Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tertorka

Podoba sie wam to mieszkanie - moim zdaniem zajebsite

Polecane posty

Gość fruttellaa
Jak je urządzisz to nam pokażesz i wtedy sie wypowiemy:)Cena wydaje się astronomiczna-za te pieniądze domek można postawić:)

Gość moim zdaniem przeciętne

Gość gryczka
Może być, choć wiele zależałoby od urządzenia. Kuchnia wydaje mi się strasznie mała, lubię w tym pomieszczeniu więcej przestrzeni... Mimo dużej powierzchni i wyjścia na taras cena jest faktycznie astronomiczna:-o

Gość ja tez mialam
za 750 tyś to chyba nie domek a zamek.

Gość ddfghgh
na malcie sa takie dziwne ceny, masakra!!! nic ciekawego.....

Gość ddfghgh
kolega kupil za prawie 600tys!!!! juz wolalabym domek...

Gość gryczka
Nie dałabym tyle za żadne mieszkanie. Faktycznie za tę kwotę to można sobie dom postawić. Przynajmniej w Łodzi. Właśnie sprawdziłam. Na całkiem przyjemnym osiedlu mieszkanie o takim metrażu, ładnie wykończone, w bardzo dobrym stanie (tyle że na 3 piętrze) można kupić za 380-400 tysięcy. A Łódź i to osiedle wcale do najtańszych nie należą.

Gość za taka cene to mozna
wille postawic:> kompletna abstrakcja z tą ceną:)

Gość Switlana
Musialabym pracowac na to mieszkanie przez 3 lata - cena jest chora

Gość za tą kasę to masz dom
z ogrodem.

nigdy w zyciu nie dalabym za mieszkanie w bloku czy kamienicy tyle kasy. Wyrzucenie pieniedzy w bloto. Cale zycie miec swiadomosc,ze mieszka sie na 70 metrach,choc mozna bylo postawic chate 2 razy wieksza,i jeszcze uzerac sie z sasiadami. Za takie pieniadze postawilabym sobie ladny domek,i jeszcze by mi duzo zostalo.

Gość Aslan
Za 750 tys mieszkanie? To w 3miescie masz dwupoziomowe mieszkanie 150 m tez w takim budynku za 500 tys z wbudowaną wypasioną kuchnia i zabudowami garderobianymi, parkietami itp. A te pokoje to klitki, 75 m za ta kase , nigdy w zyciu.

ogród piękny, chociaż nie chciałabym się opalać wiedząc że piętro wyżej podglądają mnie sąsiedzi z balkonu :/ No ale jeżeli masz dzieci to na pewno będzie to ich ulubione miejsce do zabaw :) Panele są piękne i wydają się być dobrej jakości. Mieszkanie jest dobrze usytuowane - bardzo blisko centrum :) No i plusem jest wiek mieszkania- jest prawie nowe :) Nie podoba mi się tylko kuchnia - jest strasznie mała, nie ma nawet gdzie stołu wstawić. No i jakieś małe okna są ... !! Musi byś tam ciemno :/ Cena wysoka. Nie wiem jak to jest w Poznaniu ale w Trójmmieście, powiedzmy w Gdyni takie mieszkanie (nowe, po remoncie, z takim metrażem) byłoby prawdziwą okazją :) już o Sopocie nie wspominając bo tam są w ogóle wygórowane ceny.

Gość pszczona
jak na tą cenę to mieszkanie beznadziejne

do Aslan "Za 750 tys mieszkanie? To w 3miescie masz dwupoziomowe mieszkanie 150 m tez w takim budynku za 500 tys z wbudowaną wypasioną kuchnia i zabudowami garderobianymi, parkietami itp. " to znajdź mi takie!!! proszę!!!!!!.....

Gość nie musze
omg za takie pieniadze to domek dwa min dwa razy wiekszy!!

Gość o boze jaka cena
:O:O kosmiczna

Gość olemijo
mala kuchnia mala lazienka male okna....nie podoba sie

poza tym faktycznie za takie pieniadze moglabys miec domek na przedmieściach i o wiele więcej miejsca dla siebie

i jeszcze spokojnie wystarczylo by na jego wyposażenie ... daj sobie spokoj z tym mieszkaniem . Fajne to owszem ,ale nie za taką kasę

Gość ...........oj............
małe pomieszczenia i strasznie ciemne:O

Gość chuppa chups
40 km od wa-wy (czyli 20min samochodem) kupisz za 600tys dom 110m + garaz 2miejscowy 50 m na działce 1000m z aktem własności. Paranoja za mieszkanie zapłacić 750 tys jak można mieć własny dom jednorodzinny za mniejszą kasę i to w spokojnej okolicy pod laskiem. Ale to tylko moje zdanie...

Gość Aslan
Tylko zauwazcie, ze nie wszyscy chcą miec dom. Ja gdybym miala sporo kasy to musialabym czuc sie w domu bezpieczna a to tez kosztuje. A co robi sie z domem jak wyjezdzasz na 2 tyg na wczasy? Boisz sie co zastaniesz? czy angazujesz pol rodziny w jego pilnowanie? Wolalabym dwupoziomowe mieszkanie w takim 6 mieszkaniowym bloku niz dom. Chyba, ze dom mialby super grube okna, systemy alarmowe, firme ochroniarska itp. - taka rodzine znam ale to kupa szmalu na to idzie.

Nie każdy chciałby mieszkać za miastem,nawet jesli to tylko 20 min samochodem.Ale zawsze za miastem i chcesz,nie chcesz,musisz dojechać.Co do mieszkania-za tę cenę baaaardzo przeciętne.

Gość major1
Możesz sprecyzować, co oznacza wg ciebie słowo "zajebiste"?