Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra Wróżka...

TAROT

Polecane posty

Gość Dobra Wróżka...
LauraMini NIE WIDAC TU WCALE SLUBU UCZUCIA .... olaaaaaaaaaaaaa NIE, TWÓJ ZWIĄZEK SIE SKOŃCZY PRZE KOBIETE. też chce wiedziec ZAJDZIESZ W CIAZE Z MĘŻCZYZNĄ KTOREGO POKOCHASZ, LECZ ON ODEJDZIE.. BEDZIESZ BARDZO CIERPIEC , ALE POZNASZ OSOBE KTORA CIE POKOCHA BARDZO MOCNO A TY JA... malwaa255 NIE WIDZE U CIEBIE DZIECI.. JEŚLI SIE POJAWIA TO PO SKOŃCZONYM ROMANSIE ALE NIE WIEM CZY TWYM CZY TWEGO MAŁŻONAK CHŁOPAKA.. astra143 TAK, UDA WAM SIE I POJAWIA SIE TEŻ DZIECKO. lilijka podwodna NIE TEN MĘŻCZYZNA MA ROMANS Z BLONDYNKĄ I DO NIEJ ODEJDZIE... ALE PO TYM ZDARZENIU NASTĄPI DOBRY OKRES DLA CIEBIE WIEC GŁOWA DO GÓRY!! taka ot kamfora NIE NIE BEDZIESZ TA OSOBA WYJEDZIE BARDZO DALEKO... taka hmm WIDZE TU NIELOJALNOŚĆ U WAS W ZWIĄZKU ,KOBIETE O CIEMNYCH WŁOSACH JAK I MĘŻCZYZNĘ O JAŚNIEJSZYCH WŁOSACH, BYM POWIEDZIAŁA SZATYN... JAK SOBIE WSZYSTKO WYJAŚNICIE TO CO KAŻDY Z WAS UKRYWA TO BĘDZIECIE RAZEM.. stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa OSIĄGNIESZ SUKCES I SZCZEŚCIE Z TYM KTÓRY JEST Z TWEGO MIASTA I JEST STARSZY...

Gość sipps
I ja bardzo prosze czy bede z brunetem w ktorym jestem zakochana? Kasia 23.03.76

Gość Dobra Wróżka...
zawsze ja WASZ ZWIAZEK SIĘ ROZPADNIE ... WYJDĄ NA JAW JAKIES TAJEMNICE A TY WEJDZIESZ W ROMANS Z MĘŻCZYZNĄ KTÓRY MA DZIECI I RODZINE... elle1974 TA OSOBA JEST TOBĄ ZAINTERESOWANA... WIDZE JAKAŚ WSPÓLNĄ IMPREZE W MIŁYM TOWARZYSTWIE ...

Dziękuję za informacje. Jeszce tylko jedno pytanie: czy to będzie dziecko nasze czy przysposobione i kiedy ono się pojawi?

Joanna 05.03.1973 Stoję na rozdrożu i zupełnie nie wiem w którą stronę iść.Wiem czego bardzo chcę,ale...raczej nie ma na to szans.Proszę o jakąś wskazówkę,radę,cokolwiek...nie mam juz chyba nadziei na szczęście:(

Gość Dobra Wróżka...
sipps SPOTYKAĆ SIE BEDZIECIE CZASEM BEDZIESZ UWAŻAŁA ŻE JESTEŚCIE RAZEM A CZASEM NIE BEDZIE SIE ODZYWAŁ PRZEZ PARE DNI... taka ot kamfora POWIEDZIAŁ TYLKO CO KARTY WIDZA... JAK BY BYŁO COŚ WIĘCEJ TO OCZYWIŚCIE BYM NAPISAŁA. LauraMini POWIEDZIAŁ TYLKO CO KARTY WIDZA... JAK BY BYŁO COŚ WIĘCEJ TO OCZYWIŚCIE BYM NAPISAŁA. aniaa0 POWIEDZIAŁ TYLKO CO KARTY WIDZA... JAK BY BYŁO COŚ WIĘCEJ TO OCZYWIŚCIE BYM NAPISAŁA.

Gość zawsze ja
:-( mam nadzieję że tym razem karty się pomyliły!!! wczoraj to on zaczoł temat ślubu...

Gość sipps
Dobra Wrozko, napisz prosze cos wiecej, co on do mnie czuje... I dlaczego nie bedzie sie odzywal kilka dni..

Gość pewien mąz 36
czy zona jest mi wierna 27.12.73?, czy będziemy mieli drugie dziecko i kiedy?

Gość doris127
jak ułoży się moje życie uczuciowe data urodzenia 22 05 1986

Gość onajupaona
data 03 04 1974 Jak ułoży sie moje życie uczuciowe? Czy jestem teraz oszukiwana?

Gość Dobra Wróżka...
DROGA : astra143 , taka ot kamfora POWIEDZIAŁ TYLKO CO KARTY WIDZA... JAK BY BYŁO COŚ WIĘCEJ TO OCZYWIŚCIE BYM NAPISAŁA. DROGA to tylko jaaaa JEŚLI MASZ DUŻY PROBLEM LUB KTOŚ Z WAS TO OPISZCIE GO DOKŁADNIE I TU NA FORUM ZADAJEMY TYLKO 1 PYTANIE. ADRES : WROZKATAROT@WP.PL

Gość mandarynka85
02.11.1985 Kiedy spotkam mężczyznę z którym stworzę trwały związek?

Gość rezerrr
05.06.78 - czy moja dziewczyna jest mi wierna a jeśli tak to czy będziemy razem szczęśliwym małżeństwem

Gość Dobra Wróżka...
MonikaSZ30 no face no name no number pewien mąz 36 doris127 onajupaona JESLI CHCECIE ZNAC SWA PRZYSŁOŚC NAPISZCIE MAILE BO JUŻ ZNIKAM Z KAFETERII NA MEILA ODPISEZ DO KONCA TYGODNIA NA 100 PROCENT POZDRAWIAM/...

Gość sipps
ale podaj tego maila

12.03.1988 Czy mam go olać, zapomnieć, nie spotykać się, czy dalej utrzymywać koleżeńskie stosunki i udawać że nic nie czuję?

Gość Dobra Wróżka...
O TO ADRES: wrozkatarot@wp.pl

Gość hneka63
1 10 1946

Gość hneka63
czy zostaniemy razem 1 10 1946

Kasia 22.05.1984 1.Jak ułoży się moje życie zawodowe? Jaki to bedzie rodzaj pracy i kiedy zmieni sie obecna sytuacja? 2.Co z życiem uczuciowym? Kiedy poznam swojego przyszłego męża? Jaki będzie? Dzięki ;)

Gość jajajajaja8787878787
anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy bedziemy razem kiedy dziecko jaka plec