Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mity120000000

mit na temat mleka matki

Polecane posty

nie zamierzam się schlać, bo jednak syn będzie z nami :) ale pewnie z chęcią wypiję jakiegoś drinka czy zapalę papierosa...

Gość Marzenka mama Lenki
Kobietki, wiadomo że mleko nie traci na wartości po 6miesiącu tylko po prostu nie jest już tak wartościowe dla dziecka jak wcześniej bo ono ma już większe potrzeby. Niemniej jednak nadal otrzymuje składniki których nie zastąpi żadne mleko modyfikowane! Wiadomo, należy wprowadzić zupki, deserki, kaszki ale nie trzeba rezygnować z karmienia piersią. Przecież to nie jest takie karmienie jak 2-3miesięcznego dziecka tylko dużo rzadsze. Moja córcia ma 11 miesięcy i pierś je 2x dziennie- rano i wieczorem. Do tej pory ani razu nie chorowała, wierzę że moje mleczko jej w tym pomaga

Gość Marzenka mama Lenki
A powiedzcie mi jeszcze jedno, czy jeśli wypiję alkohol to wystarczy odczekać 2 godziny i on zniknie z mleka czy muszę je ściągnąć i dopiero potem powstanie nowe, czyste mleczko?

moja koleżanka jak chciała się napić trochę lub zapalić to odciągała ten pierwszy pokarm. Ja od czasu do czasu tuż po karmieniu pozwalam sobie na odrobinę wina czy szklaneczkę piwa....do niedawna też podkurzałam 1 papierosa dziennie, ale od jakiegoś czasu udaje mi się przeżyć bez papieorsa

Niczego nie trzeba odciagac :-) Kri tez nie odciagasz :-) alko w mleku sie neutralizuje tak, jak we krwi

Gość Marzenka mama Lenki
Dzięki, niby to logiczne ale człowiek głupieje jak za dużo analizuje :)

Gość odgrzewanie:)
podnoszę dla zainteresowanych