość dominik1000
Nigdy sie nie przyznawaj. Kobiety nie mają uczuć i tylko cie wysmieje a w konsekwencji rzuci.

Gość prawictwo to wada
i kobiety to wysmiewaja