Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

eh...czym sobie zasłużyłem ?

Polecane posty

Gość

jestem z dziewczyną od miesiąca studentka ...młoda śliczna mogłaby mieć każdego...wiem że dużo chłopców o nią ubiegało ....a to ona walczyła o to byśmy byli razem....nie mam nic auta pracy nawet dobrej szkoły....nie mam nawet na bilet do niej....i nie jestem najprzystojniejszy ....ona idealna....ktoś mi powie? Moje jedyne szczęście

Gość
może ktoś miał podobnie?

Gość ja też tęsknię potwornie
w takim razie ciesz się: masz coś w sobie fajnego, czego nie doceniasz u siebie a dla niej jest wielkim plusem;)

Zamiast się cieszyć, to masz wątpliwości:o Wygląd i pieniądze to nie wszystko!

Gość
ale ja uważam że powinna się mnie wstydzić :(

Gość
stać ją na 1000 razy lepszego:(

Gość dokładnie tak
to z racji twoich kompleksów i tego, że ona moze mieć każdego kopnij ją w tyłek nie będziesz miał dylematu :O A nie pomyślałeś że ona się zakochała w Tobie? Może ma bogate wnętrze i ty także i wyczuła bratnią dusze w Tobie?

Gość aaaaaaleaaaaaaa
może dla niej akurat jesteś bardzo przystojny i masz ciekawy charkter, auto to nie wszystko, a jeśli nie siedzisz z założonymi rękami przedd telewizorem tylko szukasz tej pracy, to ona to na pewno docenia :)

Gość ja też tęsknię potwornie
szkołę zawsze możesz skończyć, jeśli jest to Twoim kompleksem a uroda to rzecz względna, mnie osobiście lalusie w typie Janiaka się nie podobają, może jej też nie:)

jeśli myślisz, że zasłużyłeś, to pewno chce abyś był jej służącym, bo masz mentalność służącego.

Gość
nie jestem paskudny ale przy kości:/ no szukam:/ jest zbyt cudowna jak dla mnie nie zasługuje :( powinna mieć lepszego:(

Gość aaaaaaleaaaaaaa
mam nadzieję że jej tak nie jęczysz że powinna mieć inego :) bo z tego jękania cię w końcu zostawi

Gość
nie nie hehe .... ale jak jest obok dziękuje bogu za wszystko....

Co za mentalność! Trafił chłop na skarb i jeszcze marudzi! Przy Niej chociaż taki nie bądż, bo Cię przegoni w cztery strony! Więcej wiary;)

Gość
skarb mało powiedziane ....marudzę na swoją osobę

Gość Cisiek002
Ech powiem Ci coś. Kobieta ma swój gust. Ja bym nie chciała lalusia i super przystojnego mena. Taki men wiążę się z problemami. Ja lubie facetów przy kości haha xD no i co z tego?

Gość
aj nie wiem...ona ma idealne ciało....ideał :(

Gość aaaaaaleaaaaaaa
a ogólnie niektórzy mają takie szczęście. Nieraz jest piękna dziewczyna z takim brzydalem, a czasami super przystojny chłopak z takim pasztetem:/ hehe :) widocznie wygląd to nie wszystko albo są tak różne upodobania

Gość Nicolka.....
Dla innych mozesz byc nikim ale moze wlasnie dla niej jestes calym swiatem... Ja tez lubie misiowatych ;) Troche wiary w siebie... Naprawde sa jeszcze dziewczyny dla ktorych w zyciu liczy sie cos wiecej niz opakowanie i Twoja kobieta jest wlasnie jedna z nich. Gratuluje i zycze szczescia w zwiazku.

Gość aaaaaaleaaaaaaa
ile masz wzrostu i ile ważysz? Poza tym weź się za siebie a nie marudz. Chodź na spacery idź na basen. Przecież masz dużo wolnego

Gość
dzięki aż mam łzy w oczach....chce jak najlepiej dla niej:(

Gość dokładnie tak
daj spokój z takim myśleniem, bo jeszcze dojdziesz do wniosku że jej siebie nie dasz i będzie dziewczyna nieszczęśliwa. To że jest ładna nie znaczy, że wszystko jej przychodzi z łatwością, czego mamy tutaj dowód. Onieśmiela Cię czy jak?

Gość
metr1.75cm waga 85kg ....nie onieśmiela po prostu uważam że ja nie zasługuję na nią

Gość wysokie obcasy bla ble blu
Skoro ona chce być z Tobą bo bądź z nią, chyba z nią nie zerwiesz bo jest ideałem? To sobie pomyśl, jak tak każdy z jej znajomych myśli jak Ty to jest niesamowicie samotna. Tak źle i tak niedobrze :O

Gość aaaaaaleaaaaaaa
nie masz takiej dużej nadwagi, bez przesady, ale spacery CI nie zaszkodzą :)

Gość
spaceruję z nią i sam ;)

Gość wysokie obcasy bla ble blu
to uwierz w siebie!!!!! i nie decyduj za nią, skoro ona uważa że zasługujesz to tak jest! Widać dla dziewczyny liczy się wnętrze człowieka, widzi w Tobie potencjał, nie zawiedź jej stań na nogi i weź los w swoje ręce.