Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bławatek000

wytłumaczcie mi!

Polecane posty

Gość bławatek000

powiedzcice mi ludzie jak to jest z wami . jesli kogos kochacie i nagle ta osobe zdradzacie .... jak sie wtedy czujecie? macie wyrzuty sumienia czy szybko to sie ulatnia- nie pamietacie?

Gość Ewa Mienge
nie wiem - niepraktykująca jestem:D

Gość onaaaaaaaaa99
ojjjjj to uczucie że coś popsułam nigdy nie zniknie cały czas żałują i uważam że to najgorsza rzecz którą zrobiłam w życiu niestety nic nie zmieni fakt że żałuję.....

do autorki: jesli ktos zdradza, to pewnie nie kocha lub jest emocjonalnym kaleka. W takim razie, przypuszczalnie ani go to parzy ani ziebi; czyli wszelkich wyrzutow sumienia brak.

Nigdy w życiu nikogo nie zdradziłam. Nawet tego jednego chłopaka z którym się spotykałam na herbacie i którego nie kochałam. Nie umiem zdradzać widocznie.

Gość onaaaaaaaaa99
czasami popełnia się błędy i nigdy nie mów nigdy..... bo nie wiesz co będzie ja też tak mówiłam...... a dlaczego to zrobiłam byłam kretynką

Gość bławatek000
JA nikogo nie zdradziłam i mam nadzieje ze przyszłego meza tez nie zdradze. Bo jesli sie 2 osobe szczerze i prawdziwie kocha to niegdy sie jej nie zdradzi i nie oszuka! mam znajomego który wydawał mi sie , ze nawet muchy nie skrzywdzi a zdradził swoja kobiete 3 tyg. przed slubem!!!! owszem nie byli jeszcze małzenstwem ale sam fakt ze ZDRADZIŁ JA JUZ PRZED SLUBEM. Nie cche myslec jak jest teraz...

Gość bławatek000
a po roku ciszy szukał konataktu z ta nieswiadoma niczego dziewczyna ktora nie wiedziala ze jej znajomy sie chajta. I podejrzewam ze tem X nie ma zadnych wyrzutow sumienia!!!!

Miałam kiedyś taką koleżankę, która miała chłopaka który ją kochał, a ona podobno go też, ale często zdradzała go ze swoim byłym którego podobno też kochała, i bez problemu szło jej spojrzenie w oczy obecnego. Mówiła że nie wie jak mu spojrzy w oczy, a tak na prawdę bez problemu jej to szło. Ale pewnie go nie kochała. Nigdy nie potrafiłam jej zrozumieć. Bo ja nie potrafiłabym mojego chłopaka zdradzić którego kocham. Także to zależy od osoby.