Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łasaaa

dawajcie w jednym topiku znac co trzeba kupic by dostac prezenty

Polecane posty

Gość łasaaa

no kurde :) jak co trzeeba i tak i tak kupic dla dziecka to chyba lepiej jeszcze cos z tego miec,no nie akcja SZ M w tesco sie skonczyła teraz np w Almie trzeba kupic za 40 zł bobowite i za 2 tyg bedą zabawki to kupiłam -bo i tak musze widziałam tez w aptece reklame -jakies mleko to torbą na wózek dzielili dajcie znac jak bedziecie cos wiedziec

W realu do jutra (włącznie) za każde wydane 100 zł dostajesz bon o wartości 10 zł (do wykorzystania od 7 do 24 grudnia tego roku)

Gość ale ona
dzisiaj poszlam do smyka chcialam kupic dziecku garnuszek na klocuszek z fisher price, w poniedziałek byly po 109,90 a dzisj juz po 139,90 pogieło ich do reszty i zadnych rabatow, ot na wybrane zabawki minimalne znizki

Gość w Poznaniu
w real markecie garnuszek na klocuszek jest po jakieś 75 zł

Gość łasaaa
no z reala skorzystałam :) kurde najlepsza była akcja w tesco -naprawde mam ful zabawek mam kupon do smyka na 15 zł znizki przy zakupie za 100 zł chetnie bym komus dała bo ja raczej nie wykorzystam

w Smyku jest konik Pony z dwoma kpl ubranek + lustro lub piecyk z pizzą za 19.99 opłaca się BARDZO, a nie wyglada na taką cene zresztą ponny są drogie, a tu taka promocja :)

dla mnie najlepsza była promocja w carrefurze, za każde 100 zł za zabawki dostawało się bon na 40 zł :) nakupiłam jak głupia

Gość allegrowaaa
po swietach zawsze w auchanie s amega wyprzedaze pozostalych zabawek, w tamtym roku niektore szło kupic za bezcen, np krzesleko uczydelko z fishera kupilam za uwaga 19,99!!!!!!!!! a tylko dlatego ze mialo podarty karton i bylo ostatna sztuka, tylko poswietach to juz nikomu zabawki nie potrzebne tak pilnie jak przed no chyba ze na spoznione prezenty

Gość łasaaa
no to szok ,faktycznie ja w makro kupiłam świnke skarbonke z fisher price (swoją drogą b.udana zabawka)za 40 zł-bo sie wyprzedawali