Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajojka

co mam zrobic??? odejść czy zostac??

Polecane posty

Gość kajojka

witam:) mam 21 lat i od jakiegos czasu jestem z chlopakiem sporo od siebie mlodszym a konkretnie o 5 lat... on mimo tak modego wieku nie jest typowym 16-latkiem jak na swoj wiek jest bardzo dojrzaly i duzo w zyciu przeszedl ale jest tez troche rozpiszczonym dzieckiem... zawiodlam sie na nim pare razy np. pisal z inna dziewczyna za moimi plecami ale mu wybaczylam bo w sumie pisanie to nic takiego ale przez ta cala sytuacje wyjechalm za granice bo chcialam to wszystko przemyslec... myslalam ze to bedzie koniec miedzy mani , ze tak mi bedzie lawiej w ogole... ale nie jest:( obiecalam ze jak bedzie na mnie czekal to za dwa miesiace wroce ale teraz nie wiem co zrobic... bo niby czeka, pisze, dzwoni ale ostatnio mial (tak to nawal) "gorsze dni" nie odzywal sie do mnie przez 3 dni... ja plakalam nie wiedzialam co sie stalo a on jak gdyby nigdy nic odezwal sie i wszystko w porzadku... wiem ze go bardzo kocham uwielbiam z nim spedzac czas tylko on mi poprawia humor... ale boje sie byc z nim boje sie wrocic bo tu w anglii mam bardzo dobra prace duzo zarabiam i jestem szczesliwa (ale co sekunde sprawdzam czy napisal czy dzwonil) nie wiem co zrobic czy poswiecic prace i wrocic czy poswiecic "milosc"???

Zostań tu gdzie jesteś i pilnuj swojej dobrze płatnej pracy, a małolatem się nie przejmuj, on sobie i tak kogoś znajdzie. Ty zresztą także.🖐️

Gość vero_nika
jakos nie umie wyobrazic sobie zwiazku miedzy 21letnia kobieta i 16letnim dzieckiem... Znajdz sobie kogos na miejscu i od razu bedziesz duzo szczesliwsza ! :)

Gość kajojka
tylko ze on zaczal dorosle zycie juz w wieku 12 lat... nie jest takim dzieckiem jak wszyscy w wieku 16 lat... poza tym probowalam juz znalesc sobie kogos ale w kazdym szukam tylko jego