Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzel23

jaki prezent dla kolezanki?

Polecane posty

Gość karzel23

Czy moze ktoś podrzucić pomysł na prezent urodzinowy bo zupelnie nic mi do głowy nie przychodzi....

Gość gumowy ludek

Gość gumowe coś innego na baterie

Gość karzel23
no własnie cos na zasadzie klapek tzn skromne i bez żadnych podtekstów...tylko co?

Gość a ile lat ma koleżanka
???

Gość karzel23
23

A dlaczego chcesz jej coś kupować skoro nie łączy Was głębsza więź i ma być bez podtekstów?

Gość karzel23
bo to na urodziny a dokladniej ipreze urodzinowa i tak z putymi rekami nie wypada

Gość a ile lat ma koleżanka
to kup jej jaką płytę z ulubioną muzyką ;) albo płytę typu chillout, jest wiele fajnych składanek :)

Gość karzel23
najlepiej jak Panie napiszą co chcialyby dostać gdyby mialy urodziny i wtedy może uda mi się coś wybrać, tylko prosze z umiarem cenowym:)

Gość karzel23
ooo no i płyta jako piersza złota mysl, dziekuję bardzo:)

Gość Gangbang Miszczu
Udział w gangbang party jej fundnij :)

Gość karzel23
że niby w czym udział?;)

Gość Gangbang Miszczu
Gangbang party

Gość dywan23
tak sie zastanawiam czy dostane jescze jakaś cenną wskazówke ale coś czuje ze na to za pozna godzina

O, płyta to super pomysł :) Wypadało by tylko orientować sie w muzycznych zainteresowaniach koleżanki ;) Kosmetyki też fajnie - bo zawsze się przydadzą :) A jeśli ma to być zupełnie niezobowiązujący prezent to może jakaś ładna koszulka ze śmiesznym nadrukiem? Sprawdź sobie tutaj - http://fiberya.com/cgi-bin/webshop/sklep.cgi?c=start - może wpadnie Ci do głowy jakiś pomysł na nadruk ;)

A mnie się wydaje, że każda dziewczyna lubi bizuterię - elegancką, nowoczesną - każdą. Zobacz sobie na przyklad na tę stronę: http://jomisilv.pl/ Mają tam sporo ładnej biżuterii z kamyczkami swarovskiego z całkiem niezłej cenie.

Gość afrodytt
Myślę, że fajnym prezentem byłby również zabieg. Ja osobiście słyszałam, że niezapomniana jest kąpiel w winie. Z takiej przyjemności można skorzystać w hotelu Głęboczek. Myślę, że każda kobieta miałaby ochotę na taką chwilę zapomnienia i relaksu :)

Gość arletttka23
Osobiście jako kobieta każdej kobiecie polecam na prezent wybrać jakieś naczynie z zestawu Philipiak, najlepiej jakiś rondelek albo aptelnie :) Dania smakują zupełnie inaczej przyrządzane z ich urzyciem, byłam kiedyś na prezentacji tej marki i tak się zgłębiłam w ten temat że już prawie cały komplet posiadam :)

Gość gość
Jakiś czas temu koleżanka, która zaprosiła mnie na obiad wychwalała swoje pordukty do gotowania. Właśnie miała również tego philipiaka. Jedno mnie zaniepokoiło- cena, ale z drugiej strony coś w tym jest, że potrway inaczej smakują ;)

Gość kolijanka
Fajnym prezentem mogłaby być jakaś nowoczesna biżuteria w rodzaju tej z My Way Jewellery Kolczyki abo wisiorek w kształcie serduszka, zawsze coś tam można wybrać fajnego.

Gość Arkadia333444
Ja swojej zazwyczaj kupuję jakieś drobne, podręczne kosmetyki typu pomadki nawilżające, czy kremy do rąk. Mały upominek a bardzo przydatny zwłaszcza w taką pogodę. W tym roku zamówiłam dla niej na Beautikon.com świetny krem do rąk http://beautikon.com/pielegnacja-ciala-28/pielegnacja-dloni/mini-bebe-hand-cream-01-cherry-blossom.html ma świetny design i cudownie pachnie :)

Gość gość
Ja moim koleżankom zawsze kupuję albo biżuterię, albo kosmetyki, bo to cos co zawsze się przyda. W tym roku zamówiłam im pudry rozświetlające Babyface z Beautikon, bo sama jestem ich zwolenniczką. Zapewniają świetne, satynowe wykończenie makijażu. Polecam