Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkaaa_85

Ogladamy MAM TALENT

Polecane posty

Gość Ptyśku
nie podobała mi się ta trójka finałowa :O wolałabym na ich miejscu widziec te gimnastyczki czy kaczorexa a nawet terliczanke

zagrasz nam jakis hit disco polo na akordeonie w finale? cała Polska sie wtedy wzruszy:D

Ten filipinczyk odnosze wrazenie, ze potrafi zaspiewac doslownie wszystko...swietny glos. Bracia Legun to jakies totalne nieporozumienie, nie wiem co ci ludzie robili w finale? A o II miejscu, to juz wogole nie wspominam...Wojewodzki ma racje, ze gust naszego spoleczenstwa jest poprostu zenujacy. Co potwierdzaja oklaski na poczatku i w trakcie wystepu danego artysty, a nie na koncu...typowa wiejska publicznosc(bez obrazy). Wyrostek tez bardzo dobrze, ale czy warte to 300tys.? Raczej nie. Ten z lalkami i Jessica, to tez "wpadki" widowni. Facet biega po scenie z muppetami i to ma byc talent? Nie robmy sobie jaj. Kaczorex super. Kruk i Blacha to byli moi faworyci, i sposrod trojki: Peliczan(oczywiscie do oryginalu bylo bardzo, bardzo daleko...ale mimo wszystko bije wiekszosc polskich wokalistek na glowe), Martinez i wlasnie duet o ktorym wspominalem, powinien zostac wyloniony zwyciezca. Ogolnie, to roczarowanie.

Gość zagram otor
byloby beznadziejnie gdyby wygraly gimnastyczki bo to wsumie cos podobnego jak ci co wygrali pierwsza edycje

Gość nie widzialam co powiedzieli o
ja zagram przeboje braci legun to dopiero bedzie hicior:D dwa w jednym

ooo, jeszcze lepiej:D juz czekam na nastepną edycje:D tylko pamietaj o zuciu języka w czasie występu :classic_cool:

Gość babaeckza z krememeem
kto wygrał o niechce mi sie cztac calego topiku... Ja oglondam na RTL - u na niemiecim to wam tez napisze kto wygra ok

Gość ejbisi
luteku - ale mi pojechales, strasznie sie przejełam :D Nie mowie ze wszyscy glosowali na legunów na złosc ale mysle ze sporo osob tak zrobilo dlatego ze w eliminacjach z winy jury odpadly jakies tam dwie faworytki widzow...

mnie też moim zdaniem finalista wcale nie był na miarę wygranej

Gość jaki tytuł
Jaki tytuł ma piosenka wykonywana przez akordeonistę? I kto ja spiewa?

Gość nie widzialam co powiedzieli o
zucie jezyka bardzo wazne podczas wystepu nie tylko nawilza od srodka ale tez odswieza oddech

Gość no żesz qrva
ale kto w końcu wygrał ?!

Gość foremniakowa jest straszna
jestem zawiedziona naprawde, w ogole ta cala trojka finalowa to porazka, ludzie kto to glosowal. A Kuba mial zjesc swoje ucho jak Teliczan nie wygra :classic_cool:

Gość grajty
twoj piernik

Gość babaeckza z krememeem
no wlasnie kto??????!!!!!????!!!!! na RTL - u jescze nie ma konc finalu

Gość Marcin Wyrostek akordeonista

Gość no żesz qrva
kto wygrał pytam?! ODPOWIADAĆ

Gość grzbie w dupie sobie
przyzna, ze finalowa trojka mnie zaskoczyla

Gość rekrdg
nosz kurwa akordeonista!!! ile moizna

Gość no żesz qrva
thanx :o

Gość ludzie bierzcie komory
akordeonista byl najlepszy z nich wszystkich, gimnastyczki tez le faktycznie to powtorka z zeszlej edycji, a spiewajacych i tanczacych 'talntow' jest na peczki, chociazby w innych programach tvnu

Gość nie trawie foremniak
z finalowej trojki na pierwszym miejscu powinien sie znalezc Martinez... Ci bracia to nieporozumienie, akordeonista w sumie tez

Gość helenkaaa_85
ja i ta bylam za Kasia Popowska ktora niestety nie przeszla...

Gość talent mam a moze nie mam
akordeonista ma talent to fakt podobać mi sie jeszcze ta dziewczyna co śpiewała

Gość no widze ze ten wyrostek
to wiekszy profesjonalista niz legunowie. stronka profesjonal, nawet plyte nagral, pelno koncerto, tez zagranica... jest wykladowca akdemii muzycznej w katowicach.. ciekawe dlaczego nigdy o tym nie wspominali? chyba wiem dlaczego... wtedu by nie wygral, bo ludzie lubia nagradzac jakies ukryte talenty, a tu prosze, nagrodzili pana wyladowce:D proponuje, zeby w nastepnej edycji mam talent wystapila Edyta Górniak :classic_cool:

Gość yutyit7
o tym ze wyklada na uczelni nikt nie ukrywal jest wyraznie o tym wzmianka an stronie www mamtalent! a to skromny czlowiek ktory widac ze kocha to co robi i to jest w tym piekne! kocha swoj akordeon i to co robi za to wielkie brawo! nie wstydzi sie tego ze gra na takim instrumencie brawo zasluguje an 1 miejsce

Gość no i właśnie
to jest fajne w wyrostku, że w tak młodym wieku (dla mnie on jest młody :-) ) osiągnął już tak dużo. Myśleliście, że on się w domu w piwnicy uczył, a zła macocha nie pozwalała grać????? :-D