Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra Wróżka...

TAROT

Polecane posty

Gość Jagna z bagna
Czy poznam kogoś na dobre i złe, czy już zawsze będę samotna? 14.08.77

Gość Dobra Wróżka...
ewelii POWIEDZIAŁAM TO CO KARTY POWIEDZIAŁY. twarda DZIECKA 2 BRAK W KARTACH ALE TWOJ ZWIAZEK SIE ROZPADNIE , PRZEZ TWÓJ ROMANS Z MLODYM MEZCZYZNA O CIEMNYCH WLOSACH KTORY OKAZE SIE ZDRADZIECKI. nie jesteś sam BO TERAZ WAS LOS NIE POŁĄCZY... hanka91

Gość zaklopotana i smutna
dziekuje bardzo :)

8 sierpien 1985 co z moja pszyszłoscia chodzi o miłosc

Gość Dobra Wróżka...
hanka91 CIEMNA KOBIETA KTÓRA MA ZŁY WPŁYW NA TWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ WIADAĆ TEŻ ŚMIECH I DOBRĄ ZABAWE MOŻE TO OZNACZAĆ WESELE KOGOŚ LUB INNA IMPREZE WIĘKSZĄ WIDAĆ ZE TWÓJ PRZYJACIEL MA DO CIEBIE BARDZO DUŻY SENTYMENT JEST ON Z TWEGO MIASTA MA CIEMNE WLOSY. Czarna Tygrysica KARTY NIE WIEDZA, WIDOCZNIE TO NIE JEST CZAS NA TE PYTANIE. Jagna z bagna JEŚLI PRZESTANIESZ ŻYĆ PRZESZŁYMI WYDARZENIAMI KTÓRE MIAŁY MIEJSCE W TWYM ŻYCIU TO DOSTRZEŻESZ MIŁOŚĆ KOŁO SIEBIE , ALE MUSISZ SIE OTWORZYĆ ...

Gość lala masełko
27,11,81. ) co u mnie?

Czy On zrozumie prawdę i wruci do mnie???:( ja 25.05.1993 On 11.07.1990

Kochana Dobra Wróżko:)|| Czy z tym Panem stworze związek i ewentualnie:)spędze resztę swych dni z nim:)?Robert19751102,jaAgnieszka19841211 Wielka buzka:*

Gość Ilooooona
Pominięto mnie ... :(

Gość malinowa cytryna
17.01.1988 czy w najbliższym czasie zakocham sie z wzajemnoscia ? czy w kartach widac obok mnie jakiegoś mężczyzne ? Baaaardzo prosze o odp...

Gość Ilooooona
Więc ponawiam ... 18.03.1978 Ilona Co myśli o mnie Tomasz?

Gość gin bez tonicu
Dobra wróżko, czy się jeszcze załapię? Bardzo bym prosiła :) Adela 27.11.1983 Krzysztof 7.07.1984 Czy jest szansa, że będziemy jeszcze razem. Czy on o mnie myśli? Czy mnie szanuje?

Gość Dobra Wróżka...
redd POJAWI SIE NA TWEJ DORODZE ZDRADZIECKI RYWAL W MIŁOŚCI O CIEMNYCH WŁOSACH , CO SPOWODUJE DUŻE PROBLEMY NIE TYLKO SERCOWE ALE I FINANSOWE... twarda W CIĄGU ROKU... bazienka KARTY NIE MÓWIĄ JEDNOZNACZNIE ALE ZDARZY SIE WAŻNE ZDARZENIE KTÓRE SPOWODUJE ŻE FINANSE SIĘ POGORSZĄ..A TO W WYNIKU BLONDYNA , PO PEWNYM CZASIE OTRZYMASZ WIADOMOŚĆ OD MŁODEGO CZŁOWIEKA... ALE CO ZAWIERA TA WIADOMOSĆ TEGO NIE WIE ...

Gość gin bez tonicu
hej lala masełko - urodziłyśmy się tego samego dnia :p

Gość olaaaaaaaaaaaaa
ola 1988.07.27. czy bede już do konca z Andrzejem 1979.06.14??? dziekuje z gory

Gość lala masełko
hej hej Gin bez toniku ..- pozdrówki

Gość też chce wiedziec
01.06.1980 Czy sie zakocham ???

Gość malwaa255
28.07. 1984 kiedy bede miała dzieci- jaka płeć i ile dzieci

Witam, ja 10.11.1966, on 11.07.10962. Czy uda nam się stworzyć udany związek. Czy mam szansę zostać matką?

Gość taka hmm
to może i mnie ktoś odpowie... ja: 14.07.1979r. i On: 24.09.1980r. co z nami będzie...??

Gość stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
katarzyna 04.04. 1985r. ktorego wybrac?z ktorym bede szczesliwa?z tym z ktorym bylam 5 lat w stalym zwiazku czy tego poznanego 3 miesiace temu? prosze o pomoc!

Gość hej dobra wróżko
jesteś jeszcze? ? ? ?

Gość Dobra Wróżka...
lala masełko WIDAĆ KOŁO CIEBIE CALKIEM POKAŹNĄ KWOTĘ ...PRAWDOPODOBNIE ZAOSZCZĘDZISZ JĄ...ALE TEŻ ZYSKASZ NA CZYMŚ CHODZI O FINANSE.. O MIŁOŚCI NIC KARTY NIE MÓWIĄ... aniaa0 CZY TY JESTEŚ W CIĄZY ?? JEŚLI NIE TO ZJADZIESZ W NIA Z INNYM PARTNEREM... O TAM TYM NAJLEPIEJ ZAPOMNIJ ... Stabilo TA OSOBA BEDZIE CIEBIE OSZUKIWAĆ W KARTACH NIE WIDAĆ WASZE WSPÓLNEJ PRZYSZŁOSCI. Christine POJAWI SIE DZIECKO ALE OJCIEC DZIECKA PO JAKIMŚ CZASIE ODEJDZIE BO WASZE UCZUCIE ZNIKINIE... Ilooooona TERAZ JEST JAKIŚ CIEMNO WŁOSY MĘŻCZYZNA I ON JEST ZA TOBA ALE CIE OSZUKA... I ZRANI BARDZO... NASTEPNIE POJAWI SIE ROMANS Z BLONDYNEM... gin bez tonicu TAK BEDZIECIE RAZEM ALE LOS NARAZIE WAS ODPYCHA... TAK MYŚLI O TOBIE, A CO DO SZACUNKU TO ZROUMIE WIELE RZECZY.

Gość zawsze ja
I ja Bardzo Proszę !!! Czy w nadchodzącym roku czeka mnie ślub z osobą z którą jestem obecnie związana? monika 23.03.79 i czy będziemy mieli dziecko.